файл домакини

Как да намерите хост файла

Как да намерите хост файла на компютъра си?

Тайните на файл употреба домакини windose 10

източници глави списъка с избираеми жертви нарушители, така че да бъдат внимателни, за да не се препъне в фиктивен домакин файл. Техники, използвани от хакери, за да подвежда потребителите:  1. Пренасочване на пътя в регистъра

Вие не получите да посетите сайта, но в един хост-запис няма промяна или документ не е в стандартната папка? Злонамерени съчетания имат промени в местоположението на приемащата в системния регистър.

За неутрализиране на вирусния процес, отворете прозореца на системния регистър (задръжте натиснат спечели и R на клавиатурата в полето за въвеждане, диалогов прозорец тип регентство. И след това натиснете Enter). Ляв в прозореца на системния регистър, разширите \ HKeyLocalMachine \ SYSTEM \ Current_Control_Set \ Services \ TCPIP \ параметри. В лявата половина на външния вид прозорец за DataBasePath опция и обърнете внимание на полето за стойността. Това е основната пътя към файла домакин. Ако това не съвпада с тази от снимката, на мястото на влизането с пътя на екрана (кликнете два пъти върху параметъра стойност, входа и конфигурацията опазване вписан).

Как да намерите хост файла


  1. Добавянето на празни редове да пиша хоста.

Хакерите използват прост човешки фактор - поради наличието на празни линии трудно да видите текста, вписани в новите настройки, ако не преминете през текста до края. Забелязвате, в долната част на текстовите опции, които не съвпадат с стандартната запис? Чувствайте се свободни да изтриете или да запазите версия в "чист вид".

  1. Присвояване на домакина "скрит" атрибут.

Може да откриете, че вашият компютър не е домакин-а - диригент на нищо подсказва, системната папка е празна. Отговорът е на скрити предмети и папки Explorer не показване.

За да поправите това, отидете в системната папка, където файла на хоста се намира по подразбиране. Намерете раздела в горната част на "Преглед", отворете го. Кликнете върху "Показване или скриване" на опцията кутийката и сложи отметка в квадратчето "скрити предмети".

Как да намерите хост файла

  1. Създаване на "основа", с подобно име.

В допълнение към предишния трик - скривалището на приемащата и създаването на фиктивен, без разширение, но с подобно име. Премахване на "грешния" документ, и се процедира в съответствие с инструкциите по-горе.

«Стандарт» домакин не разполага с разширение, както и приложения от регистриран тип. Virus програма създава аналог наречен домакини, но с разширение (TXT, прилеп, и т.н.). Внимавайте да не случайно обърка.

  1. Липсата на възможности за редактиране.
  1. Редактиране на настройките на прокси в браузъра.

Проверете настройките за опера:

"Настройки» → «Browser» → «мрежа» → «Изграждане на мрежата." Ако в "прокси сървър" има отметка в квадратчето, но не сте променили настройките, извадете го. Запазване на предприетите действия и рестартирайте браузъра.

Как да намерите хост файла

полезни съвети