Един силен сюжет, който се нарича любимия човек (мъж) спешно

SlovoMaga.ru - Конспирации - Силно се наговорили да се обадите на възлюбения

Сред всички варианти на използване на тези обичам магически заклинания, които са предназначени да се обадя на правилния човек, най-сейфа. Те не разполагат с никакви негативни последици, защото те не носят значителна промяна в съдбата.След разговор с нищо задължи никакви действия и чувства на не принуждава. Добре дошли хора все още имат право да избират и след това да се обадите.

Как се прави този човек ти се обадя

В очакване на обаждането

Въпреки това, този парцел може да бъде много полезна при създаване междуличностни любовни взаимоотношения.

Понякога, че всичко върви както трябва, той не притежава само един разговор.

Прости парцели, които правят един човек повикване

Как се прави този човек ти се обадя

Примери за конспирации, за да се обаждат

Шумно произнася думите не е необходимо, но не вярвам в тях с цялото си сърце, че е необходимо. Вашата енергия и силата на вашите мисли ще си свършат работата, и човекът точно се обади.

Може да се интересувате:


Този парцел не просто има за цел да накара човек да се обадя, но и го предпазва от всички възможни опасности. По време трябва да се представи своя прочит като човек ви се обажда, умствено чиста от пътя всички препятствия. В тези думи е необходимо да се постави всичките си емоции и не забравяйте да се повтори няколко пъти. След това резултатът няма да се налага да чака дълго.

Възстановяването на отношениятаКак се прави този човек ти се обадя

Как да се върне бившия връзката

Понякога, обаждането не е необходим, за да се изградят взаимоотношения, както и да ги възстановите, възстанови изгубените, да сключи мир. В този случай, ние се нуждаем от доста силен ритуал, който може да донесе драматични промени. За да се извърши този ритуал ще трябва снимка. Нещо повече, това е свежо, толкова по-добре.

Свещите се палят, разгледа снимките, спомняйки си прекрасното време, прекарано заедно. На следващо място, прочетете парцела:

"(Име), не забравяйте, нашата радост, щастие, не забравяйте! Не забравяйте, както е желателно за вас! В края на краищата, аз съм твоето щастие, радост и любов! Вземете престъпление, моя номер, наберете, щастието е нашето завръщане! "

Силни ритуали да се обадя сладки

А това е доста силно влияние върху съдбата. Така, че подобно действие може да доведе до непредвидими и да доведе до неочаквани последствия. Но те са идеални за онези жени, които не възнамеряват да се изчака и веднага искат да чуят гласа на любим човек.

Как се прави този човек ти се обадя

Много ефективни парцели

Първо, можете да опитате силно име, за да се обадя, в повечето случаи е достатъчно да се обадите мила моя човек. Подготовка голяма червена свещ, трябва да се прави на чиста бял лист хартия, на надпис черна паста. Това трябва да е пълното име на лицето. След това листът се запалва от искрата и пламъка четене следните думи:

"Тялото и душата изгорят в огън, докато не ми се обади!"


Текст, се повтаря 3 пъти. Това трябва да стане по-бързо, отколкото изгарят напълно, лист хартия с надпис.

Ако методът по-горе не работи, можете да използвате черен пипер. Първо трябва да разчита правилно грах. Не трябва да има толкова, колкото години са живели в светлината на вашия сладък. Sweetpea хвърлят в горещ тиган, където предварително се налива малко растително масло. След пипер затоплят, те ще скочи върху повърхността на тигана. Тя трябва да се каже:

"Тъй като това пипер скача толкова разкъсана, така че дори ако (име) се върти, докато не се обади!"


Липсата на повикване след като конспирация, един човек, наречен, говори за това колко лошо боли в момента и той просто не може да събере сили. Така че, преди извършване на такъв ритуал е необходимо да се мисли за това, както и дали да направи това, вашият съпруг или любим да страдат?