Докосван - сексуалната чувствителност

Хората със свръхчувствителност живеят в свят на усещанията, цветни нотки и ярък секс.


Харесва ми "taktilitsya": се докоснат до кожата си на повърхността мека и приятна на допир материал, допир и се трие в кадифената кожа на приятелката си, за да решат малки предмети и да ги превърне в свои ръце, за да двутактови и прегръдка животни, да слушате чувствата на всяка точка от тялото си.Има хора с висока чувствителност, максимална осезаемост на кожата им, те живеят в един свят на усещанията, увеличава осезаемо, цветни нотки и, като резултат, ярък секс.

Tactile сетивността (латински tactilis може да бъде докоснат.) - един вид докосване, и отзивчиви към едно докосване налягане.

За тях по-малко се говори, забравяйки, че осезаемост преобладава над останалите видове на приятни усещания, особено в насърчаването на човешката сексуална възбуда.

Тактилна чувствителност при раждането не е много по-развита, и е по-близо до 8 - 10 години започва да се покачва рязко. Често детето да се чувства по-добре обект дърпа в устата, където великият местоположението на тактилни рецептори на езика. Освен това, чувствителността се увеличава бавно, достигайки връхната си точка през 16-те - 20 години, което съвпадна с увеличаване на сексуалното апетита, като стимулира и активизира.

И против на тактилна чувствителност.

Тактилна чувствителност имат по същество всички и степента на отговор на докосване налягане и при различни. Някои от тях са повишена чувствителност, плюсовете и минусите на много.
Екстра тактилни, хората често се чувстват неудобно в домашна среда, като описва усещанията като неприятно. Твърдостта на дрехи и обувки, да направи внимателно изберете дрехи, правилно и да се грижи за него, за да се поддържа мекота. Жените с високо тактилна чувствителност, често носят леки ръкавици по време на топлите месеци. Водени единствено от съображения, свързани с неприятни усещания в контакт с релсите в транспорта, дръжките на вратите, пари и други предмети. Мъжете, които предпазват ръцете си, така че почти няма.

Допълнителни тактилни хора произтичат от повишената чувствителност на многото ползи. Те са по-добре се прави разлика неща, за да се докоснат и да оценят тяхната текстура. Въпреки, че основното предимство на повишена чувствителност е да получите удоволствие от това. Като се започне от докосване и гали, докосване и триене на различни субекти и обекти, и завършва сексуални ласки и по пол.

Биология тактилни рецептори и точка G.

Средната стойност на 1 кв. см кожата за около 25 тактилни рецептори, докато болезнено около 100-200 и 12-15 на студено топлинна 1-2.

95% от човешки кожни сензорни косми покрива и основата намира на техните тактилни рецептори, които реагират на промените в положението на косата от само 5%. Така че не забравяйте да инсулт главата на вашите деца и сексуални партньори.

Тактилни рецептори са няколко типа:Pacinian телца - прехвърлени за кратко до мозъка за докосване, и след това се изключват.

Безплатни нервни окончания с ниска чувствителност, но постоянна експозиция. Т.е. ние не забравяме, че седи на пейката и усети порив на вятъра.

Тактилни телце - разклоняване нервни влакна, повечето от които са разположени в кожата на пръстите на ръцете и краката. Те също така се образува прословутия и загадъчна зона на г, в търсене на хора, които отделиха от времето си и са загубили главата му, не по-малко, отколкото в изследването на непознати и далечни земи. Точка G още се нарича Graffenburga зона ( "дванадесет часа област" или "вътрешен тригер") част на долната част на предната вагиналната стена е изключително чувствителен към еротичен невестулка. Тя е с площ под формата на грах, и в зависимост от индивидуалните характеристики в границите от 3 до 5 см от входа на влагалището или леко по-горе.

Рецепторни клетки в по-дълбоките слоеве на епидермиса, са разположени в много чувствителни кожни области като устна.

Сексуална осезаемост.

Екстра тактилни, хората често започват своята сексуална начин с галещите сесии и получават от това незабравимо преживяване. Често Участието в сексуални игри, използвани дрехи материал предизвиква много приятни усещания тактилни, като коприна, сатен, шифон, и други. Някои хора имат притеснения на свръхчувствителност не само тялото, но само в някои области. Много хора ще получат удоволствие от оралния секс партньор не е напразно в устата и на езика са голям брой осезателни рецептори.
Допълнителни тактилни хората често се радват на по-ярки сексуални чувства, отколкото обикновено мъжете lyudi.Dlya имат партньор, с подобрена тактилни - само щастие. Дори и без никакви видни сексуалните способности и огромния размер на пениса, човекът, почти винаги в състояние да достави на дама незабравимо удоволствие. И да е с героя - любовник. Мъжете също са се увеличили чувствителността има не малко опасности. Струва си да припомним на американската комедия "Американски пай", където главният герой стигна до финалната линия, по-бързо от започна своя партньор.

Ако се увеличи тактичен чувствителност при мъжете води до проблеми, а след това могат да бъдат преодолени. Ако сте чувствителни глава се препоръчва използването на синтетични смазочни материали и специални презервативи, които увеличават продължителността на половия акт. В случаите на преждевременна еякулация (сексуална дисфункция), често се отнасят до специалиста. Понякога операцията се извършва, но повечето от проблемите е психологическо лечение и психотерапия (секс терапия).

Има два метода за лечение:


1. За достъп W. Мастърс и В. Джонсън "компресия".
Една жена слага палеца на юзда члена, а показалецът и средният пръст на противоположната страна. Compression извършва отпред назад в рамките на 4 секунди. И така 5-6 пъти преди началото на акта. По време на компресията извършва на база пол.

2. Получаване на Джеймс Semences "старт-стоп".
Оценка на състоянието на суспензия и възбуждане темпото на избледняване усещане предходната преждевременна еякулация.

Хората често потупват себе си триене тялото му, гъделичкане къдри бузата или ухото коса, втрива пръстите на краката си и други подобни. От време на време като привързаност предхожда последваща окупация на самозадоволяване. Сексуални разстройства, лекарите препоръчват да се увеличи чувствителността на себе си галя, за да разберем по-добре тялото си. Както се казва, не упражнения преди да се срещне с сексуалния си партньор, опитайте се в тиха среда, за да се насладите на възможността на тялото му, то се предполага, упражнение в мастурбация време.
Подобряване на тактилна чувствителност наблюдава в джебчии, bugbears (професионалисти - Safecracker и апартаменти). Също така, хората, които работят с малки обекти, които изискват висока чувствителност.

Най-чувствителната част на тялото: върховете на пръстите, езика, устните, ушите, задната част на ръката, anaimenshie - краката, гърба и стомаха.

Да се ​​прегръщаме и трогателно - един добър начин за предаване на информация за лицето, на нивото на тактилни рецептори. Но в днешния свят, този вид обмен на информация често е невъзможно без обвинения в тормоз.

Дори обикновени прегръдка приятели и семейството си възможност да се получат по-голям дял от положителни. "Taktiltes" повече с любимата си - тя позволява да се разбере по-добре един с друг, и пука хубаво!