Habitat 1

Habitat това, което ядем

Ако знаехме, че ние продаваме на пазарите и в магазините, можете сами са започнали да отглеждат своя собствена храна. Какво е най-апетитни и атрактивен външен вид - често "неликвидни", напоена с калиев перманганат и завързана с восък.В документален филм Екипажът на Първи канал ще се проведе за всеки продукт експеримент и да се покаже - как неликвидни превръща в апетитни зеленчуци, риба, месо ... Специален готвач гост Алекс купуват месо на пазара, риба и зеленчуци в супермаркета, бонбони магазин наблизо. Обичайната набор от продукти, всеки български семейства. Rosselkhoznadzor и Soyuzexpertiza експерти вземат проби и да проверят дали опитен купувач за себе си и близките си защити.

Market. Арт купувачи измама е доведен до съвършенство. Самозалепваща неликвидни - част от задълженията на продавача. Но това е - корпоративна тайна. За да видите вътре пазар репортер е подредена от продавача в линията на месо. Тук той се показва как да използвате оцет и се боядисват, за да включите развалено месо в прясно състояние. Такава "маскиран" на парче успява да го продаде за 15 минути.

Фактът, че продавачите не разполагат с правото да отпишат опетнен продукти. Ето защо, те са принудени да продават неликвидни активи и продаваеми. Пилешки трупове възродени белина и разтвор на сода. Гнило риба превръща чрез пушени аромати. Понякога това води до непоправими последици.

Учителите училище '86 Красноярск отровиха рибата закупени на пазара. Десет души са били в интензивното отделение, двама учители са били убити. След смъртта на учителите са били преследвани. Но търсене отрова Продавач така че никой да не се ползват. Пазарът и лошото, че почти всички тук, за да бъде намерен.Супермаркет. Купувачите също са измамени. Само по други начини. Плодове восък маска и червило. На продукта, който изтича прекъсване етикет. Просрочени наденица е нарязан. Той е опакован в магазина и постави на етикета на новата дата. По-стари кучета облагороди и изпращани до тезгяха. Дини. Те сега се търгува зад всеки ъгъл. Според центъра на Москва "Обществен контрол" половината от тях, натъпкани с нитрати. "Химиотерапия" Курсът започва на плантацията. Под кората на диня нитрат инжектира. След инжектирането тя се разраства двойно по-бързо, но все пак зелен вътре. "За цвят" диня направи още една снимка. Един ден преди продажбата.

Проверка на стоките, купени готвач, показа, че само се оказа напълно безопасна месо и плодове. Експертите на риба намерени Е.коли. На кек от магазин ходене разстояние - набор от опасни микрофлора: плесен, дрожди и Е.коли.

Как да се направи разграничение между пресни продукти от излишъци от запаси, какво да търсите при покупката и как да себе си и семейството защити. Търговските тайни попадат в бившите продавачи, експертите и служителите на търговия индустрия.

Искам да видя Наблюдаваните Колекции

[Размер = 4] Само яде вкусна храна! Въпреки лошото и дали полезните качества, вярвайки, че добрата храна е полезна, и това не е от значение, че има са смесени, разбира се, се стремят към естествено, но в момента може да се откаже наденица колбаси? Като цяло, аз съм здрав като кон, и затова не се гледат тези филми. [/ Size]

образователен филм, благодарение на тези, които ги е създал, escheb чувство е, а след това на мястото на 1-ви затворени магазин Ще договаряне. точка, има две нови (

Стани вегетарианец - не яжте месо и риба - и сурови плодове и ядки! Никой друг начин!

Аз няма да се учудя, ако собствениците на магазини дават "на лапа" инспектори

Както винаги, администраторите на височина от филми за всеки вкус. Виж вече улавя духа и "да се яде или да не яде" бизнес -Personal на всички!

стърча # "Луди eshte Tolko koshernoe)))))

трудно!)) ядете всичко, което не искам повече)))