Как да намерите търсене хотел, мнения, оценки

Е, сега погледнете популярни, особено в Европа, система за онлайн резервация - Booking.com или в руски - резервация МС.

Какво е Booking.com

Booking.com - Системата на онлайн резервации на хотели е един от най-популярните интернет услуги за независим търсене и резервиране на настаняване в хотел в световен мащаб. В основата на Бъкингамския има над 200 000 хотели в 164 страни. Това означава, че в почти всяка държава, можете да намерите на хотел чрез Booking. Въпреки това, има и региони, не са широко представени в тази система. Повечето от страните от ОНД, например. Но ако планирате пътуване до Европа, а след това на броя на предложенията и качеството на хотели описание на резервация е извън конкурса.Бъкингамският важно предимство е, че е добре познат резервационна система, надеждна, така че да го вземете с резервация за виза за Шенгенското пространство.

Бъкингамският характеристика е, че това е само посредник между хотела и клиента, той не взема комисионна от клиентите плащат й хотел. Това е, Резервация предоставя платформа, където собствениците и мениджърите се предлагат с описание на тяхната хотел. Недостатъкът е, че много малки хотели в малки и не много популярни селища не са често се добавят към базата на Бъкингам.

Плюсове резервации Booking.com:

  • Голям избор на хотели, особено в европейските страни;
  • Резервация хотел на Booking.com цитиран посолства за шенгенска виза;
  • Резервация директно показва крайната цена за хотел, с всички такси и за всички дни от престоя;
  • Напълно плати хотела, когато резервация не е необходима, можете да плащате само за резервация и заплаща в брой при пристигане останалите. Има възможност за избор, колко и кога да плати;
  • лесни за използване сайтове: бързо търсене, потребителски интерфейс, приятен цветова схема;
  • Много филтри за по-бързо търсене, включително филтър в ценови диапазон за стаята - много удобен инструмент;

Как да резервираме хотелска стая

попълнете формуляра

Как да погледнете в процеса на намиране на подходящо място? За да започнете, отворете главното Booking.com страницата. в горната част, изберете езика - български. В стандартния формуляр за търсене на началната страница:

Как да остане в Бъкингамския

В стандартния формуляр за търсене на началната страница

Как да остане в Бъкингамския

Избирането датите на пристигане и местоположение

Кликнете върху Търсене. Сайтът предлага да посочвате място. Изберете желания обект от списъка. Ако не е очевидно, че трябва да изберете, можете да видите на картата къде се намира. Така например, на брега на морето на Париж, недалеч от френската столица:

Как да остане в Бъкингамския

Изясняване на местоположения по име

резултати от търсенето

Как да остане в Бъкингамския

Всички резултати от търсенето

Филтри и сортиране на резултатите от търсенето

За да стесните търсенето си, прилагате филтри. Те са разположени в лявата колона, наречена Изберете от критерии. Ние избираме какво се нуждаем: цената за нощувка, брой звезди, рейтинг и т.н. 8+ Местоположение изберете, например, в центъра на града. Най- напред в резултата по цена - в съответствие с оранжев фон, в центъра, над списъка с хотели. Сега се общо пет резултати.Как да остане в Бъкингамския

Изберете критерии за търсене и резултати

Как да остане в Бъкингамския

Съвет на местоположение на хотела в района на страницата с резултати от търсенето

Точка на Оценката на хотела, можете да изберете една група от тези, които са напуснали отзиви за хотела и да преминете към страница Коментари:

Как да остане в Бъкингамския

Изберете група за преглед на резултатите и прецизиране страницата за търсене

Карта на хотелите

В лявата колона, има малка карта, наред с други единици. Чрез кликване, можете да разширите да запълни екрана и да видим как хотелите са разположени на земята. Търсене на хотели в интерактивна карта лесни за употреба, ако имате нужда от определен район. Например, ако търсите хотел в близост до дадена станция или точка на интереси.

Можете да влезете в страницата на хотела, подробна карта на града и с нетърпение, където се намира хотела. Там можете да видите и изберете другите хотели. Предлага се за битка - със зелен кръг в средата на маркера.

Как да остане в Бъкингамския

Интерактивна карта на града с хотели

страницата на хотела

На страницата с филтрирани според нашите критерии за хотели Кликнете на първия хотел в списъка, Отел дьо Sévigné. и да видим неговата страница с подробно описание и снимки. В ляво е малък прозорец с карта, можете приблизително да се оцени, където се намира хотела. За да се види по-добре, можете да увеличите картата като кликнете върху него. оранжев правоъгълник под картата - че ние въведохме в главната страница на формуляра за търсене, данните могат да бъдат променяни по всяко време. В центъра - снимките на хотела, можете да преглеждате и сортирате прегледи. По-долу е подробна информация за хотела и характеристики на хотела, както и списък с номера с техните характеристики и цени.

ВАЖНО: Резервация показва наведнъж цената за всички дни от престоя си, всички са включени в окончателния размер на таксите и данъците на стая.

Как да остане в Бъкингамския

Страница на избрания хотел с подробно описание

По-долу можете да прочетете важната информация за услугите и условията на престоя си.

Как да остане в Бъкингамския

Списъкът на услуги, предоставяни от хотела

Как да остане в Бъкингамския

Полезна информация за хотела

Как да остане в Бъкингамския

Полезна информация за хотела

Ако кликнете върху мнения на рейтинговите отваря страница, където можете да се запознаете с подробностите на тези, които са останали тук. Език и групата на тези, които са напуснали мнение, можете да избирате.

Как да остане в Бъкингамския

Talkback форма за този хотел

резервация на плащане

След като проучихме всички условия, мнения, да разберете за себе си на разположение на хотела и всички бяхме доволни, можете да преминете към избор на конкретен номер. След това изберете броя на стаите от които се нуждаем, и кликнете Резервирай сега:

Как да остане в Бъкингамския

Форма стаи в избора на хотел

Проверете информацията, внимателно прочетете всички условия и датата, продължете да запълни лични данни:

Как да остане в Бъкингамския

Страница за да въведете личните данни

Попълнете всички данни, на английски или на езика на хотела.

Как да остане в Бъкингамския

Формулярът за да въведете личните данни

След подаване на данните от формуляра за вашата поща да се Е-мейл за потвърждение на резервацията.

Разпечатайте най-добрия си на английски или на езика на хотела (например, в Китай за резервация трябва да бъде само в китайски), за представяне в хотела. За посолството за виза - на руски или английски език.

Също така е много внимателно, вижте дали да платите или условия веднага след пристигането. Ако плащането на пристигане, след това се зарежда с лична карта не трябва да бъде.

Животът хакване, както аз се запишете на хотели

Трябва да гледаме не само в Бъкингамския! Аз използвам това за търсачката - RoomGuru. Той търси отстъпки при резервацията на 30 обекта, в това число на резервацията, също.

Резервации на хотели