Как да мине отдясно, без проблеми

Как да мине кола на правото

Първата стъпка е важно, разбира се, на така наречената психологическа подготовка. Честно казано, това е почти 80% от Вашия успех. В крайна сметка, когато се среща с инспектора достатъчно дори опитен шофьор може да се загуби.Ето защо, в подготовка за деня "Х" означава морал, която е резултат от резултата не зависи от целия си живот, а дори и в случай на повреда, можете да опитате отново. Липсата на силни усещания - гаранция за по-чист ум, и като следствие - по-малка сума от глупави, ненужни грешки.

Най-често срещаните грешки при депозирането на човека

Вече се мести в машината, се пристъпи към следващия етап от себе си. Тъй като машината е неизвестен и напълно нова за вас като шофьор, най-добре е да свикне с нея. Първо се настроят всички за себе си: да се коригира на волана, седалките и огледалата за обратно виждане.

Не забравяйте, че можете да конфигурирате всички правила, дадени на три минути, което означава, че не може да се втурне. След като закрепени на колана, погледнете в огледалото. Но не забравяйте, че това движение трябва да бъде ясен и отчетлив, защото инспекторът не може да я види, ако просто погледна встрани и, съответно, определен за тази наказателни точки.

Убедени, че допълнително безопасност, можете да преместите. Само не забравяйте, че сигналът предварително свой ред да бъдат включени в страната на планираните си движения. Това е един от най-честите грешки на начинаещите шофьори, пречат да вземете изпит и да получите право. Тя също така ще ви струва наказателни точки.

Що се отнася до пътя, е важно да се помни, че когато десен завой трябва да бъде, за да получите в дясната лента (това, между другото, много често се забравя, оставяйки с други съседни области), тъй като всяко отклонение ще се разглежда като напускане на насрещното платно.

Когато един ляв завой и трябва да се превърне в лентата, въпреки че не всичко е просто и ясно. ОПУ позволено завой наляво в някой от баровете, но в живота понякога е изпълнен и често води до катастрофи. Ето защо, завиване наляво, ние трябва да се придържаме към лявата лента и реконструиран отдясно в пресечната точка на преминаване, или, в случаите, когато се оставя въртенето с няколко ленти в същото време, дръжте правилната лента преди да се обърне и на кръговите кръстовища да се придържаме към него, без преминаване на паралелен поток от превозни средства.Ако пресечната точка е изместен, на изхода трябва да се извършва в крайната позиция на предния. Във всеки случай, трябва да се помни, че ако инструкторът не да ви обясня основната траекторията на движение, дори и с необходимата база знания, няма да бъде в състояние правилно да премине в дясно. Попитайте инструктора, че той каза и показа по време на изследването, а не само да седи и от време на време посочи грешката.

След дълга (и, в идеалния случай, успешно) трафик на пътя, рано или късно ще трябва да се направи спирка. За да направите това, всички забранени места за спиране трябва да наизуст. Спирането на кръстовище, преди всичко, да обърне внимание на знаците, които забраняват на спиране. В края на краищата, те са до следващото кръстовище.

Спрете по време на движение в изпита, най-доброто в кулоарите. Ако не е възможно да остане в периферията на пътя, можете да направите стоп директно на пътното платно. Не забравяйте обаче, докато автомобилът ви трябва да бъде видима в рамките на стотина метра от всички страни. Отново, маршрутите, които се използват за изпитите обикновено са предварително известни на обучителите, така че те трябва да ти кажа. Чувствайте се свободни да ги зададете въпроси и да поиска разяснения за различни ситуации.

Той счита за важно и способността да се направи правилно редуват по време на изпита. На търна навън от бордюра може да стане само по двулентови пътища. Всички останали завои са разрешени само от крайната левица.

Когато търсите място, където да се превърне трябва да се обърне внимание на огледалото. Поглеждайки назад, внимавайте за знаци, забраняващи влизането или напускането си. Ако, от друга страна, че не разполага с някаква забрана знаци - направи обратен завой без страх. Ако не се намери подходящо място, да продължи да се разбърква, докато всички съседни улици, където можете да прекарате един ред.

Провокация към момента на правата

И накрая, че трябва да се отбележи, че по време на изследването, инспекторът може да ви провокира към различни нарушения. Но, по-уверени в своите способности просто следвайте избрания път.

Например, ако от вас се иска да спре на спирката в началото на изследването, след това или не сте успели изпита, на инспектора или просто ви изпитва. В тази често срещана ситуация е необходимо да се покаже уменията си и да обявим, че спиране е разрешено само за слизане на пътници на борда и само ако това не пречи на обществения транспорт. Възниква въпросът: "Кой ще бъдат засадени или някой асансьор?" :).

Ако сте чели тази статия до края, а след това вече сте настроени на психически изпит. Всъщност, това е много лесно, трудно събитие за вас лично прави мозъка ви. го убеди, че взимането на изпита и получаване правилното нещо макар и отговорно, но не и живота и смъртта, така че можете да се успокои и да го разглеждаме като едно приключение, както и че може да се повтори, ако е необходимо.

В крайна сметка, защото вие трябва да се интересуват от това, доколкото е възможно, за да се подготви за бъдещия статут на водача и да бъде в състояние да контролира себе си в най-различни нестандартни ситуации, така че въпросът за това как да се прехвърли правото първи път не трябва да бъде толкова важно, колкото въпросът, как мога да се превърне в отличен :) шофьор. Положете изпита и да получите десния бял дроб, най-важното е да не се прави на този проблем.