Фолк поличби на това, което сърбеж в носа - на ден от седмицата, на моста и върхът на момичето и т.н.

След като най-малко спомена мимоходом без причина сърбеж в носа, както някой от публиката ще реагира незабавно: "Скоро в стъклен поглед" С други думи, чакам да пируват с прекалената количество алкохол и весели песни. Но народната поличби не е толкова оскъдна във въображението, колкото може да изглежда. Според легендите, сресана носа точки на различни събития от бъдещия си живот. Всичко зависи от това къде и по кое време той zazudel.Какво сърбеж в носа?

На едно ниво с ушите, бузите, ръцете и други части на тялото, носа отиде до горд ролята на "локатор" на нещата напред. Според идеята на нашите предци, това е най-издадената част на лицето чувствително улавя Развиващите трикове и подаръци на съдбата и да ги съобщава на собственика понякога коварен и понякога непоносимо сърбеж - изглежда, че всичко зависи от важността на очакваното събитие. Може да забележите, че те започнаха спонтанно pochosyvat носа? Обърнете внимание на това, което беше негова част се фокусира тормози се чувствате.

Тълкуването на мястото на сърбеж

 • Аз сърбеше съвет? Вие ще имате едно от трите неща: или наистина изобилие възлияния, било добра новина или успех. И щастието да слезе от всички страни - радостта в личния си живот, кариера покачване, неочаквана финансова изгода ... Очаквам с нетърпение да радостното събитие и нищо не се притеснявайте.
 • Ич нападнат ноздрите и крилата на носа? Припомнете си, че не е скорошна допълнение към семейството някой от семейството или приятелите си, тъй като това обещава да подпише поканата за кръщенето. Може би като кръстник или кръстница (който всъщност също обещава познаване на алкохолни напитки, въпреки че не е толкова широко разпространена). Между другото, не е задължително да е щастливо събитие да се случи в някой друг. Има вероятност, че организирането на кръщенето скоро ще имате!
 • Има повече "местни" прогнози. Например, дясното крило на носа, сърбеж в пълна изолация, обещава радостната новина за хората, които обичате и печалбата в бизнеса. Левицата в същата ситуация показва отрицателен знае къде в далечината, и финансови загуби. В този случай, народната мъдрост препоръчва незабавно да гънка от фиг пръст три пъти, за да се почеше смущаващо място. Смята се, че следващата неприятности след такова неуважение прием веднага обиден и се отвърне от вас.
Това, което сърби
Зализана мост не е задължително предвещава нищо лошо
 • Някои признаци на промяна във времето. Още преди 100 години сърбеж на носа се смята за безполезен знак и предвещава кавга, разпри, болест, загуба и дори смърт. Сега, обаче, е знак да се реабилитира. Онези, чиито професии са по някакъв начин свързани с търговията, след възникването му може да се очаква да се възползват. Всички други притежатели сресана носовете вяра съветва чукам на дърво и да се успокои. Колкото по-малко внимание, вие плащате за събитието, толкова по-добре.
 • сърбеж в носа отвътре - винаги е добър знак. Разбира се, ако вече сте изтрили хрема и алергии.
 • Нос не сърбеше себе си, но районът около него? Очаквайте незначителни проблеми при работа с ярки любовни чувства (всичко е логично: Какво тук случаят, когато вълшебния усещането за буквално на носа!). Това може да бъде ново хоби, и неочаквана любов poskuchnevshuyu върне към семейния живот. Както се казва, "Нямам късмет в картите - късмет в любовта!"


До ден от седмицата и час на ден

Не желание постоянно да се консултирате с пълномащабна "инструкция", за да разберете точно място сърбеж? След това обърнете внимание на деня от седмицата, в който той ви притеснява.

 • Сърбеж в носа в понеделник - очакваните трудности, които трябва да се преодолеят.
 • Вторник - имате един стар приятел в нужда. Сложете чай и събиране на храна, готови да прекарват времето си в добра компания.
 • Сряда - очакваме подаръци.
 • Четвъртък - мелодия на романтична среща с човек, когото харесвате за дълго време.
 • В петък, не е изненадващо, че се обажда на носа весели открит партия с алкохол и предизвикателни танци.
 • Събота не е време имаше сърбеж ви мотивира да сериозен разход. Портмоне да поръчате до празна!
 • В неделя поличби предвиждат борби и гаден шоудаун. Гледайте езика и по-малко реагира на атаките на другите.

Особено вярно знамение считат, ако носа сърбеше вътре. И когато се намирате, освен това, и кихане - всичко! Предвиждането личен "пророк" неизбежно трябва да се сбъдне, ако само ти не помаха с ръката си към него и не приемайте, че нещо друго. Както знаем, какво чакаме трудно, е по-вероятно да бъде реализирана.

В зависимост от пода

Това, което сърби
носа Жените се предскаже появата на нови фенове

И това не е всичко! Оформени женствена носа и силни мъжки носове признаци прогнозират различна съдба.

 • Zasverbilo дясната ноздра е дамата й обещава беглец успех с противоположния пол. Ако ще да е страна, се предлагат в пълна увереност: равна няма да я намери.
 • Лявата ноздра възвестява бурна и страстна афера с не много приятна личност. Носът е повдигнат от вятъра, предупреждава избраните няма да бъде трезвен от страна на алкохолни напитки и силни думи.
 • Силна етаж сърбеж в носа загатва възможността за бързи битки. Ако плановете ви не включват юмручен бой, попитайте някой от познатите леко ви удари по носа. Късметът ще се сбъдне и останалата част на носа. Без последствия за здравето!

медицинско заключение

Без значение по каква причина от вас се иска да подпише - от любопитство, просто за забавление, или защото религиозно вярват в способността на носа, за да получите обещания от съдбата. Основното нещо - не пропускайте наистина важни промени в неговото физическо състояние. Ето носа без никаква мистика и свръхестествени сили наистина прогнозират важни събития. Въпреки това, по-голямата част неприятно:

 • Сърбеж в носа е студено най-примитивната. Усещането гъделичкането продължава и е придружен от кихане? Може би е време да си купите капки за нос и отглеждане носни кърпи за еднократна.
 • За него също води алергии. Дори ако все още не сте се хванат свръхчувствителност към котка коса и миризмата на парфюм на някой друг, всичко по едно време е за първи път. Погледнете към алерголог.
 • На пръв поглед малко връзка с диабет носа често предизвиква сърбеж лигавица.
 • Кожни заболявания, извън и полипи в носа по време не се държат нищо, освен възпаление на белия дроб или гъделичкане.
 • Хърт му нос сърбят акари, и дори комари, скалъпен да се доближи до труднодостъпни места, докато сте били заспали.
 • Твърде сух, и още по-опушен вътрешния въздух изсушава лигавицата. Проветрете помещението по-често, купете си овлажнител и специални капки за предотвратяване на изсушаване.
 • Сърбеж предизвиква гъста коса покрива носа си - обикновено мъжете.
 • Стресът не пощади всяка част от тялото ни. Може би, в твоя случай, се оказа, атакува нервите в тази част на лицето.
 • Знаете ли, че носа постепенно расте живот? Ето защо в старините му, връх понякога изглежда малко по-деградирали, ако най-невероятната Яги. Растежът може да бъде причината за сърбежа.
 • И накрая, някои психолози са изведени на връзката между човешкото желание slukavit и сърбеж. Забелязах, че тези, които не казват истината, интуитивен сензорен върха на носа, pochosyvayut или да го докоснете с пръст. Почти ефект Пинокио!

Сега, сърбеж в носа, няма да ви постави в задънена улица. Обърнете се към народната мъдрост, извадете от него уроците и да се сравни с това, което се случва в живота ви. Или махване с ръка в старите суеверия и да се създаде набор от знаци, където всяко събитие ще бъде само за доброто. Ще видите, ще започне да се сбъдне. Ами ако?