Ihtiolovye свещи от хемороиди - инструкции за употреба, цена и мнения

Свещи с ihtiola от това, което
Хемороиди -dissemination заболяване, при което вените и хемороиди формация в тъканите на ректума.

В тази патология има възпаление, което води до сърбеж, зачервяване на лигавицата на ректума, подуване и появата на пукнатини. За лечение на болест, използван много различни инструменти, а един от тях - ihtiolovye свещи.Какви искра?

Net Ихтиол - е маслото, което се освобождава от дестилация на битуминозни шисти, които съдържат останки от различни морски живот. Сред съставки включват органично свързан сяра (около 10%) и тиофен, който е силно разтворим във вода и глицерин.

Често лекарите предписват ihtiolovye свещи с хемороиди, тъй като те имат лечебни, дезинфектант, аналгетични свойства.

Поради ihtiola настъпва вазодилатация тъкан, като по този начин се възстановява циркулация процес в периферията.

Също така, това съединение дразни дебелото черво, което води до повишен кръвен поток на тазовите органи. Метаболизма се връща към нормалното, са възпаление на маточните тръби, матката, яйчниците при жените и на простатата при мъжете.

предимства на супозитории

С всички различни начини, свещи ihtiolovye хемороиди са сред най-ефективните лекарства за борба с болестта.

  • Свещи с ihtiola от това, което
    Бионаличност.
  • Локалното антисептик, анестетик и кератопластичен (редуциращо) ефект.
  • Добър резорбтивно ефект, който се обяснява с наличието в ректума разклонена съдова мрежа, през която лекарството се абсорбира бързо.
  • А удобна форма, което позволява да се извършва обработката, без помощта на другите и без специална подготовка.

Важно е също така, че свещите с ihtiola отличава демократична цена, което ги прави достъпни за широката общественост.

приложение

Инструкции за употреба, предлагани за ihtiolovaya свещи, предоставя подробна информация за това как да ги използвате. въвеждане на свещи широко се практикува 1-2 пъти на ден.

Действие ihtiola продължава от 12 до 24 часа, обаче, в някои случаи, едно приложение на ден е достатъчно.Ако не се препоръчват да се използват свещи за лечение веднъж на ден, по-добре е да ги пуснат преди лягане, като регенерация засилено тъкан и ефекта на лекарството ще се увеличи през тъмната част на денонощието.

За по-добро усвояване и по-голям терапевтичен ефект преди една сесия е необходимо да се изпразнят червата с помощта на клизма, а след това извършва хигиенни процедури за пречистване на последната част на ректума.

От супозитории необходимо да се отстрани защитната лента и след това се въвежда в ануса в легнало положение. Това трябва да стане бързо, защото свещите са в състояние да се стопи от топлината на човешкото тяло. След въвеждането да лежи още 30 минути - времето, необходимо за пълно усвояване на лекарството време.

ВНИМАНИЕ. След използване на свещи с ihtiola трябва да бъдат много внимателни, за да измиете ръцете си. В противен случай, когато докоснете лицето, носа, очите, лекарството може да предизвика сълзене на очите, кихане и кашляне.

Този тип свещ е показан в следните патологии:

  • Влошаване на хемороиди.
  • Пукнатината на ректума.
  • Вътрешните хемороиди са хронични.

Освен това, свещи ihtiola предвидения за лечение на гинекологични, урологични заболявания, възпалителни процеси в тазовите органи, както и простатит.

Противопоказания

Свещи с ihtiola от това, което
Лекарството практически няма противопоказания, така че единственият случай, когато те не могат да бъдат използвани - наличието на своята компоненти нетърпимост или свръхчувствителност към него.

Често по време на детеродна възраст при жените настъпва хемороиди и те интересува, дали е възможно да се използват ihtiolovye свещи по време на бременност.

Инструментът не се абсорбира в кръвта, има в състава си на токсични вещества и е напълно безопасно, така че това може да се използва не само бременна, но също така и кърмещи жени.

странични ефекти

Свещи с ihtiola обикновено не причиняват странични ефекти. Нежеланите реакции са много редки и се проявява под формата на обрив, сърбеж и зачервяване на кожата.

ВАЖНО. Ihtiolovye свещи не могат да бъдат използвани в комбинация със средства, съдържащи метали, такива като мед, цинк, олово, алуминий. Не се препоръчва да се използва като паралелни алкалоиди с растителен произход и продукти на основата на йодни соли.

Свещи с ihtiola - ефективни, безопасни и евтини лекарство, което може в кратък период от време, за да облекчат пациента от болка, дискомфорт, кървене, както и други неприятни симптоми на хемороиди.

Онлайн има много мнения по свещта с ihtiola, повечето от които положителни. Много потребители съобщават, че подобренията са се случили на 5-ия ден на прилагане.

По отношение на отрицателната обратна връзка, те често са свързани с не много приятна миризма на свещи, което е причинено от присъствието на сяра.

Лариса. "Аз съм на 50 години и на тази възраст, много от време на време страдат от хемороиди. Което означава само, не съм пробвал, и най-ефективно се оказа ihtiolovaya мехлем и свещички. В продължение на шест месеца, хемороиди не са там. "

Rose. "10 години работи като секретар и от време на време страда от" подутини ". Ihtiolovye свещи, макар и полезни, но не за дълго. 2-3 месеца след курс на супозитории заболяване появява отново. "

Дмитрий. "Винаги съм си мислел, че с мен, че няма да се случи никога, и открито се засмя на тези, които имат хемороиди. И наскоро бях неприятно изненадан да се насладите на всички изкушения на това заболяване. По съвет на форума реших да опитам свещите, като помощ. "