Как бързо да се разболеят у дома

Как бих могъл да получа една седмица

Ученици и студенти, които искат да си вземе почивка от учене, мечтаещи бързо се разболяват, да не присъстват на една седмица от класове. И възрастните понякога толкова уморени от работа, домакинска работа, и други проблеми, когато няма една минута почивка, че те започват да си мислят: "Това би бързо се разболяват!".Искате ли да се разболеят, за да не ходят на училище или да се повиши температурата, като по този начин се разболяват? Четири най-често срещаните начини: висока температура, хранително отравяне, хрема, червено гърло. Високите температури не са необходими при тези симптоми, може просто да играя добре. Възможно е да се изравнят преди пристигането на лекаря, също толкова бързо изчезва. Ако имате червено гърло, лекарят може да видите от първа ръка какво сте болни, така и други симптоми, които не са необходими. Хрема, също може да доведе до подръчни материали, но също така трябва да му се засили добър мач. Хранително отравяне е достатъчно лесно да се обадя, ако родителите виждат, че страдате от повръщане или диария, те със сигурност ти вярвам. Но трябва да се помни, че плановете ви не включват получите хронично заболяване или сериозни усложнения. Поради това е необходимо да се избегнат сериозни грешки.

 1. Излезте с мокра коса в студа. Можете бързо да се разболеят, но в условията на сделката се менингит, но това е много опасно заболяване.
 2. Отиди гологлав в студа. Този метод не работи, ако имунната ви система е силна. Но пак, има риск да се печелят менингит.
 3. Развалят стомаха. Можете да опитате да се хранят с голям брой остър и солено, за да предизвика отравяне. Но това не може да работи за първи път, а ако използваме този метод, през цялото време, може да образува старт язва или гастрит. И тогава много години ще страдат от тези заболявания.


Тези последици следва да бъдат запомнени. И ако наистина сте болни, трябва да започне незабавно лечение.

Как бързо да се разболеят у дома

Как бих могъл да получа една седмица

Има огромно разнообразие от полезни съвети за това как можете бързо да се разболяват, и те са в сила:

 1. Подредени проект бързо ще се разболеят настинки. Отворените прозорци или климатик, за да ви помогнат. Тя е много по-ефективно, ако по време на проекта все още ядат сладолед или студена напитка. Или спят в проект.
 2. Можете да получите болни настинки, ако като в апартамента бос на студения под, ¬na улица през зимата - в есенните обувки, лятото в локвите. Мокри крака - гарантирано студена.
 3. Помощ болен и упражнения. Трябва да се поти, а след това да се измъкнем от студа.
 4. В студа правим около 100 вдишвания. При условие, най-малко - в червено гърло, като най-много - възпаление на белите дробове.
 5. За бързо се разболее с температура, е необходимо да капе капка йод на захар, а след това на захарта за ядене. Резултатът - голяма температура, а вие сте в спешното отделение, което е напълно възможно.
 6. Болни бързо с температура може безвреден метод - топлина подмишниците. Дръжте под мишницата и в малко бурканче с гореща вода.
 7. Можете да вземете душ, а след това задушени да изляза, а след това бързо да се разболее от треска.
 8. Ако е възможно, да не вредят на организма - Закрепете термометъра до батерията. В близост до вярвате, че сте болен от треска. Представете си как ще се тревожа за теб.
 9. Ill с ангина може да бъде, ако ядете сладолед, дъвчете дъвка мента, яде сладолед отново - червено гърло, който сте посочили.
 10. Опитайте се да хвана вируса. Винаги е добре познат на всеки, който е болен от грип. Попитайте кихне на вас, а след това, когато отслабва имунитета, можете бързо да получите грип, усложнения от които са непредсказуеми.
 11. По много начини може да се разболеят отравяне, например, да се пие сок остаряла. След това, отравяне и, евентуално, гастрит или по-лошо, вие сте осигурен.
 12. Вземете молив и премахване на олово, яде малко. Sick много бързо, температурата се повишава до 40 ° С, а вие ще се окажете в спешното отделение.
 13. Можете да заблуди лекаря. Пийте 2-3 чаши кафе, повикайте лекар у дома да се оплакват от високо кръвно налягане. Няколко седмици почивка са осигурени, но кафето в големи количества може да има неблагоприятен ефект върху сърцето.

Надявам се, че сериозно не възприемат тази статия, защото не си струва няколко дни почивка, че се разболяват сериозно. Да не се забъркваш с вашето здраве!