Как да инсулт кожено яке у дома

Сред материалите, използвани за производство на дрехи, кожа отдавна заема достойно място. Тя има редица предимства. Продукти, изработени от този материал, трайни, надеждна защита срещу неблагоприятни атмосферни условия и лесен за почистване. Кожата е много елегантен, и по всяко време на дрехите, които се счита за признак на богатство и лукс. Ето защо, когато се използва фразата "мода кожени якета", става малко неудобно. След всички тези неща са на мода.Как да се изгладят кожено яке
За да купите кожени якета и други кожени изделия трябва да се вземат много на сериозно. Така че, как да изберете добро качество кожено яке? На първо място, е необходимо да си купи яке в магазина на компанията, а не на пазара. На пазара на облекло са много чести продукт, изработен от изкуствена кожа, която се отличава от естествена кожа не винаги работи. На второ място, не забравяйте да попитате от нещо кожа зашити. Най-дълъг износени кожени бик, теле и биволско. Те може да продължи около 10 години. Прасе кожа за цената по-достъпни, но на употреба е много по-малко. Трето, да поиска от държавата, в която е произведен продуктът. Кожено яке с добро качество са произведени в Англия, Германия, Италия, Франция, Швеция. Също така не забравяйте да проверите на дебелината на кожата. Тя трябва да бъде еднакво във всички места. На добро качество на кожата още няма гънки и смачкани секции.
Как да се изгладят кожено яке

Обикновено такъв проблем, тъй като домашен любимец кожено яке у дома, домакини рядко срещани. В специализираните магазини се продават вече изгладено неща. Ако се употребява правилно и с яке са шансовете, че тя pomnotsya много малък. Най-често се гладят кожени изделия представляват само когато те са дълго време в минимизирано състояние.С настъпването на студеното време въпрос "как да инсулт кожено яке", тя става все по-важно. Можете просто да се вдигне и да носят на продукта в специална химическо чистене за кожени изделия. Там не е само от дясната потупване, но ще почисти преди да започнете нова студена сезон. Но за да донесе нещо е възможно, и у дома.

В стопанките, които никога не са се срещали такъв проблем, как да се потупа коженото яке, препоръката за използване на желязо тревожно. В действителност, кожата не се топи или изгаря. Преди да се продават кожени изделия, съхранява ги изгладена, както от мястото на извършване неща, когато са сгънати. Преди гладене на желязо е необходимо да се установи най-ниската температура. Iron по-добре в сухо тънка кърпа или марля. Мокра кърпа или марля не може, тъй като може да се появят петна по якето. Преди дъска за това е необходимо да се проверява температурата на незабележимо място на кожата на гърба на продукта. По време на гладене пара е изключен. Ако просто общувам с

Как да се изгладят кожено яке
venii гореща плоча с яке негативни промени на кожата не се случи, то може да бъде изгладено нататък. Това означава, че температурата е правилна, и якето с добро качество.

Ако желязото не е под ръка, можете да използвате източване. В този случай, кожено яке виси на закачалка над ваната, една трета, пълна с вряща вода. Под влияние на няколко съществуващи бръчки са загладени. Такива парни действа върху обекта е по-малко вредни от парата от желязо при гладене в режим на източване. Ако гънките на якето малко, можете да използвате ютията във вертикален режим изпарение. Дръжте ютията, когато е необходимо на известно разстояние от обесване на раменете на якето.

Въпросът за това как да се удар с кожено яке, няма да се притеснява някога, ако нещо се съхранява правилно. Тази дреха е необходимо да се мотае в килера на закачалки, така че когато са в контакт с други неща, и със стените на кабинета не е myalas. Ако продуктът все още е леко измачкан, нещо, на закачалка в пространството на два дни и ще го otvisitsya първоначалния си вид и без използването на желязо.

Как да се изгладят кожено яке