Енергийна вампиризъм как да престане да бъде донор

Енергия - най-ценния човек ресурс. Не е изненадващо, тези, които не разполагат с достатъчно лична сила лов за него. Такива хора се наричат ​​енергийни вампири. Кои са те и как да се справим с тях?Същността на вампиризъм защо чужденец енергия "вкусно"?

Не всеки човек е склонен да "изяждат" от други. В нормално състояние за хората - да има един отворен канал за комуникация с космоса, вселената, Бог. В този случай, на енергийните запаси, редовно се получават в тялото, то хранене на всички нива.

А здрав човек е оптимист, базирана, не склонни към раздразнителност и скандали. Но понякога системата не успее. Един, който няма връзка с "по-висок", не получава необходимото "обогатяване". Той се чувства потиснат, сънлив, уморен. И за да се осигури нормален живот, той автоматично ще влезе в "режим" вампир. Alien енергия се превръща в заместител на хранене място за него.

Съзнанието и подсъзнанието енергия вампиризъм

Не всички мислим за силата на собственото си тяло. И вампиризъм е от два вида:

1. безсъзнание. Типичен пример - активно грубо баба в микробус. Енергийна слабост принуждава я "развод" на емоциите на хората, които тя яде. Несъзнателните вампири не мислят за поведението си. Те са автоматично "придържам" за жертвите и веднага да започне изпомпване тяхната енергия. Интерес чисто база - да оцелее.

2. Conscious. Това явление - по-високо ниво на "поглъщащ" чужда сила. Съзнателно отнеме чужда власт, тези, които разбират от липсата на собствени средства. Хората, които умишлено отнема енергия, обикновено знаят от кого и защо те се нуждаят от презареждане. Те често се използват специални ритуали или работа с руните, за да се свържете към конкретен обект.

Несъзнателните вампири могат да се сравняват с гладуващите, който грабна парче от стар хляб, само за да запълни стомаха. Те не се интересуват кои са те "надъхва" на енергия: най-важното - да се получи своя дял. Lucid вампири, а напротив, внимателно съобразени с избора на "храна". Те - чревоугодници. Те не са доволни от слаба енергия граждани, защото често жертва на "лов" са известни личности, заможните, харизматични и привлекателни хора. Въпреки, че умишлено вампиризъм може да "изяде" и просто на другите: например, се случва на пътя, и произнасяне определен парцел, хората ще отнеме част от енергията на сблъсък.

Лунните и слънчевите вампири: различни тактики производство на енергия

Енергията може да се изпомпва директно чрез създаване на канал за комуникация с жертвата. Но това е много по-лесно да предизвика емоционален изблик на обекта: емоции в природата и имат енергията. В зависимост от метода на производство се изолира такива видове условно вампир:

  1. Слънчево е. Те се проявяват ясно: крясъци, скандали, истерия при най-малката провокация, може да удари противника или счупят нещо. Като постигнат желаните емоции освобождаване от другите, след това те се успокои и да стане сладко. Слънчеви вампири се хранят с гняв, раздразнение, гняв, негодувание.
  2. Луната. Техните отличителни черти - за мекота и очевидната слабост. Moon вампири "изцедени" на другите, които ги предизвикват срам. Те викат в жилетката си, постоянно се говори за проблемите безкрайно хленча. Много от тях са неудобно да откаже общение с тези хора, защото на видими повреди от тях, ако не. Но в действителност, лунните вампири живеят за сметка на слаб характер познати, като ги лишава от вътрешни ресурси.

Енергийна вампир се чувства радост и удовлетворение, когато другите болни. В същото време, хората са много уморени след като говори с него. Забележителни някакъв баланс: Вампирът е станал по-добре, други - по-лошо. Според този критерий е доста лесно да се изчисли енергията на вредители.Ритуал за да изложи energovampira

Ритуалът е необходима за случаите, когато е налице постоянен отлив на енергия, но за да се определи, който играе ролята на вампир, не можете.

  • парче черен хляб;
  • водка;
  • Груба сол;
  • дълбок чугунен тиган.

Можете да работите по всяко време на деня. Необходимо е да се постави гърне, връщам назад хлябът и я напълнете с водка. Когато малкото троха razmoknet, добавете сол в купа и да кажа на парцела:

"Блатото стоят там трева гнил вещица събират да, момичета са се удавили разходка сватба. Водата в блатото не е мъртъв, не е жив, и неясна, но елегантен, кръв, огън, изгори причини, опияняващи очите, сърцето потръпване. Нека, която тече във вените вода не става така ми изедници, че Silushka да ме дърпат, че животът ми се, че в главата ми има тенденция да спи, джуджетата ума. Да предположим, че моят любим вода ме prigonyat кръвопиец - Ще се заситили гладните, голите облечена ще и ожесточена превивайки се от болка boljuchih на врага застана пред мен! "

Капацитет необходимо за един ден, за да изведе на улицата. След този период, енергийния вампир ще има ефект: идват да посетят, да се обадите пиша в напълно абсурдно над. Той ще се държи странно, нервно, неуместно. Много често питам energovampiry вода и се опитват да се докоснат до Ритуала оператор (потупване, потупване по рамото, оправи яката си, и така нататък. Г.)

След определяне на нарушителя се налага да се излива съдържанието на чинията при сухо дърво и да каже:

"Не ми (име) е, и сухото дърво; krovushku не ми напитка, сок и мъртвите ".

Скоро вампирът не ще бъде в състояние да изпомпва енергия от леярската, но след около седмица, на способността му да се възстанови.

Rite да бъдат защитени от енергийния вампир

Ритуалът е подходящ, за да се предпазите от приятел energovampira. Често ритуала се използва при изпомпване на енергия се занимава с някой от роднини, приятели, колеги - .. Това означава, че хората от вътрешния кръг.

Извършва магическа работа трябва да бъде в периода на младите или пълнолуние. Намаляващ защита постави само в крайни случаи, когато ситуацията е толкова тежка, че няма да бъде по-лошо.

  • восък;
  • Vampire снимка в цял ръст;
  • червена кърпа.

Трябва да се пенсионират. Необходимо е да се разпространи извън платното, поставена върху снимката й до запалят свещ. Тя трябва да се съсредоточи върху целта, и да каже:

"Аспен в поставката на горите, изплаши врана, и (името), не ме гледай, живее с моите сили не дърпайте!"

На следващо място, ние трябва да капе восък върху снимката, толкова близо до максималната стойност на вампира. Препоръчва се да се повтори парцела:

"Нито лятото нито зимата, но Мразовито затвора (име) съединители за мен не си извади моя silushku не пият кръв, че не е развалена. Затвори (име) от себе си, но и от челото на корема, от гърба, така че лицето, на краката, но от ръцете на костен гребен, така, от месото, но смелостта, сълзи пот, да, от кръста Да колене. Не приемайте (име), за да ми се чу и хапване или симпатичен и неравномерното страдание, горчиво ридаеше в ъгъла droops на очите ми да не се повдигат, за мен да не дърпам лапите. Away, (името)! Комуникацията между нас са счупени, смърт за вас, както в областта на гарвана, не моята сила, че са били дадени, че ще те убия, и не се храня!

Свещ доизгаряне до края, и картината е обвит в тъкан и се съхраняват в тайно място (за предпочитане не-място). Energovampir на следващия ден ще започне да избягва ритуал на оператора и помпата ще го спре от власт.

Конспирация за да се предпазят от атаки енергийни вампири

Rite е предназначена за защита срещу "околна среда", т.е.. Е. Всички хора, които се хранят с чужда енергия. Парцел осуети опитите за двете познати и непознати "обяд" през колелото.

лунна фаза е от значение. Имаме нужда от нов нож, които се изпращат в гората. Трябва да се намери бреза наръга с нож в нея, и да каже:

"Това беше една славна рицар, на брега на река Дунав, кон задвижва нож загубен, аз ще взема този нож в бреза стик, за да не ме всички врагове, че кръвта на питието си, че изядат плътта ми. Нека нож в сърцето воля, ако реши да предприеме по силите ми - от дъното през горния IL, IL ден нощта, ще самите с помощ от корема на сърцето Ир главата IL кръста от задната част на гръдната кост с IL. Не ги знам от мен добро или зло, нито радост, нито скръб, не го живея за мен или щастлив или лошо, не го взема аз нямам кръв или жлъчката, нито живее, нито кости. Както leshemu горски пазач, като русалка да се скитат по протежение на брега, и нож с това охраняват ме здраво. - от кръв, но от други, но от далеч от близките си хора, от възрастните, но от малък, да черното от бялото "

Обърни се и върви у дома. В рамките на три дни от отделенията ще влезе в сила. Те не само предпазват от нови атаки, но и значително ще отслаби старата фиксирането energovampiram. Валидност на парцела - една година, а след това подразни нужди.

Енергийни вампири присъстват в околната среда на всеки от тях. И не се страхувайте да отвърне на удара: ролята на "хранилки" много незавидно и неблагодарен. Всички хора трябва да живеят, със собствени средства, а трябва да се предотврати кражба с не съжалява.