Грим за момичета с лунички - полезни съвети

Грим за момичета с лунички
В близкото минало луничките се считат за основен недостатък на външен вид, и момичетата постави много усилия, за да се отървете от тях, или най-малкото да се скрие под дебел слой грим. Днес очарователен луничаво лице се появи на големия екран, по телевизията и в страниците на публикации, посветени на красотата и модата. Луничките вече не се опитват да се скрият, а много от тях считат, че е много привлекателна черта на екстериора. Ето защо, модерен грим за момичета с лунички, като правило, не ги крия, но само подчертава естествената красота.Препоръки грим за момичета с лунички

  • Изберете най-тонален основа за цвят на кожата

Когато кожата е покрита с кафяви петна, правото да се определи тена на кожата ви може да е особено трудно. Разгледайте внимателно кожата си през деня. Изберете тонална основа, цветът на която или съвпада с тонуса на кожата не покрита с лунички, или е междинен цвят между цвета на кожата и лунички. Никога не се опитвайте да отрежете основа на цвета на лунички, или вашият грим ще изглежда тъмна маска на лицето си, контрастиращи с светлия цвят на врата.

С него грим изглежда по-гладка и естествено, и издържа по-дълго върху кожата.

Грим за момичета с лунички
Грим за момичета с лунички

  • Използвайте минерален прах

Той създава тънък слой върху кожата, който изглежда естествен, за няколко часа предотвратява мазен и не скри предимствата, които със сигурност са лунички.

  • Опитайте Цветен Хидратант

Ако прахът не е за вас (например, ако имате много суха кожа), този крем ще ви помогне да се скрие дребни недостатъци (например леко зачервяване на кожата), и осигуряват дълбока хидратация за целия ден.

Грим за момичета с лунички
Грим за момичета с лунички

  • Не използвайте течни основи фундаментни


Като цяло, момичетата с лунички е по-добре да се избегнат всякакви тонални средства, които създават плътен слой върху кожата. Те обикновено не крият луничките напълно (за това трябва много грим), но създават впечатление за неуспешен опит да ги прикрият.

  • Използвайте руж розови нюанси

Те са красиво тръгна луничките и да направи лицето да изглежда свежа и млада. Избягвайте всякакви руж нюанси на кафявото - те няма да изглежда като изчервяване, и като покритие на мръсотия по бузите й. За да се избегне такова впечатление, цвета на ружа трябва да контрастира с цвета на лунички.

  • Използвайте козметика с SPF

Кожа с лунички, са склонни да бъдат особено чувствителни към UV радиация, така че е абсолютно необходимо да се предпази от слънцето. Вашият овлажнител и / или прах, трябва да съдържа слънцезащитни продукти.

Грим за момичета с лунички
Грим за момичета с лунички

  • Добавете малко бронзант

Чифт ярки инсулти bronzers по бузите ще бъде голямо окончателно част от вашия грим. Bronzer леко озарява лицето, подчертава скулите и по този начин остава почти невидима.

  • Изберете правилния сенки за очи

Повечето гримьори са съгласни, че цветът на сянка, трябва задължително да бъде различен от цвета на лунички - това позволява на най-доброто, за да се подчертае, цвета и формата на окото. Поради тази причина, момичетата с лунички не правят очен грим грим на очите: правила и нюанси на неутрални цветове като бежово и шоколад. Останалата част от гамата от нюанси за тях е практически неограничен.

Изборът на цвят червило зависи изцяло от това дали искате да се наблегне на специални разкрасителни лунички или, напротив, да ги направят като незабележим, колкото е възможно. В първия случай е по-добре да изберете розово червило - тя, като руж розов цвят, контраст с лунички и ги подчертава. От своя страна, розови устни върху луничаво лице изглеждат особено меки и съблазнителни.

Във втория случай е необходимо да се даде предимство червило слива, череша цвят или различни нюанси на кафяво.

Грим за момичета с лунички
Грим за момичета с лунички

Ако все пак искате да скриете луничките

Не разчитайте само на грима - използване на средствата за тяхното изясняване. В допълнение към търговските мехлеми и лосиони могат да бъдат използвани, например, лимонов сок, кисело мляко или кисело мляко Кефир: уникална напитка за здраве и хармония

Грим за момичета с лунички
. или сок от краставица, смесен с мед лимон и лимонов сок: полезни свойства и противопоказания кисела цитрусови
Грим за момичета с лунички
.

Не забравяйте да използвате коректор - тя крие лунички по-добре от който и да е фондация или прах. Нанесете малко количество от коректора върху кожата, лунички, и внимателно шофиране в нея в кожата с върха на пръстите. Изберете concealers с жълт midtone (не в розово!), Се чува по-лек тонален рамка. Сред тонални кремове, изберете тези, които създават най-плътен слой. Използването concealers комбинирани с кремове - единственият начин да се направи качествена прикриване на лунички.