Как да инсталирате Adobe Flash Player за Android

Малко по-малко за Flash Player

Инсталиране на Flash Player за Android

Инсталирайте Adobe Flash Player не от пазара, така че трябва да се даде възможност на инсталирането на приложения от неизвестни източници няма. Нашата надежден източник - длъжностно лице от Macromedia. компанията, която произвежда Flash плейър на Android, в която ще видите, когато свалянето







За да направите това на вашия Android устройство, отидете в Настройки, щракнете върху сигурността и постави отметка в параграф неизвестни източници:

Как Flash Player

Сега се люлее най-новата версия поддържа на Flash Player за вашата версия на Android версии от архива като Adobe, за това устройство в браузъра, кликнете върху една от връзките, можете да използвате само, че определен браузър:

За да изтеглите Flash Player за Android, изберете подходящата връзка:

Adobe Flash Player за Android 2.x и 3.x Android
Adobe Flash Player за Android 4.x
Стартирайте изтегления файл и да започне да се инсталира Adobe Flash Player

Как Flash Player

В края на инсталиране на Adobe Flash Player е готов за употреба.






Сега ние трябва да се даде възможност на Flash в браузъра настройки Boat Browser: отидете в настройките, настройките на уеб съдържание, включително Flash плъгин включват винаги:
Как Flash Player

Всички са вече на сайта, който искате да се показва Flash съдържание

Изключване неизвестни източници

Сега за сигурност, забранете възможността да инсталирате приложения от неизвестни източници, за тази цел в конфигурацията при безопасност я премахнете Неизвестни източници:

заключение

Въпреки факта, че Flash Player все още могат да бъдат инсталирани на Android, по-добре да се търси сайтове с възпроизвеждане на HTML5. HTML5 се поддържа от почти всички браузъри и не изисква инсталиране на допълнителни приложения. Също така, поради факта, че престана официална подкрепа за Adobe Flash Player за Android, тя може да бъде без корекции уязвимост.

Ако Flash не работи, или има грешка

След написването на статията дойде браузър Puffin, опитайте да го като опция. В повечето случаи, това решава проблема с флаш плеър на Android 5, както и на много други сайтове:

ако имате нужда от пълна поддръжка на Flash, а не само за филми и предавания, нито който няма алтернатива, като нова флаш игра просто няма да отида. Има решение, но това е танц с дайрета, сложи виртуална машина на андроид и го поставяме Linux например.
Накратко това е реална корпоративна заговор срещу потребители, които казват, че светкавицата в миналото, ще бъдат посъветвани да разгледате флаш игри, които са все повече и повече

Инсталирах последната версия на Flash на Dolphin Browser. На първо място, всичко работи добре, можете да играете игри, Vkontakte, но след това имам андроид беше обновен до версия 5.0.2 и сега, когато включите в играта Vkontakte, пише: актуализация флаш за комфортен игра. Така че, нищо не може да се направи?