Как да изберем цвета на фасадата на къщата

Разнообразието на строителни материали за изграждането на стените и цветова схема може да сложи някаква част от разрешението на собственика на отпуска на проблема за избор. И от самото начало, за да разберете какъв цвят на фасадата на къщата е най-подходящ за сградата? дали ще бъде оптимална за определен материал? С помощта на базовия конструктор можете да си представите на бъдещата къща, изградена от различни материали в различни цветове.Когато декориране вила на клиента може да се изправи пред редица предизвикателства. Ако по време на строителството на сградата важна роля със своята здравина и надеждност, там излиза на преден план текстурата и цвета на фасадата. Така че, бяло и розово къща ще изглежда съвсем различно. При използване на цветни керамични плочки и тухли е важно да бъдете внимателни. Понякога неправилно съчетана фасадни разваля впечатлението от къщата, а собственикът планира да направи основен ремонт. Отделете малко време, с тази стъпка. Може би най-обичайния мазилка, украса във формата на тухлена зидария, изборът на базата и други техники, ще осигури точно от вида, който ви трябва.

Ако искате да се промени изцяло външния вид на къщата и основанията, след което изберете цветовата схема не винаги е лесно. От грешки никой не е имунизиран. Това е цветът на фасадата на къщата може да даде тъпичък или артистична визия, а в някои случаи напълно да го направи грозен. Нека да погледнем на препоръките, които ще помагат за определянето на най-добрия цвят.

Цветовете на фасадата на къщата и стените трябва да се комбинират

На първо място, важно е да се постигне хармония на цветовете на стените и къщата трябва да се комбинират с капачка, покрив, прозорци, врати и т.н. Ако даден цвят е лошо в хармония комбинирани или не, трябва да се откаже от него. Не забравяйте, че се пребоядиса вратата или прозореца е проста, но perestelit покриви или да причини обезцветяване на къщата на съседите ще бъде много по-трудно. Е, ако цвета на стените, няма да се повтори в цветовата схема на други сайтове. Опитайте се да бъдете различни и комбинирани.При боядисване на фасадата не би навредило да реша на цвета на щори, стълбища, прозорци, веранда, и т.н. Да не се ограничава само до един цвят, защото това ще направи скучно екстериора. Но три или четири добре съчетани цветове ще бъдат доста подходящи. Използването на неутрални тонове помогне да създадете цветова хармония.

Опитайте се да експериментирате

Поазов винаги ще бъде от полза: избягвайте използването на неутрални цветове и ярки цветове, можете да изберете оптималното решение. Опитайте се да се добави "с аромат на" с подходящ цвят, не подценявай тъмните нюанси. Много от тях са постигнали отлични резултати чрез използването на покритие черен или шоколадов цвят. Ако във вашия район изобилстват къща цвят бежово, опитайте се да се прави разлика между тях сграда му. Това може да се постигне с помощта на синия цвят на фасадата на къщата. В този случай, не забравяйте, че сградата трябва да се вписват в цялостната настроението на улицата и областта. И едно предупреждение: цветът може да изглежда добре само върху малка част, но ако големи площи на боя за нея, тя може да стане по-тъмни или крещи.

Ако сте собственик на една стара къща, се опита да запази своята история в избора на цветови решения. Естествено, ако сградата за един век е бил боядисан в синьо, това не означава, че тя трябва да остане така през целия си живот. Въпреки това, за да стане светло наперен прекалено не е необходимо. Е, преди избора на боя, за да разберете кои решения са на мода по време на строителството на сградата. Често, популярността на определен цвят се дължи на добрата си комбинация с архитектурния стил. Често най-модерният цвят не отива на всяко сравнение с цвят характеристика на историята на къщата. И ако сградата е разположена на площ от исторически сгради, без разрешение за оцветяване не можеш да направиш. В допълнение, на цветовете в този случай е много ограничен.

Анализирайте вашите предпочитания

Ако цвят наистина харесва, че би било неразумно да веднага да го изключат от историята на несъответствие на къщата, или лошо свързване със съседните сгради. В някои случаи е необходимо да се избере най-фасадна боя (Tikkurila, Dulux), която ви харесва, независимо от мнението на другите. В крайна сметка, къщата принадлежи на вас, и ще живеят в него ти. Така че опитайте се да изберете цвета на цвета на фасадата на къщата е винаги да ви моля, и подобрява настроението.