Грижа за косата - подхранваща маска за коса, мнения

Има проблем като алопеция и това е, защото много хора не са доволни налива много коса, а други не растат. Загуба за да се контролира и да не пренебрегва. Тъй като причините за косопад имат достатъчно - това не означава, че е необходимо да се оставят просто ей така. Аз например беше доста силен психологически травми и в същото време работа в опасна работа в следствие на които развалят вашата коса и нокти. Ето защо, подхранваща маска за коса, използвам доста често, но не злоупотребявайте, и да не я използват всички наведнъж, защото има pogovorochka "за изчерпателно търсене, може да се получи недостиг" - прекалено честото използване на маски също има последици!Така че, първоначално желаната маска - това стимулира космените фоликули и е желателно да се използват тези, които имат има никакви проблеми на кръвното налягане. Тази маска е желателно да се направи един път на две седмици - най-не. Да, ефектът е възможно, но трябва да бъдете търпеливи. Ние трябва да се приема по 1 супена лъжица горчица лъжица и го разредете в един литър вода. Такава gorchichnochnoy нужда от вода за изплакване на главата, сложи найлонова торбичка или специална шапка, седят по този начин в продължение на 20 минути или колко ще бъде в състояние да се изправи - защото горчицата!След известно време, изплакнете главата си, но не гореща! Хладка обикновено. Стимулиране на космените фоликули, ще бъде добре!

Няколко дни по-късно все още подхранват косъма да бъде - аз не го правя, просто масло, и добавете жълтъка. 2-3 супени лъжици масло - могат да бъдат маслинови, репей, дори и нерафинирано слънчогледово ще бъде добре, защото тя също има достатъчно количество витамин Е! И 1-2 жълтък.

Тази смес се втрива в кожата на главата, просто сложи найлонова торбичка, след което можете да завие с кърпа и главата все още така 30 минути. След точно миете косата си с шампоан.

Стимулиране и подхранващ ефект се постига отлично!