Инжекциите с красота, преглед на alerana за пръскане

Отзиви лак за коса alerana

Alerana мнения спрей

След като получих диагноза - андрогенни алопеция няколко месеца видях BAA "Rinfoltil".

Косопадът спря, но губи обем и не мисля да се върне. Няма нови коса не е naroslo.Копаене в интернет, реших да опитам миноксидил. Напиши, че 10-15% от спящите фоликули може да се събуди под влиянието на миноксидил и за годината, да се грижим нормалните косми.

Отзиви в мрежата за препаратите с миноксидил - много разнообразен от "спестяване на пари" към "незабавно изхвърлени."

От всички купищата мнения, разбрах, че тези, които са били диагностицирани с AGA (андрогенна алопеция), Alerana помогна шест месеца по-късно, обрасъл с оплешивяващ partings.

И всички останали любителите на всичко povtirat миноксидил в главата, която е част от Alerany, и не може да помогне. Той не прави здрава коса по-дебел, не се освободите от стреса.

Защо избрах 2% Aleranu

Отзиви лак за коса alerana

Спрей Alerana - добра цена и мнения

Въпреки това, тези смесени отзиви за всички лекарствени продукти, съдържащи миноксидил. Трябва да се разбере, че тези лекарства помагат само с андрогенна алопеция. Дори и така, тези лекарства - единственият начин да се запази косата на главата с андрогенна алопеция.

Аз избрах 2%, тъй като година и половина на планиране на бременността, е необходимо да си вземе почивка в този момент, и прекъсвания в използването на миноксидил справят много нежелателни.

Тези, които се спря по време на използването на миноксидил, пише, че по-късно, когато отново започват да използват миноксидил ефект става много по-ниски.

Така че, 5% Aleranu себе си остави в случай, че се върнете до 2% Alerane след почивката, няма да даде желания ефект. В допълнение, много забележими обезкосмени участъци не съм.

Trichologists някои сайтове препоръчват 2% Aleranu използвате, за да се запази съществуващото размер на косата, както и 5%, ако имате нужда да заглушавам оредяваща коса и много широки partings. Въпреки това, в моя опит за използване на 2% Alerany за 2,5 месеца мога да кажа, че увеличението на 2% Alerana ми даде нова къса коса. Partings значително стеснени.

Цени за спрей Alerana в района на 600 - 800 рубли. Липсва точно един месец.

Техните мнения за спрей Alerana ще се пишат доклади месечен формат. Можете да отидете веднъж месечно и да видим какво жертви трябва да отидете на хората, диагностицирани с андрогенна алопеция, така че да не остане с три косъма на главата му.

Хроника заявление Alerany

1 месец

Беше страшно да започнете да използвате миноксидил. На интернет, много истории на ужасите, че след като миноксидил нараснаха коса по цялото тяло, мустаци или брада.

Аз миноксидил и без много излишък растителност на ръцете и краката, а дори има малък мустак. Какво ще се случи с миноксидил?

Отзиви лак за коса alerana
Така че, в първите 2 седмици на приложение Alerany специален ефект не се наблюдава - коса падане, както винаги.

Но на сутринта лицето ми се обърна с лице към alkogolitsy - оток на клепачите, чанти под glazami-. До обяд оток утихна. Стана Aleranu не се прилага по-късно от шест часа вечерта, набъбване намалява. Намерени информацията, че след 2-3 месеца, тялото ще свикне с лицето Alerane на сутринта вече не се подува. Да се ​​надяваме!


3-4 седмици, за да започнат истински volosopad! Извадих шепа коса от банята след всяко къпане с шампоан. Ако аз не знаех, че на такъв ефект, щях да изхвърля спрей далеч от долината.

Инструкциите за Alerane писмени че миноксидил може да доведе до загуба на коса, за 2-6 седмици, тъй като ускорява преминаването на космените от фазата на покой до фаза на растеж. И преди да започнете растежа на нова коса в космения фоликул, старата коса, завърши растежа му трябва да падне на фоликула. Това са най-старите космите, потиснатата digidrortestosteronom (хормон, който "убива" на фоликула и причинява андрогенна алопеция), и аз паднах.Между другото, някои хора пишат, че от Alerany се замърсяват коса. Аз напротив, там е мястото, където се прилага коса спрей дълго остава чиста. Спрей съдържа алкохол (етанол), това обезмасляване на кожата и косата.

Общо 1 месец:

  • увеличен косопад
  • сутрини силно набъбва лицето

След 2 месеца

Аз вече няма да за сметка на втори butylek Alerany. На 5 седмици косата постепенно спряха падане в банята, след измиване на косата е имало повече от 15 косми. Вижте на снимката!

Отзиви лак за коса alerana

имаше нова къса коса близо до лицето

Отзиви лак за коса alerana

Това е толкова много коса сега е оставен в банята, след като шампоан

До края на втория месец на новите къси космите се появяват близо до лицето и partings - partings стават малко по-тесни.

Но също така стават vylazit косми по пръстите на ръцете, в които те никога не са съществували, бузите му, покрити с мъх, като праскова. Качихме се по брадичката черни твърди паяци краката, ръцете и краката цъфтяха груба растителност. Аз се разпространи снимката и отидете направи епилация.

Отзиви лак за коса alerana

Лак за коса Alerana отзиви и снимки

Отзиви лак за коса alerana

Alerana спрей за растеж, недвижими коса - от положителна на отрицателна

Отзиви лак за коса alerana

Alerana спрей с миноксидил мнения

Общо резултати в 2 месеца:

  • косопад е спряло
  • цвят отглежда нова къса коса, раздялата става по-малко видими
  • клепачите са подути на сутринта, но не толкова много (се опитват да прилагат спрей вечер не по-късно от 20-00)
  • имаше излишна растителност (на пръстите на ръцете, горната устна, бузите, краката, ръцете), но това за мен не е много критичен, тъй като винаги съм имал допълнително растителност, въпреки че сега той е станал много по-

След 2.5 месеца

Отзиви лак за коса alerana

alerana 2% оценки спрей

Излишният растителност отстранен - ​​можеш да живееш на.

Въпреки това, тъй като на моето старание при прилагането Alerany започна силно сърбящи и отлепете главата на мястото на Alerany. Не мога да спра! Главата е покрита с пърхот (можете да кликнете върху снимката в ляво и погледнем по-отблизо).

Написах trichologist на място Alerany - Галина ми каза, че имам контактен дерматит на алкохол (етанол) в Alerane. Записвания продължават да се наложи да се приложи по-равномерно Aleranu и сега овлажняват кожата крем с пантенол.

Мисля, че наистина се прекалява Aleranoy. Косата ми пада само в близост до лицето, така че точка pshikat Aleranu близо до лицето, наведе главата си все още, така че спреят се плъзна по линията на растежа на косата. Това е резултатът - дори ако тя е по-добре да се разпространява по целия скалп.

Измих си косата, като ги намазва с миро Д-пантенол, става по-лесно, а не толкова сърби. Мисля, че около три дни ще преминат, а след това да се връщат отново към Alerane - опитват pshikat пръстите и след това разтривайте спрей върху кожата на главата. Идеята е да бъде по-единно прилагане.

Отзиви лак за коса alerana
Общо 2,5 месеца:

  • Имаше контактен дерматит на мястото на Alerany - кожата започва да сърби и кора. 3 дни потушават Aleranu - овлажнява скалпа D-пантенол.
  • раздялата става по-малко забележими

Резултати от Alerane

След лечение на контактен дерматит, два пъти съм се опитаха да използват Aleranoy. Аз го прилага всеки ден сутрин на напълно здрава кожа. Въпреки това, след 3-4 дни, кожата започва да сърби отново.

Започнах да се страхуват от най-лошото - аз съм алергичен към алкохол, който е част от Alerany, а именно миноксидил. Наистина е страшно, защото веднага след като това вещество е в състояние да поддържа косата на главата с андрогенна алопеция. Но все още има шанс, че други лекарства minoksidilsoderzhaschie няма да имам такова изключване.

До днес, поради страх от алергии, аз причинена Generolon 1 на ден. Аз го използвам за един месец, а след това е режим съхраняващи това не ме предизвика такъв ужасен сърбеж. От утре, аз съм решил да се премести в по-еднократно кандидатстване на нормалната двете.

Друг важен плюс Generolona - тя почти не мирише, за разлика от Alerany. Когато се използва Aleranoy съпруг постоянно казваше, че той се превръща от миризмата. Затова Generolon и го харесвах.

Така че аз съм седнал на Generolone. Между другото, това не е много скъпо лекарство, струва почти колкото и Alerana и два пъти по-евтино Regeyna.

И още един удоволствие - допълнително косата на ръцете си, на пръстите на краката става почти невидим. Моето мнение е, че тялото е свикнал с миноксидил, а не бързо реагира на него, или е резултат от почивките си в резултат на алергии и поради по-ниската доза от лекарственото покритие.

И още една добра новина - космите точно сега аз не изпаднат, раздяла храсти и започна да изглежда доста добре, особено в средата раздяла (най-широката) сега значително стесни.