Как да целуне техника на нежна целувка

Като нежна целувка
Как да се целувам

Как да се целувам? Има много различни видове целувки, но днес ние ще говорим за истинска класика в жанра - една целувка, която се извършва единствено с помощта на устните. В този език Разбира се, че не е, и спи спокойно в лоното на устната кухина, за да се пробуди, когато плам.Много хора питат как да се целуват, от страх, например, преди първата целувка или поради съмнение в себе си и се страхуват, че вършат нещо нередно. Най-сигурният начин да се знае, че имате правилно tselueeshsya, часовник партньор. Ако имате доверие отношения, то е вероятно, че младият мъж, ако той не е искал нещо, той ще загатне недостатъците или опише, но по-добре - ще ви покаже как да се целуват.

Във всеки случай, за да овладеят техниката на целуване-лесният на практика. Но за да се успокои читателите и вселената в тях самочувствие, ние ще се опитаме да разкрие тайните на това как да се целуват, на теория.

Kiss - е деликатен въпрос, че е много важно да не се страхуват, но също така се отнасят до подготовката преди целувката трябва да бъде много отговорен, особено ако това е едно вълнуващо събитие се случва в живота ви, за първи път, или за първи път с нов партньор.

Така че започваш на среща и да знаете точно какво ще свърши сладко и запомнящо целувка. Разбира се, не е мизерно изпит с ключов въпрос, как да се целуват, не искам никой момиче. Дишайте дълбоко и да започнат да се подготвят.Нещата трябва да запомните преди целувката?

Като нежна целувка
Нещата трябва да запомните преди целувката?

За да научите как да се целуват, трябва не само да притежава техника, целувка, но не забравяйте за хигиена на устната кухина. Свежия дъх - истински съюзник на най-добрия целувката на живота си. Ето защо, преди целувката не се препоръчва да се яде чесън, лук или риба. Преди да напусне дома желаните чисти зъби и преди да се срещне фаворита - рамото дъвки.


Също така трябва да бъдем загрижени за състоянието на устните. Суха и напукани устни целувка не е много хубаво, а вие може да даде една целувка дискомфорт. Ето защо, преди среща с човек, се опитват да избегнат чернови, не хапе устните от вятъра и по всякакъв начин да се грижи за тях, с помощта на балсам за устни.

Недостатъкът - гладката, копринена, но твърде богато оцветени червило или гланц за устни, за съжаление, да стане лепкава, петно ​​партньор и е малко вероятно да се стигне до неговия вкус. Затова е по-добре да се ограничи с тънък слой крем червило и неутрални цветове.

Когато дойде миг

Като нежна целувка
Когато дойде миг

Най-често това е момчетата да поемат инициативата в целувки. Когато той се наведе, за да ви донесе и лицето му, така дългоочакваният момент пристигнал. Това е време да се научите как да се целуват и да се прилагат знанията в практиката.

Направи насрещно движение на партньора, леко отвори уста, да го докосне устните си и се уверете, че устните трябва да остане спокоен. Не подарявам ви стрес и просто се наслаждавайте се докосне и го му Дари. Покрийте очите си, не се колебайте чар и нежност целувка Man устните на. целуна го ухапа устните си изстискване на дъното, след това горната устна човек, не е да изберете своя инициатива, макар и все още в седлото.

Отворете очите си, само когато той завърши целувката. Вижте човекът и усмивката, отдалечавайки се, продължава да поддържа контакт с очите и загадъчна усмивка.


Самата Можете да станете инициатор на целувката, то е само важно да се доведе до човек, лицето му и леко докосна устните си. Така че, сега, че знаете всички тънкостите на тази проста наука, и вие знаете как да се целуват.