Как да изглежда по-умен работа по

Как да изглежда умен
Всеки иска да изглежда по-умен, за да се спазват и се възхищавал. Всеки иска да има добра репутация. Но проблемът е, че хората често приемаме за интелигентни хора, които не са изложени на тях. Ако сте един от тези, които се опитват да изглеждат по-умни, бъдете внимателни. В противен случай рискувате да изглежда нахален, арогантен и самоуверен. Все пак, има няколко лесни начина да се уверите, че всичко изглежда по-умен.Повечето от комуникацията между хората в днешно време се извършва чрез кореспонденция. Хората пишат помежду си имейли и текстови съобщения. Ето защо, най-добрият начин да впечатлите другите интелигентен човек - е компетентно изразят своите мисли и да пише без граматични грешки.

Разбира се, да отиде в дънки и пуловер протегна много по-удобно, отколкото в бизнес костюм бизнес костюм - създаването на абсолютна мъж изображение

Как да изглежда умен
. Но ако наистина искате да впечатлите умен човек, оставете тези неща за дома. Тенис обувки също могат да се носят само на тенис корта или във фитнес залата. Опитайте се да вземете няколко приличен костюм, в които няма да се срамуваш да се появява на публични места.

Не казвам на хората нищо лошо

Ако не знаете какво добро може да се каже, че е по-добре да си мълчи. Малко вероятно е, че вие ​​като че ли един интелигентен човек, ако започнете да унижи и обиждаш другите хора. В действителност, само слаби хора обиждат другите, за да се появят по-силни. Колкото по-малко се казва, че по-умно да изглежда.

За да изглежда по-умен от вас трябва да се обърне специално внимание на езика на тялото, това е, езика на тялото. Езика на тялото си, ще кажете на хората какво мислите, дори и да не казвам нищо. Затова, внимавайте добре какво казва тялото си. Вашият изражение на лицето може да каже повече, отколкото думите. Опитайте се да контролирате емоциите си, така че хората не могат да отгатнат за тях чрез изражението на лицето. Също така, обърнете внимание на езика на тялото. Кръстосайте ръцете си - това показва, че вие ​​сте на някого, за да защити, както и стискат ръцете в юмруци. Опитайте се да запазите прав, но не и напрегнат, но открито и спокойно.Ясно представяне на идеи

Едно от основните условия за това как да изглежда по-интелигентен, е възможността да слушат. Ако знаете как да слушат хората, можете да научите много и да научи много от тях.

Чувството за хумор също играе важна роля, ако искате да изглежда по-умен. Хората винаги ценят тези, които могат да се смея на себе си и те кара да се смея, от друга. Това не означава, че можете да пусна вулгарни или вулгарни шеги. Точно това трябва да се избягва. Опитайте се да използвате този вид хумор, което обединява хората и не води до разлики между тях. Вашият хумор, трябва да се разбира от всички, а не за всяка конкретна група от хора.

Доверието в себе си

Дори човек не с висока интелигентност може да се появи много умен, ако той е уверен. Ако не сте сигурни за себе си, или поне да се преструва, че е. Като глупаво да звучи, тя работи. Колкото повече сте сигурни, че ще бъдат поставени, толкова повече ще го има.

Ако направите една малка грешка или да направите резервация, не се колебайте. Можете просто да се смея за това и да продължите разговора по-нататък, сякаш нищо не се е случило. Проблемът е чудесно на толкова много, колко голям да го представим. Ако не я плати много внимание, така че ще околните. Хората, които знаят как да се контролира, за да се считат автоматично интелигентни.

Както можете да видите, за да се появи умен не е твърде трудно. Всеки човек всъщност е по-умен, отколкото той си мисли за себе си. Най-умните хора са тези, които могат да накарат хората да се вслушат в това, което казват. Опитайте се да се превърне в такъв човек.

Често хората правят грешки, опитвайки се да звучи по-умни. Например, много хора се опитват да запомнят стихове да впечатли умен човек, но след това не могат да четат правилно. Има хора, които претендират, че добре знаят чужди езици, за да се появи по-интелигентни. Някои се прави на хората, заемащи висши офиси и позиции. Има някои, които научава умни цитати и поговорки на известни хора, за да се появи по-интелигентни. Всъщност, всичко това рано или късно, не играе в полза на този, който иска да впечатли интелигентен и образован човек. За да не попадне в такава ситуация, по-добре е да не се правят такива грешки.

Продължи четене → Съвети