Добър и лош дълг - studopediya

Много от тези, които седят вътре курника, смятат, че за да бъде свободен от дългове разумно. Когато бях още много млад и зелен, богат баща ми посочи, че има добър дълг и лош: ". Добър дълг кара да се богати и бедни те кара да се бедни" Причината, поради която толкова много хора вътре в кокошарника си мислят, че дълг е лошо, е, че техният свят е единствената форма на дълга, че те знаят - това е лоши дългове. Съответно-правителствени, да бъдем свободни от дълг - това е много добра.Ако ще да е капитан на собствения си ковчег, можете nuzh, но ще научите разликата между добро дълг и лош дълг. Като пилета Санто академия търговски флот, ние внимателно проучен строителството на кораби. По-специално, ние научихме, че не е необходимо малките кораби баласт, и не-голям прескочена. Баласт - това е теглото, което е изпълнено с долната част на кораба, така че да не губи стабилност. Например, когато са били изпратени от-големи кораби Европа до бреговете на Новия свят, повечето от тях са били празни. Ако те не се зарежда в трюмовете на баласт, тя може да се преобърне. В добрите стари времена на ветроходни кораби, като баласт често използваната, дали речни камъчета. Ето защо дори и днес, всеки път, край бреговете на Амери-ки закотвена платноходка, в непосредствена близост до него е винаги купища речни камъчета, които е дошъл заедно с тях дълъг път от Европа. Разбира се, веднага след като корабът пристига в Америка, речни камъчета баласт се изхвърля, а неговото място бе заето от товар, предназначен за Европа.Казвам това с факта, че ако се построи малък ковчег, размер, ска се показват с 8-метрова гребна лодка, без баласт не е нужно. В малка лодка по-малко баласт, толкова по-добре. Но, ако ще да построи ковчег Bolte, баласт, което трябва да бъде сигурен. В света на квадрант Б и науката и използването на дълг като финансов лост, който е добър дълг, това е много важно наука. Ако сте изграждане на малък ковчег, а след това да бъдат свободни от дълг, или баласт - това е един много разумен и не е нужно да се проучи научно-годишна систематичен начин добър дълг. В малък ковчег дълг от всякакъв вид - дълг PLO-Khoi.

В първите дни от живота ми, богат татко ни учи как да се отървете от дълга и как да се вземат пари на заем. Той ни учи да бъдем длъжници на бъдещето, ние сме били в състояние да се справят с голям ковчег. Един от най-SA-Mykh своя важен урок е, че, ако ще да се направи дълга PLO-Khoi, а след това не Tre-buet финансово образование или финансов отчет. Той каза: "Ако всичко, което искате - това е лоши дългове, банкерът не изисква от вас да представи финансов отчет. За закупуване на къща, кола или получаване на кредитна карта е съвсем проста молба за кредит. Но ако имате нужда от добър дълг, което ще ви направи богати, а след това на банкера ще изисква, че сте донесли със себе си финансов отчет. Преди което ви позволява да направите добро дълга, банкерът първо иска да види картата доклад изцяло вратовете финансова uspevaemosti- си финансови отчети, за да разбера дос tatochno ако сте умни, за да управлявате добър дълг. "

Сега съм много по-добре разбират и ценят уроци богатия татко по темата за времето Ника между добро и зло дълг. Знам, че лош дълг се дава от Ли Бо-високи лихвени проценти. Ако имате домашен любимец на финансовия отчет, а след това-ако приемем, банкер, че сте финансово необразован и естествено задава по-висок лихвен процент на кредитиране пари риск заемане на лице, което не разполага с добра финансова образование. В същото време, ако се стигне до хората, за да де отр за бизнес или за инвестиции в недвижими имоти, банкерът ще изисква представител на него изграждането на финансов отчет. В този случай, желанието на банкер, за да видите вашия доклад карта финансови резултати, преди да посмее да заеме пари на по-долния щеката процента.