Fomir дума - мъж - тя е по-добре да не казвам! И не защото това е - кастрирано коза,

  • Пич, говориш
    Оценени игри S01D03 | Rainbow Six Siege | РЕДКИ ЗАЕК

Пич, говориш

"Kanobu" и "VKontakte" изстрелване "Stream-Център" - услуга за тези, които обичат да гледат и да извършва предавания на живо. Нашата услуга ще помогне да споделят с поток "VKontakte», Twitch и YouTube и да предостави нова публика, която ще се интересуват от съдържанието ви е."Stream стая" на разположение на всяка страница "Kanobu" - трябва само да кликнете върху стрелката в горния десен ъгъл и да разположи решетка с активен поток. Можете също така да отвори разговора, като кликнете върху иконата в десния ъгъл на съобщението.

Пич, говоришСподели поток - това е лесно! Опитайте сами. Имайте предвид, че след като добавите вашата излъчен поток ще отиде първо до модераторите.

Напред Назад Следваща

Думата "човек" - това е по-добре да не казвам! И не защото е "кастрирано коза", или дори това, което някога, лошото животно.

- Уикипедия, свободната енциклопедия

Пич - Демократическата жаргон (argoticheskih оцветени) синоним на думата "човек". Възможно е като лечение и като име, вместо името. Тя се прилага за всички "човек от мъжки пол" (момче, млад мъж, млад, възрастни или за пълнолетни, но все още не е твърде стар мъж).

CHUVA'K, S ', m Всеки .; upotr. както и лечение. Хей,

и "хайде да отидем тук. хладен

(Добра). Вижте. Също KRUTOI евент. чрез у. първоначално в съда. кастрирани мъжки овце (или камила); евент. на tsyg. (Ав (- момче "речник български жаргон" Elistratov V. S ..

Думата влезе в употреба в "младост медиите" от 1960, в период на растеж на младежките субкултури "хипита". Така че те наричали себе си последователи на тази субкултура. Съответните женствена форма е chuvikhi (а като призив към жените е грубо).

Но това не е вярно! В действителност:
Word CH.U.V.A.K. превежда като - уважаван висока американската култура. Мислете за това в България, времето "Hipsters", когато е била на мода) * началото на времето модове - 1959.

Така че, ако не се съобразявате с американската култура висока - не изрече нито дума, намаляване на "ch.u.v.a.k."

Благодаря ви за четене! =)))