Как да нося колан на котката или котката, как да изберете каишка на разходка, какво хамут

Домашните котки, се считат за домошар. Тези същества, космати често раждат в името на тяхната поддръжка стая. Въпреки това, котките имат нужда редовни разходки на чист въздух като куче. Решавайки да отсъства от мустакатото му приятел, собственикът често се сблъскват с проблема за това как да се сложи колан на котката, така че тя не я губят и не избяга. В крайна сметка, с такова устройство може да бъде удобно и безопасно ходи си космато красота.Защо да купувате устройство

За разлика от съдържанието на кучета, като у дома собственик на котка не винаги се планира дълги разходки с домашния си любимец на открито и рядко се замислят за необходимостта от боеприпаси за събитието. Разбира се, котки не се нуждаят от толкова дълго и ежедневни разходки като кучета. Но за да ги ходят всички едно и също полезни.

Как да нося колан на котката
Домашните котки, живеещи в заключена стая, страда от липсата на слънчева светлина. Под влиянието си в кожата на животното да произвежда витамин D, необходими за правилното развитие на скелета. В условията на котката за поддръжка стая е трудно да се осигури необходимото за нейното здраве от ултравиолетовите лъчи.

Разхождайки се на чист въздух са полезни за предотвратяване на затлъстяването при кастрираните и стерилизирани животни. Организирана упражнение е начин за предотвратяване на проблеми с костната система. В допълнение, котките са много любопитни и обичат да изследват околностите. Излагането на чист въздух помага за укрепване на имунитета, правилното психическо и емоционално развитие на домашния любимец.Полза не ходи по съмнение за котки. Ветеринарни експерти препоръчват физическа активност домошар най-малко петнадесет минути всеки ден.

Въпреки това, котка, известен със своя независим характер и ниска мотивация за обучение трудно да се ходи без никаква специална адаптация. Когато ходи по ръцете на уплашено животно може да причини вреда на собственика, за да избяга, да се катери по дърво или да бъде ударен от кола. каишка котка е много лесно да се загубят. Ето защо, на собственика, който реши да ходи на вашия домашен любимец, трябва да знаете как да се сложи колан на котката, и го правите редовно.

животно vygulivaniya специално устройство ви позволява да контролирате поведението си, гарантира безопасността на голям мегаполис. Отделно от ходене по улицата, сбруята е полезно, когато се транспортира една котка за ветеринарна клиника в автомобил и градски транспорт. Незаменим тези боеприпаси, когато пътуват извън града в страната.

опции гащеризон

Веднага след решението за покупка и отивам на разходка за първи път, трябва да се разбере как да се облича с колан на котката. Направете го прости, ако имате представа за устройството. Дизайнът на електропроводната система е преди всичко отговорност физиологични характеристики на животното, както и въпроси, свързани със сигурността.

Котките се различават от кучета мускули недоразвити врата. За да се избегне нараняване при роуминг, за да ги не е обикновен нашийници се използват и за двете кучета. Leash котка боеприпаси не е фиксирана на нивото на яката, но и за специално устройство - сбруя. Начинаещите не винаги koshkovody имат представа за това, хамут за котки.

Боеприпаси за ходене пухкав красотата е структура, която е фиксирана, а не само на врата, но също така на гърдите на животното. В повечето случаи, устройството е изработен от памук или найлонова материя.

Видове котка shleek

Какво е