Домове в апартаментни къщи в знаците на присъствието на един апартамент и къща, съвети за това как да се признае domovenka

Ако се премести в апартамент, където до вас, които са живели, това е напълно възможно, че в допълнение към старите тапети и шкафове бившите собственици напуснали "наследство" зад дори малък невидим дух, които се наричат ​​къщи.Брауни в апартамента, на които

Най-често те са безвредни и рядко се проявяват, но има и такива, които са ядосани, и те започват да караница. След това, без никакви признаци, че е ясно, че с изключение на хората в апартамента има някой друг. Просто някои уплашена котка гледаше възгледи "нищото" и да започнат да търсят потвърждение или опровержение на "извънземен" присъствие.

Брауни в апартамента, на които

Знак на домовете в апартамента, ако е агресивен, не е необходимо да се чака дълго време: обикновено то бързо показва своя характер. Започнете да няма причина да затръшне вратата, да падне и счупени глинени съдове, се спука огледала и стъкла за кабинетите, лампи, чувам други звуци през нощта, може внезапно да включите телевизора или радиото, музикални играчки на децата, котка прави явни опити да избягат от апартамента, кучета вият, а други малки животни / птици умират без видима причина.

Изгубени предмети върху главата изведнъж нещо може да падне, понякога можете да видите крайчеца на окото си мярна сянка. А много малки деца, за да видите възрастни невидими лица могат да плачат без причина, лош сън, погледнете на едно място, тези, които са в състояние да говори, да се говори за рошав "Гийзър" или "чичо".

Брауни в апартамента, на които

Признаци на къщи в един апартамент могат да бъдат много, не се изброят всички, на всяко място може да бъде себе си, характерни само за него. Това се случва, че някой чува странен удар, и някой просто се чувства необяснимо безпокойство, някои особено чувствителни хора може дори да виждат домове. Понякога се появява на снимката.Брауни в апартамента, на които

Въпреки това, признаци на къщи в къщата могат да бъдат доста различни, ако тя е "добро" и не искам да нараня домакините. Има много отнема за това как да "успокои" къщи, така че това не е така хулигани:

  • На определен ден от месеца (година) актьорския състав в чиния с овесена каша с масло и ги сложете в място, където хората няма да получите, като каза, че "специални думи", които трябва да убедят скаут, който е домакин си любов и уважение, не желаят да се карат;
  • Сгънете в шкафа в кухнята domovenka бонбони;
  • Карнавал е една палачинка отложи за малко "магистър" на къщата;
  • Когато загубил някакъв предмет, с обич, отнасящи се до къщите, молейки го да се върне изгубените;
  • В дома му, говори за Domovichke винаги говори положително за него, не критикувам, и похвала, да не говорим за небрежност или липса на вяра в себе си.

"Слушай" до къщите. В действителност, той често казва нещо! Например, не можете да намерите ключовете за къщата, съответно, не може да избяга. Може би, е необходимо да се поиска от къщата-защо той няма да се откажа - може ли да се съмнявам, отидете или не, и Brownie казва правилното решение, или сте забравили да го хранят.

Но постоянно да общува с този дух, не се препоръчва да не се получи в беда.

Брауни в апартамента, на които

Добър Брауни - добър помощник и собственик, той продължава да е последователност и небрежен домакиня може да обърка косата си през нощта или постоянно се крият нещата си, да се научи да почисти апартамента. Тогава има смисъл да обещая на глас къщи себе си и къщата приведени в ред и да изпълни обещанието в близко бъдеще, така че да не го дразнят.

Брауни в апартамента, на които

Как да разпознаем domovenka ако той е добре, а вие - добър домакин? При първа възможност, когато не можете да намерите нещо, я помоли да се върне на Брауни. Ако след това се намери - така че имате такъв (в къщата ми, например, дълго време търсех гребен за котката, а когато попитах Brownie я получи обратно - тя буквално падна на главата си от място, където имах преди това три пъти всичко премина през!).

Феи все още не обичат шума и препирни, и може да се прояви по време на ремонт или по време на скандала. О, и как тя ще се прояви вашата Брауни - никога не знаете, трябва да сме в състояние да го разпознае.

Уверете се сприятеляват с тях, но не забравяйте, че православната църква не одобрява за комуникация с тези духове, да ги обмисля "дяволи" и "демони". Но също така и да се отърве от domovenka не, то може да се разгневи и апартамент "освещение" в такива случаи не се подобри, а влоши положението.