Грим за момичета с лунички, грим, за да скриете луничките

Грим за момичета с лунички
Грим за момичета с лунички и руса коса, тъмно или светло трябва да са специални, защото основният фокус на лицето - на лунички! Вие се съгласявате, че Кейт Мос - призната икона стил - щеше да е различно, ако тя имаше лунички по лицето му. Те отиват при нея, така! Луничките - истинска украса на лицето на момичето! Ти не вярваш? Сега ние ви кажа какъв грим е момиче с лунички, в този случай, за да бъде най-красив и привлекателен. Много видове начини да се опита да се отърве от тях, както и за добра причина. Луничките придават на лицето свеж, младежки и жизнен, и ясно да ви отличи от тълпата.Грим за момичета с лунички

Грим за момичета с лунички: лунички крият функцииЗа да освежите лицето си, използвайте руж. Кожа с лунички идеална праскова, кайсия и златисти нюанси. Не се страхувайте да се червя с лек перлен блясък или - те ще акцентират тена на кожата ви. Момичета с лунички, трябва да не е твърде ярки подчертават вежди - това ще изглежда неестествено. Вземете молив, най-подходящия нюанс на косата си. движения Shtrihoobraznymi движат веждите и се сливат специална четка.

грим на очите, избягвайте черен, сив, сребро и бели нюанси. Дайте предимство на естествените цветове: мляко, бежово, кафяво, праскова, кайсия - те се слее с лунички и да даде ново лице.

За препоръчване е също ще изглежда топъл нюанс на зеленото нюанси. Когато се прилага внимателно пернат сянка и създаване на плавни преходи между нюанси. Тъмно и мрачни цветове абсолютно не вървят с лунички кожа: лице се превръща претоварен и неестествено. Не е необходимо да експериментирате с ярка очна линия. Достатъчно е да се направи малка стрелка или златисто кафяво очна линия. За мигли, използвайте кафяв или лешников цвят мастило.

Когато пигментирана кожа на устните често не разполагат с ясно представяне. Ето защо, без молив момичета с лунички, е неминуемо. Използвайте молив за устни нежни топли нюанси: праскова, сьомга, кайсиеви. И покриване на червилото или гланца на съответния цвят. Грим за момичета с лунички трябва да бъде лек и естествен. Затова основното правило на грима - не да се скрият съществуващите самочувствие!