Ihtiolovye свещи с хемороиди - ръководство, ревюта и цена

Хемороиди е изключително неприятно и болезнено заболяване, което се проявява в симптоми сърбеж, дискомфорт и кръвотечение от ануса. Отърви се от клиничните прояви на болестта без това да повлияе на лечението няма да успее.Един от най-ефективните и достъпни средства за лечение са ihtiolovye свещи. Използването им позволява да се избият хемороиди в ранните етапи на своето развитие, като се избягва необходимостта от операция.

Помислете за това, което ihtiolovye свещи от хемороиди, инструкциите за употреба и специално лечение.

Ihtiolovye свещи - характеристики и особености на ефекта върху тялото

Лекарството принадлежи към местните противовъзпалителни лекарства, които имат мощен аналгетик и антисептично действие.

Свещи различават плътна текстура, наситен кафяв цвят и специфична миризма. Основният компонент на препарата е Ихтиол (10 до 20%). Ihtiolovye свещи от хемороиди се продават в опаковки от 10 броя. Дръжте инструмент препоръчва в тъмното не е повече от 2 години от датата на производство.

Наркотикът е популярен в борбата срещу болестта се дължи на следните качества:

 • Свещи с ihtiola от това, което
  Облекчаване на болката;
 • Премахване на отоци;
 • Уреждане на нормалната кръвообращението;
 • Намаляване на възпаление в тъканите;
 • Засилване на съдовата стена;
 • Дезинфекция на заразени тъкани.

Ефект на лекарството е достатъчно дълъг - от 12 до 24 часа след приложение. Ето защо, в диагнозата на първични форми на заболяването, да се използва свещ веднъж на ден.

Основната действие Ihtiola е значително увеличаване на притока на кръв към органите на малкия таз. Пак посредством ускорен метаболизъм, елиминиране настъпва възпалителни процеси, лечебни процеси се осъществяват по-бързо.

Ihtiolovye свещи с хемороиди имат положителна обратна връзка, както различно бързо ефективност в използването на систематичен подход. Нанесете средство се препоръчва в следните случаи:

 • Свещи с ihtiola от това, което
  Вътрешни хемороиди;
 • Възпалителните процеси в хемороиди;
 • Образуването на пукнатини в ануса;
 • Гинекологични заболявания (възпаление на матката, яйчниците, вагиноза);
 • Простатит.

Когато трябва да се използва лекарството?

Основен фактор е наличието на приложения в първоначалната форма на заболяването. Свещи не са в състояние да причини алергична реакция, така че, причинени на безопасността на тяхното използване.Можете дори да се прилага лекарството на бременни жени. Това е много важна, тъй като по време на бременността при много жени се развива хемороиди.

Вижте също: Свещи Proctosedyl: използването на свещи и мехлеми за хемороиди

Свещи с ihtiola не противопоказани дори и по време на кърмене. Често лекарите предписват лекарства за деца в училищна и предучилищна възраст. В някои случаи се използва тя може да се докаже, дори и бебета.

Проучванията показват, че лекарството е най-безопасният сред връстници. Само 0.1% от пациентите там идиосинкратичност компоненти. Във всички останали случаи, алергични реакции, са изключени.

Свещи от хемороиди - ръководство:

Противопоказания

Ihtiolovye свещи за хемороиди са безопасен и ефективен начин да се бори. Те имат лек ефект, което прави списък с противопоказания се намалява до нула. Единственото изключение е за лична нетърпимост към компоненти.

Важното е правилната комбинация от лекарства с други медикаменти. Не можете да използвате свещи с лекарства, които съдържат алкалоиди и йод сол. В противен случай, може да изпитате неочаквани реакции, които водят до неприятни последици.

За да се увеличи използването на лекарството е ефективно и безопасно, трябва да спазват следните правила:

 • Не докосвайте лицето и други части на ръцете на тялото, ако преди това се измива след употреба свещи (могат да се появят алергични реакции като кихане и кашляне);
 • В случай на контакт ihtiola прилага орално, трябва незабавно да бъде изплакната стомаха.

Прочетете също така: Do Natalsid свещи ще се възползват от хемороиди

достъпни за всички

Цена ihtiolovye свещи от хемороиди е повече от демократично. Лекарството се продава в различни концентрации и опаковъчни дози, които могат да повлияят на крайната цена на покупката. Като правило, цената на продукта варира между 60-150 рубли.

От ефективността на лекарството - прегледи на лекари и пациенти

Смирнов Юрий, проктолог. Вярвам ihtiolovye свещи най-оптималния един за медицинско лечение на хемороиди. Те се характеризират с ниска цена, бърз ефект, ефективно отстраняване на възпалителни процеси, насочени към лечението на заболяването. Бързо облекчава болката в засегнатата зона. Има липса на противопоказания, са лесни за използване.

Аркади, Саратов. Забелязах, дискомфорт и вагинално кървене, докато дефекация. Включване на лекар разкрива ректално пукнатина. Назначените свещи. След употреба, всички симптоми бяха елиминирани, болката вече не е загрижен. Използвах десетдневен курс на лечение.

Инна, София. Свещи, използвани за лечение на вътрешни хемороиди. След няколко дни, сърбежа и болката намаля значително. Когато се използва правилно, може да завърши изцеление на тялото. Много доволен от цената на ihtiolovye свещи. Миризмата на тях малко особен. Но това е може би единственият отрицателен отговор.

 • Използвате препоръчителната искра с пукването на ректума, възпаление на възли и вътрешни хемороиди. След инжектирането на бърза абсорбция от организма и желания терапевтичен ефект. В случай на диагноза на болест външна форма става най-ефективен Ichthammol мехлем.
 • Държа на лекарството трябва да е в съответствие с препоръките. В противен случай, лекарството губи своите лечебни свойства. То може да промени външния вид, текстура и аромат на свещи. В този случай, продуктът вече не е използваем.
 • При назначаване на два пъти дневно приложение на лекарството, не можете да поставите свещи един по един. Необходимо е да се използва първата сутрин, а втората да се използва за през нощта.
 • В случай на алергични реакции, използването на свещи, трябва да спрете веднага и да се антихистаминови лекарства.

Свещи с ihtiola от това, което