Изповедта на Бога! Как да се изповяда

Как да се покае
Въпрос от Елена: Кажи ми, моля, кога и как да си признае? Понякога се чувствам необходимостта от изповед, покаяние, но аз не съм в църква, и аз съм у дома или на разходка в гората. Мога ли да призная, у дома? Трябва ли за тази цел на свещеника? Мога ли само да се обърнат към Бога и да призная, като този? ...Изповед, в действителност - е покаяние за греховете и покаяние пред Бога. Но нека да се разбере на първо място, и от гледна точка на разбирането, а след това във външни форми, начина на извършване на този ритуал по-добре.

Какво е изповед?

Изповед - в авраамическите религии (юдаизъм, християнството и исляма) като признание за извършените грехове пред Бога. Изповед включва покаяние и решение да не грешим в бъдеще.

И последният е много прав! Защото Бог не е най-важното нещо, което един човек е красив и всички канони на споменатите думи на молитвата на изповед, и че той е дълбоко наясно с греха си, а след това изповедта (покаяние) си промени мнението, го отведе до следващото ниво на духовно развитие. Само ако качествена промяна на съзнанието, в изповед, грях (наказанието) се отстранява напълно и има опрощение му.

За тази покаянието трябва да е наистина искрен, от сърце, със знанието на техните грешки и ангажиран зло. За да се разбере по-добре как да го направя правилно - прочетете следната статия:

Как да си признае?

Как да се покае

Сега нека да разгледаме практически въпроси на изповед.

Трябва ли да си признае, че е в Църквата? Мога ли да призная, например у дома?

Да, можете да призная и дома. а дори и в гората. Разбира се, добре, когато имате специално място за молитва и конверсия на Бога, само си свещено място за вас. Но това не е предпоставка. Ако човек има вяра, а след това в сърцето си, Бог е винаги там, и обърнат към Него, той може във всеки един момент. Там е много по-важно от волята не е външни атрибути и вътрешното състояние на човешките мисли, защо той се обръща към Бога, осъзнавайки дълбочината на точно това, което той иска от Върховния сили. отворено сърце и стремеж на душата.Трябва ли свещеник да изповяда човек?

Свещеникът - само проводник на висшите сили, в този случай християнството Покровители застане зад тях (светии, и т.н.). Ако свещеникът установи, че тя прилага изповед и опрощение - той поема твърде много, че не е бил негов. Това е знак на гордост. което прави този свещеник недостоен да извърши този ритуал, и признание от него, най-меко казано, неефективно.

Свещеникът, ако той е чист проводник, ако той има силна вяра - да се засили покаяние, за укрепване на дълбочината на покаяние думи, съвети, доброта и мъдрост. Но, както показва опитът, тези свещеници в съвременния свят единици.

За да направи самопризнание и покаят за греховете си - свещеникът не е предпоставка, защото изповядва човек и го освободи от греховете (премахване на наказанието) - само Бог, Висша сила. И това ще бъде приета от Бог или човек покаяние няма да бъде - това зависи от човека, от присъда за грях, искрено покаяние, желаят промяна към по-добро, и недей вече греши.

Мога ли само да се обърнат към Бога за покаяние, или с някаква молба?

Да, можете! Но повечето хора таят илюзията, че те са директно, без посредници, за да общуват с Бога. Това е една илюзия!

Можете директно да говори с Бог за нещо, го моли да се покаят за Него, но вие няма да общуват с Бог директно, а с негов представител (с по-високи сили в рамките на Земята) и със Светия ангел-пазител. И с кого да си взаимодействат в молитвата му се определя от вярата си в Бога, нейната сила, чистота на мотив, позитивното, нивото на духовно развитие, както и много други фактори.

И ако видите, че вашата изповед не помогне, проблема с греха, наказание, болест - не си отиде, тогава има някои специални неизпълнени условия не разбират причините за наказанието, скрит и не изкупление от греха, които сами виждате и разбираме трудната ,

В този случай, най-доброто нещо, което мога да препоръчам и на теб - това е една индивидуална работа с добър духовен лечител. който, благодарение на специална способност да намерите бързо и помогне за отстраняване на основната причина за проблема, дори и да не е в този живот, и в миналото.

Ще има въпроси - пишете ми. Ако имате нужда да се свържете с духовен лечител, и да ми пише.

С уважение, Василий Василенко