Как да инсулт кожено яке у дома (видео, съвети)

Вашият кожено яке след зимата е загубил формата си, сякаш имаше гънки и пукнатини? Искате ли да върнете продукта на бившия си красота? Малко хора знаят, но за да се справят с тази задача може да бъде дори у дома, с помощта на разположение конвенционални средства. Така че можете да го направите лесно и без помощ, нека да разгледаме как да инсулт кожено яке.Защо измачкан кожено яке

Самата кожа е достатъчно еластичен материал, защото гънки и гънките са образувани върху него доста често. Като правило, те се появяват в резултат на неправилно съхранение. Това се случва най-често, когато продуктът се съхранява сгънати в пакет.

Как да се изгладят кожено яке

Най-лошото е, ако по време на якето като топ съхранение са всички допълнителни неща, които допринасят за формирането на нейните гънки и вдлъбнатини. Такива грешки за съхранение, обаче, може да се осъществи не само у нас, но и по време на транспортирането на нещата, както и по време на престоя им в складовете на магазините - тези случаи са най-често срещаните.

Също така, проблемите на продукта може да се случи, ако якето за дълго време висеше на закачалка в гардероба, тя не е подходяща за формата, под имаше няколко други неща, или пък цип продукт не е завързан.

Всичко това може да доведе до деформация на кожата, поява на бръчки по нея, които в последствие трябва да бъдат отстранени. За щастие, това не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед.

Има няколко ефективни домакински начини да се оправят с кожа нещо. Сред тях пара, обработка на кожи вазелин, висящи и дъска за якета желязо. Нека да разгледаме всички тези методи в по-големи подробности.

Как да се изгладят кожено яке

Метод 1 - виси на продукта

Ако времето имате достатъчно, а след това можете да закупите продукти да го изравни с конвенционална стол или закачалки. Вие ще трябва да висят навън и изчакайте устройството, докато не се заглажда от собственото си тегло. В повечето случаи, за да се постигне този ефект е напълно достатъчно за няколко дни (ако якето е тънък) или седмици (ако кожата ви е доста дебела продукт).

Как да се изгладят кожено яке

Важно: този метод не позволява да се отстранят малки гънки на материала. Ако вашето яке не е просто се поколеба, и са се образували бръчките, ще трябва да се действа по-радикални методи.

Метод 2 - използване вазелин

Ако не знаете как да натиснете старателно кожата у дома с желязо, или пък се страхуват да работят, можете да с него, за да се опита да го изравни с помощта на вазелин. За да направите това, вие също ще трябва да спретнато виси на продукта и след това лечение на бръчки вазелин.Как да се изгладят кожено яке

Той ще омекоти материала и отстранява гънките. Вие само ще трябва да се оставят няколко часа, за да се мотае на продукта върху раменете, и можете да отидете в тази улица дрехи в светлина.

Как да се грижим за кожата си?

Съвет: Ако не разполагате с вазелин, можете да използвате обикновен рициново масло. Не е по-лошо от справяне с публиката върху кожата, и не съществува на практика във всеки дом.

Метод 3 - Използване на гореща вана

Как да се изгладят кожата само за един час, като няма специални инструменти? Това може да стане с помощта на обикновена двойка. За да направите това ще ви трябва:

 1. Dial басейн или вана с гореща вода.
 2. Дръж се над ваната на раменете на якето си. Препоръчително е да се уверите, че самият материал да не влиза в контакт с вода.
 3. Оставете продукта върху скарата за един час. Samu баня в този момент е по-добре да се затвори.
  Как да се изгладят кожено яке

Парата от леген с топла вода или в банята ще бъде в състояние да се изгладят продукта. Вие ще трябва само един час, за да получите яке от банята, и изчакайте, докато се охлади. Носете нещо, преди да се охлади напълно, не можете - това може да доведе до деформации.

Метод 4 - път желязо кожата

В дома, смачкана кожено яке може да бъде изгладено и обикновен желязо (имайте предвид, че този метод е подходящ само за продукти, произведени от гладък материал). За да избегнете повреда нещо в същото време, трябва да се извършва, както следва:

Как да се изгладят кожено яке

 1. За да започнете, трябва да се определи минимална температура отопление. не трябва да се използва Парата в процедурата.
 2. Jacket трябва да се разшири върху дъската за гладене, или на маса. Желязо риза може да бъде от вътрешната страна, ако тя не пречи на лигавицата, или друг отпред.
 3. Желязо яке преминава през обвивната хартия или тъкан с гладка текстура. За целта използвайте обичайния чай кърпа или тензух не може - те могат да оставят следа върху кожата.
 4. Желязото е необходимо да се извърши на материала бавно, без да го натискате в тъканта. След обработване на част трябва да се провери на резултатите. Ако сте доволни, ще трябва да изчакате, докато кожата се охлади и след това преминете към следващата.

Съвет: ако искате внимателно за изглаждане на ръкавите, яката и други малки части от продукта, използвайте за целта специален малък бар на дъската за гладене. Така че можете да направите това лесно и точно.

Метод 5 - използване пара

Изправете кожено яке и можете да използвате парата от ютия. Въпреки това, работата в този случай ще трябва да се направи не като изглаждане неща сухи. Вие ще трябва:

Как да се изгладят кожено яке

 1. Дръж яке на закачалка, така че вие ​​сте свободни да достигне до нея с гореща ютия. В този случай кожата покрива всичко, което не е необходимо - той трябва да бъде в директен достъп.
 2. Сега трябва да настроите начина на производство на пара, изчакайте, докато желязото затопля.
 3. След това ще трябва да ходят само на ферибота смачкана части на продукта. Изключително важно е да не се докосват самата кожа, в противен случай просто ще го развалят. За безопасна експлоатация, достатъчно, за да се запази желязото на разстояние от 0.15 метра от продукта.

Важно: също така, вместо обичайните битови желязо можете да използвате един параход. Тя е по-лесна за използване и ще ви позволи да се справи с тази задача лесно и бързо.

Като правило, дават най-добрите дрехи на естествена кожа могат да бъдат ефективни за един вид лечебен сеанс пара или сухо желязо. Но ако не можете да го направите сами, или се страхуват да развалят нещата по този начин, по-добре да се потупа новия кожено яке химическо чистене. Има едно нещо, което ще доведе до правилното състояние само за няколко часа.

Сходни публикации: