Как да изведе коте без котка - всичко за хранене и грижи за бебето

коте хранене себе си е разрешено само в крайни случаи: загубата на майка-котка. Преди да започнете, е необходимо ухажване на животните, за да се опитам да го намеря друга медицинска сестра, която дори може да бъде куче, разбира се, малък. Ако търсите осиновители не донесе никакви резултати, трябва да имате всичко развитие nizheopisannoe.Chtoby коте протича нормално, трябва да се създаде гнездо с шезлонги с всички условия, за да се гарантира правилното хранене, което трябва да се отъждествява с майчино мляко. Обърнете внимание, че след като сте решили да доведе до котката без котката и да поемат отговорност за малък домашен любимец, първото нещо, което трябва да направите - е да го накара да получат храна, калории и уриниране.Котенца обичат да доведе до

Гнездото и температури

Слот за първите две седмици трябва да имат по-висока температура, както е необходимо коте новородено топло. За затопляне на гнездото може да се прилага с инфрачервена лампа, която е в широка употреба в оранжерии и терариуми. Закупен това устройство в магазин, специализирана в медицински устройства.

За котето е удобно, трябва да бъдат изпълнени следните условия за температура:

 • Седмица 1 - температура 30-32 градуса;
 • Второ - 28-30;
 • 3 и 4 - 24-26 и по-горе.

Устройството трябва да се монтира на известно разстояние от гнездото, в което термометърът трябва да е за откриване на температурата. Не поставяйте лампата твърде близо, тъй като това ще доведе до прегряване.Котенца обичат да доведе до

Хранене и получаване на смес от

Заместител на майка котка мляко може да се намери във всеки магазин за домашни любимци, но ако има някой с този проблем, той може да се подготви заместител на мира краве мляко. Не забравяйте, че кравето мляко е малко по-различен от котката. Липсващи елементи, можете да се компенсира чрез различни средства. Котенца в доста голяма степен се нуждаят от енергия, така че да са поканени да се следния списък от продукти, както и броя на смесване:

 • Пълномаслено краве мляко - 50 гр
 • Краве мляко на прах - 15гр
 • Пиле яйце - 53гр
 • Растително масло - един грам
 • Суха мая - 2,5 гр
 • Beat белтъка - 50гр
 • Глюкоза - 4 гр
 • Общата маса на -175.4грама

На храненето на осем котенца в първите дни на живота си, би било достатъчно за 120 гр: 22 гр на ден. Първите три дни котенцата трябва да се хранят при стриктно спазване на режима: на всеки два часа. След този период се увеличи разстоянието между хранене до три, а след четири часа през нощта. Вие трябва да се хранят коте в естественото си положение - той трябва да лежи по корем.

При хранене използва малка бутилка с зърното, което дупката трябва да бъде 2x3 mm. температурата на готвене не трябва да бъде по-малко от 30 градуса. Насърчаване на вашата котка да яде от малки дупки: когато дупка широк млякото може да попадне в дихателните пътища, което от своя страна води до смъртта на животното.

Когато коте достигне 4-седмична възраст, започнат да му се даде млечни храни зърнени култури, зърнени храни, приготвени във вода, след което месото. Можете също така да се даде на зеленчуците. След 8 седмици на живота коте трябва да се яде сам.

Грижа за коте

Cat, които се грижат за тяхното потомство, внимателно го ближе. Ако не съществува задължение за развитието на котенца принадлежи на собственика. Необходимо е да се леко, с влажна руно масаж анален и урогенитални отворите, е необходимо за развитието на рефлекс изхвърлянето. Във всеки случай не може да забрави за поемане на отговорност. За да окаже максимално усилия за оказване на грижи за котенца, и те скоро ще ти се отплатя с любов и нежност.