Игли за плетене шал за жени

Как да плета шалове
1. ЖЕНИ плетен шал

На бродерия форуми често можете да намерите общ въпрос, започващ плетачи, с помощта на този инструмент може да бъде по-бързо и по-добре да се връзвам шал - една кука или игли. Опитните удобен посъветва първо да овладеят техниката на плетене, като с този инструмент можете да реализирате най-смелите, необичайни решения и да свърже оригиналните продукти с уникална бродерия, нежни модели, обемна и красива ажурна плитки.Овладяването спици плетене шалове на, можете да използвате нишките с различна дебелина, но една и съща текстура.

Vyvyazyvaya дори най-простите модели, в резултат на това можете да създадете една много необичайна шалове за жените. Като внимателно изучава схемата и описанието на всички фази на работа със снимки, дори и неопитен плетач ще бъде в състояние да се свърже със стилен и модерен шал или откраднал ръцете му. Но във всеки случай, не се отказвайте, ако имате нещо не работи или сте допуснали грешка - винаги можете да се разтвори шал и започнете плетене отново.

Най-популярните начини за връзване на шал около врата му:

• Как да се връзвам шал вързан около врата му женски един възел
Един от най-популярните начини povyazyvaniya дълъг шал около врата, която визуално тънък жена - хвърлят аксесоар на раменете, леко го затягане преди да го под брадичката. Ако не е твърде студено, а вятърът е почти издухване, изберете леки скосявания, плетени от фина прежда. Вие някога да наслагвате дълъг край на шала около врата и да го разпространява.


• Как да се връзвам шал вързан женски двоен възел
Този метод е по-подходящ за високи дами с дълга шия. Дълъг шал, вързан с двойно възел, изглежда доста голяма и е по-добре да го връзвам на върха на яката-скарата.
Увийте шала около врата си два пъти и след това плъзнете един от свободния край в една линия. изравнявам аксесоар и не затягайте твърде много за това.

• Как да се връзвам шал парижки възел
много модерна и популярна през последните години на пътя. начин за носенето на шал, който ще отговаря както на малки деца и за елегантни модата. Тя изглежда доста елегантен шал, вързан под парижки възел кожено палто или дълго палто.
Вземете дълъг шал и го увийте около шията, предварително сгънати на две, след което двата края на нишката аксесоар в една линия.

• След 5-те най-добри начини за обвързване дълъг шал около врата (снимка):

Как да изберем най прежда за плетене шал за пролет-лято или есенно-зимния сезон.

Изборът прежда за плетене шалове, обърне внимание на параметър, като дебелината на влакна (съотношение дължина прежда до 100 г на прежда). Плетене тънък летен шал с ажурна модели побере с нажежаема прежда 500-800 м на 100 г Важно е да се избере подходяща игли, подходяща дебелина обикновено е посочено на сноп пакет.

Ако решите да плетат дебел обемист шал за увиване на врата в студения сезон, изберете прежда с дебел конец, чиито параметри - 50-70 метра на 100 г от тази прежда можете да обвържат топъл зимен шал с голям модели облекчение.


2. ХАРАКТЕРИСТИКИ плетен шал говори

• плета модел.
Преди започване на работа, внимателно вратовръзка уеб проба за определяне на подходящата плетиво плътност, и за изчисляване на броя повторения за формиране на модела. Някои начинаещи плетачи, които се опитват да спестят време и не плетени модел, при който често се отхвърли пакета и да започне отново да плета шал.

• обърне специално внимание на техниката на плетене.
Edge вериги трябва да бъдат много внимателни, а това е важно, за да изберете най-подходящия метод за формирането им за конкретен модел на шалове на жените. За да се получи гладка тъкан и отрежете от двете страни, не придават нова тема в средата на шала, когато свършва нишката. Продължи плетене новата прежда в края на тъканта, в краищата на които могат да бъдат лесно скрити върху краищата на ставите.


3. КАК ДА вратовръзка ЖЕНИ шал - общи принципи

Плетива шалове - най-добрият начин за овладяване на основните умения на този тип плавателни съдове, и да научат как да плета бързо. По време на плетене, вие няма да използвате шаблона, добавете една линия, за да се намали, а неизменна част от платното за завършване на работата.

Всяко начало плетачи може плетени модерен шал, изработен от дебела или тънка прежда с подходящ брой спици. Общите параметри женски трикотажни шалове - от 70 см до 2,3 м дължина и 8 cm до 35 cm ширина. Опитните плетачи могат да се свързват екстравагантни, много оригинални sharfiki остатъци с различен цвят прежда с различна текстура и дебелина резба.

Кликнете върху линка и да се разшири БАЗА плетиво плат и шалове модели на ЖЕНИ.


4. AS BIND модерни съвременни шал спици (LICs правоъгълна ресни)Можете лесно да се свържат един красив шал, изберете подходящия модел. Ако използвате модели верига с всички видове на окото, а след това ще имате мека, деликатна шал.

Изберете различен цвят, дебелина на конец и имате елегантен sharvik в популярния стил пачуърк. За да направите това, трико пред бродерия. След това можете да украсите шал пискюли, декоративни възли и флорални елементи.


5. как да се обвърже топъл и мек женски шал плетене.

Инструменти и материали: кръгова спици № 4,5; кука № 3,5; оцветени прежда (Merino вълна 100 m / 50 ж) 250 грама

100% мериносова вълна може да се дължи на изключително стилен и модерен шал през есента с изискан текстура и естествен мекота. Куката ще се използва за образуването на стегнато върху краищата на продукта.

Кликнете върху линка и да се разшири МАЙСТОРСКИ КЛАС CROCHET ЕСЕН шал със схема и фото продукти.


6. Как да плета ШАЛ Худ и плетене на една кука

Инструменти и материали: игли 7 мм; Кука 7 mm; спомагателни игла 5-5,5 mm, за формиране на плитката; прежди (10 чилета състав резба: 25% от коприна, вълна 75%; 220 m / 100 гр);
притежателят вериги.

Уникален и модерен шал с качулка, която ще ви служи за изолация на гърлото и като украшение за глава едновременно. В допълнение, като плетени продукт за защита на вашия грим в снежна или дъждовно време няма да навреди на косата си и ще предпази от силните ветрове поривист. Продуктът се състои от шала дълго 2.1 m и 0.3 m широк, и капака - 72h84 cm.


7. 12 SECRET ПЛЕТАЧНА sharfikom говори

(1). Как да плета шал на тъмно прежда?
За да бъде по-лесно за вас да плета продукт на тъмно или черно прежда, с бяла кърпа на колене

(2). Как да свържете пробата правилно?
При по-подробен и вържете на пробата, толкова по-бързо се свържат с шала без фатални грешки. Желателно плета тъкан, като пробата на не по-малко от 15x15 см. Моля, прегледайте описанието плетене женски шал, който се прилага към веригата. Вземете за ориентир дебели игли или се опитват да плетат повече място, ако в подвързан проба контур спечелят по-малко от в описанието. И ако примките получите повече след това вземете спици-тънък размер или трико по-плътна.

(3). Как да се избегне грапавост (редове), докато плетиво?
Много често, като се започне плетачи, за да се образува неравномерна и грубо платно в процеса на плетене backstitches или лицевите контури. Можете много лесно да се реши този проблем, като смяна на иглата върху номерата на етаж по-дебел, когато provyazyvat тези серии.

(4). Как спретнато плетат нишката в две допълнения?
Опитайте се да дръпнете равномерно двете теми, ако игли за плетене шал по този начин.

(5). Като се ръководи от моделите на модели за плетене?
В повечето схеми с модели на игли за плетене описание за означаване на повтарящ се модел на фрагменти (доклади граница), използвани символи във вертикална линия, или звездичка. Следователно, фрагмент повторение линия от една плоча към другата, когато плетене модел шал.

(6). Как да въведете нова тема в процеса на плетене?
Започнете плетиво нишка на новата прежда, оставяйки предишния виси на ръба, и можете да премахнете свободните краища на куката по шева след приключване на работата - единия край на конеца искате да скриете няколко сантиметра нагоре по шева, а другият - на 3-4 см по-долу.

(7). Как опасно да се връзвам шал възли в преждата?
Този малък, но неприятни производствени дефекти като малки възелчета в преждата не трябва да се оставят в трикотаж. След няколко измивания шал може да остане грозни дупки с различни размери в продукта. Подстригване възлите по време на работа и продължават да плетат ръба на плата на нова тема без възли.

(8). Как да изберем най-помощни игли за плетене?
За удобство, да вземе игла за плетене подкрепа по-тънък от номерата на етаж.

(9). Защо да използвате игли с различна дебелина, докато плетене?
За да изпълните един необичаен и елегантен модел, се използва по време на спиците с различна дебелина наполовина. Например, възможно е да се постигне интересно ефект, ако плета 1 предните дебели спици ред между 2 реда на жартиера бод, направени с тънки спици.

(10). Как да извършите оформен край, в възли?
Към листа ръбове, които не са силно опънати и изглеждаха спретнати, provyazyvayte техните тънки нишки.
Към края на шала не е усукан, докато плетене на предния шев, плетени ластик първите няколко реда от 1x1 продукти.

(11). Как да плета ажурна модел шал?
Към платното по време на плетене има наклонена и модел на модел не е изместен, броят на допълнения трябва да е равна на сумата на намаление.

(12). Какво е важно да се помисли за нюансите при модели за плетене?
Важно е да се направят ясни всички изчисления, работа с схемата на продукта и внимателно provyazyvat контур - 1 пъти в началото на плетене доклад преди и веднъж след доклад за завършване на работата. Голяма фрагмент на схемата трябва да бъде точно позиционирана по отношение на центъра на шала.


8. ОБЩИ грешки при плетиво и методи за КОРЕКЦИЯ

По време на работа, е важно внимателно да се разгледа линия, следват модел съвпадение верига, често преразгледа друг фрагмент, свързан спици на мрежата. Много новак шивачка често се даде възможност на типичните грешки, след всичко, което е необходимо да се разтворят лист или се опита да поправи грешките, превързването на неправилни редове отново, ако забравите да направите време, за да се увеличи.

Как да уволни няколко спици, свързани с коригиране на тази грешка и да запази добре свързан част от шала:

√ намерите ред с грешките;

√ въведе една линия от дясната в лявата игла;

√ вземе дясната игла от примката и се разтваря примката на поредицата, връщайки примката на лявата игла;

√ 2 повторете предишните стъпки, докато напълно не може да разпуска правилно свързани до редица точно оформени контури.

Как да се разтвори кърпата ако грешката извършено в началото на игли за плетене:

√ разчита на броя на редовете, които ще се разтварят;

√ отбий вдясно игла от ляво на дясно, за да се оттегли от него всички линии, предварително се изправи плат на равна, твърда повърхност;

√ бавно да се разтворят всички бримките, леко издърпване на работа прежда;

√ сега трябва да се отхвърли серията с грешки - влиза една линия от дясната игла е и нежно отстраняване на дясната игла, хвърляне на линия в ляво.

Как хубаво да се връзвам около шалове врата, получи нерегламентиран достъп, шалове:

Научете как да връзвам шал около врата му и модерен - Wall Street, банково дело, каприз, мексиканската единица, Лион лък, розетка и други начини:

13 различни версии на обвързване женски шал около врата му:


Как бързо и лесно да връзвам шал модерни и съвременни жени с ръка. Майсторски клас за начинаещи:

Игли за плетене стилен шал яка с големи странични плитки:

Вие със сигурност ще бъде в състояние да обвърже стилни шал, игли за плетене, ако като мен плетене процес ще отнеме удоволствие в създаването плетива собствените си ръце и
Ще намерите свой собствен, уникален почерк и стил на ръкоделието. Ако следвате горните прости съвети и да научат как бързо да коригират грешките, той вече е на няколко месеца ще бъде в състояние да се свържат няколко оригинални шалове, които работят за няколко часа на ден.

Интересно за ЖЕНИ: