Характеристики на свобода да работи - studopediya

Ето защо, като методологическа помещение при разкриване характеристиките на свобода да работят и трябва с няколко думи да се кажат за свободата като явление (и понятието) като цяло, тъй като това е само до разбирателство с обща позволява контрастен анализи ДДС конкретно и индивидуално. На свобода е писано за дълго време и много. Но това ще бъде преувеличено да се каже, че същността на това е достатъчно, точно разкриване и повече приравнени в съзнание, поведение и де-твои елф хора при формирането и развитието на връзките с обществеността.Концепцията за свобода се определя по различни начини: като цел предизборен обществен човешка дейност се извършва пряко въз основа на познаване на обективна необходимост; като начин за човечност, за да действа в съответствие с техните собствени интереси и цели, на базата на знанията на обективна необходимост; като съзнателно действие на собствената си във всички области на възможно използване на човешката енергия, като се ръководи от определени науката и откриване на нови закони.

Свободата в държавната администрация има форма пирамидална, където всеки "куб" е безплатна в рамките и по отношение на по-ниско положение "кубчета", но в същото време, той здраво "вързани" vyshepolozhennymi "кубчета", които се намират над нея и да определят свободно своето поведение , Оттук и проблема за структурата на "пирамидата" на правителството, vzaimoras позиция "кубчета" вертикално и хоризонтално. управление Демокрит антисемитизма изисква разширяване на основата на "пирамидата", за да "кубчета" в долната част може да има свобода болка Шуй, но в същото време и най-важното, не се унищожи "Празникът Министерството на външните работи", няма да се превърне в насипно състояние и да го разкъса. В същото време, все още не сме в състояние да се създаде оптимална "пирамида" на правителството. Той също спря и на много нива, за да zareglamentirovana дребната МУ, напротив, се състои от един-roznennyh местни "кубчета", които не се съгласуват действията си за контрол, а понякога са всеки по свой начин. В резултат на това прилагането на пълна свобода, принадлежащи към всички "куб", не донесе желания ефект контрол. По-специално, много от реформите на държавния апарат не учи точки Pipeline данни не разбират свободата на взаимно свързаност (ограничена) в името на свободата за всички. В резултат на това някои от темите, за това как социалния живот е дадена (и законно) по-ограничена-безгранична свобода, но идва момент, и Дружеството гарантира, че тя се използва егоистично и не му даде осезаем Paul-PS. Игнорирани интерес връзка и свобода. един отделя от другия.За разлика от общото свободата, която зависи изцяло от волята на свободата на Th-Lovek в публичната администрация е, както вече бе отбелязано, би трябвало собственост. Това не е възможност да се направи нещо или да не се прави, за да се вземат решения, или за лечение на Th-ти-, че няма значение. Управлението в рамките на Своб-ди, профилирана компетентност тяло, функциите и правомощията МВР обществен пост, човек трябва да действа: да се знае и да се проучи управленска ситуация, записва събитията и да отговорят на тях, да търси ресурси разтвор-ТА на някакви проблеми, да общуват с хора, като им помага да упражняват конституционните си права и свободи, на слой-нето, за всичко, което е предписано от съответния правен статут. В рамките на общия правителството е важно actu-ценен, упражняването на свободата на поведение и дейност на първа държавност и местните власти, както и служители левови rstvennyh. За свободата не се използва в управлението на влаковете-SRI няма никакъв смисъл да се контролира: тя не произвежда контролни действия.

И ако е така, по-свободи на публичната администрация се контролира Xia, режисиран и контролиран. Много такива решение изглежда противоречи на духа на свободата. Това означава, че те казват, за свобода, което е предмет на регулиране, ръководство и контрол? Необходимо е обаче да си представим, че държавната администрация, Lenie изпълнява функциите на нуждите за поддръжка, интереси, цели и волята на обществото като цяло си идва на мястото. Това е "управление" на свободата, че хората трябва да ги правят в живота си, за да се гарантира истинска свобода. В крайна сметка, трябва да има някой умишлено компрометира свободата си в името на свободното си време-Vitia общество. Такава мисия попада да се посочи. управление, и това трябва да се разбира.

Мощност винаги е ограничен от необходимостта да се предприемат спешни, оперативни решения, особено в спешни случаи, екстремни B tuatsiyah. В този смисъл, тя не е безплатна и трябва да действа в рамките на целите и функциите, които тя е обективно почти жена. По този начин, можем да кажем, че свободата на публичното управление е целенасочено и целесъобразно, в цялата тема за осигуряване на условия за свободен обществен zhiznedeyatel-ност. В съответствие с това, както и че трябва да се обмислят всички въпроси, свързани с демократизацията, рационализация и ефективност на Sovereign-правителствена администрация.