Как бързо почистване на младите видео картофите - жена и ден

  • Как да се измие ръцете си млади картофи

Колко бързо Обелете картофите?

Колко бързо Обелете картофите, без използването на нож

Картофи неудобни за почистване на ножа, като му кора е тънка и чисто рязане на разстояние от кората с пулп. Прясно изкопани клубени се почистват с помощта на:· А метална мрежа за яйца (риболов клетка);

· Твърда гъба за миене на съдове;

· А четка с метални влакна;

· Ръкавица за пилинг.

Кожата на млад картофи изстъргва топла и студена вода. Първо, грудките се промива, след това се поставя във вряща вода леко готви. След картофите, потопени в ледена вода и кори от ръце.

Резервоарът метална мрежа или желязо риболов развива картофи. Решетка активно върти в продължение на 10-15 минути под течаща вода, след това обелени грудки се отстраняват и промиват.Твърда четка с метални влакна помогне бързо премахване на кора с картофи. Това е достатъчно, за да ги харчат 1-2 пъти по повърхността на клубена.

За да почистите картофите със сол, е необходимо да го поставите в найлонова торбичка, след което се изсипва в сол и търкайте внимателно. Препоръчваме ви да използвате голям камък или морска сол. След тази процедура, при готвене на зеленчуци не може сол.

Ръкавици за пилинг премахва мъртвите клетки на кожата, както и да се справят с обелки от картофи. За пълно пречистване клубен потри ръце под течаща вода в продължение на 1-3 минути.

В допълнение към методите, описани по-горе, има необичайно и не по-малко бързи методи пречистване зеленчуци. Той се поставя в центрофуга перална машина тип бъркалка и преминете през продължение на 3-5 минути. С грудки кора се отстранява поради триене един срещу друг и на стените на машината.

Преди употреба процес почистване препоръчва картофено палмово оцет (9%) или лимонена киселина. Това ще помогне да се избегне trudnootmyvaemyh петна по кожата на ръцете.

Почистване на картофи с нож - досаден задача, така че всеки иска да има специална опция за бързо хвърли от кожата. Не забравяйте, започнете да готвите картофи е необходимо веднага след почистване, като зеленчук, лежал във водата повече от 12 часа, той губи хранителни вещества.