Дизайнът на заглавното страница абстрактно (проба) в съответствие с ГОСТ 2019

С оглед на необходимостта да се извърши абстрактно, днес е изправен не само един студент на Института или колеж, но всеки ученик. Това проучване е обобщение на информация от различни източници на всяка тема. Какво трябва да се обърне внимание изпълнител, който пише този вид работа?Тя, подобно на всяка научна работа, написана в съответствие със следните правила:

 • дефинирано проучване структура;
 • правилна регистрация (ГОСТ);
 • и много други.

Как да се организира абстрактно заглавие на страница

Всички тези въпроси ще бъдат включени в този преглед.

Също така, всеки посетител може да поръчате услугата, като писане на есе.

Обобщение - Това

Правилното изпълнение на есето, както и други изисквания, това е много важно. Всеки добър доклад се състои от определени структурни елементи - titulnika, съдържание въведение и много други. Важно е, че в настоящото проучване на всички тези компоненти. В тази статия ще се счита titulka резюмета и въпроси, които често се появяват в студентите и учениците в своята дейност:

 • Какво е titulnik?
 • Какво точно трябва да е в заглавието?
 • Как да си направим на заглавната страница на есето?
 • Какви са правилата за регистрация на заглавната страница?
 • Къде мога да видя проба заглавна страница есе на?

Помислете за тези въпроси в по-големи подробности.

Какво е titulnik?

Първата част от всеки доклад е задължително - това е невъзможно да си представим такава работа, без заглавие. Този структурен елемент изпълнява информативна функция - за всеки, който чете работата, виждайки titulnik трябва да се разбере къде и кой извършва изследването за своя тема, и който се проверява.

Какво е на заглавната страница на есето? Всяка страница на доклада се състои от следните задължителни полета:

Помислете за изброените компоненти по-подробно.

Образователна институция. Тук трябва да посочите пълното име на училище, колеж или института. Ако изследователската работа, извършена в университета, трябва да се посочва отдела, в който учителят работи, издаден на задачата.Видът на работа и теми - в този случай е важно да се напише, че са направили проучване сред - е абстрактна и уточни този въпрос.

Ако самоличността на извършителя и проверка всичко е ясно, всичко не е толкова ясна кандидатурата на рецензента. Поради това, има въпроси: "Кой е този?" и "Когато е необходимо, за да го посоча?".

Рецензент нарича човек, който пише кратко описание на доклада (преглед).

Това обикновено изисква само висше учебно заведение, така че учениците в заглавието показват рецензент не е необходимо. Отзиви за учителя работа има да се напише доста добре запознат с предмета на делото, но не са свързани с неговото прилагане.

Сити и година на година се изисква да уточни писането на труда и града, в който учебното заведение.

Как се необходимостта да се издаде есе заглавие на страница?

За да съобщите за важно, че всичките му съставни части са написани в съответствие с ГОСТ. Този документ съдържа списък с определени правила, които се правят от всяка научна работа.

 • Как се печата текста? Както и при другите компоненти на изследването за този раздел се използва предимно Times New Roman 14-ти пин. Изключение е вида на научните изследвания и предмети - те могат да пишат и 18 размер. В допълнение, само черен цвят на шрифта може да се използва при писане на първата страница на доклада.
 • Как да направим абстрактна и заглавие - област. Всички полета, освен в ляво трябва да са 2 см. Лявото поле - 3 cm.
 • Как да направите заглавието на страницата - подравняване. Информация за художника, проверката и рецензент (ако има такива) е правилно подравнен. В останалата част от текста - центрирани.
 • Номериране. Когато той направи титлата? Печатната текст трябва да се направи в Word. Изработен преброени заглавие не е необходимо.

В отговор на въпрос за това как да се направи titulnik, разпределят достатъчно тема и вид на доклад, те подписват с главни букви. В допълнение, този въпрос може да се запише с удебелен шрифт. По-долу са примерни варианти на изтегляне.

Пример на есето покривния лист

Не е тайна, че на титулната страница е по-лесно и по-бързо да се напише, като пред очите ни е добър пример. Но къде да се намери добър шаблон? лист покритие проба може да бъде намерено:

 • Ръководството за политиката, ако има такъв.
 • попитайте учителя.


Заглавната страница на есето пример - това е по-лесно да изтеглите безплатно портал

Осъществяване на покривния пласт е много важен момент в писането на всяка работа, независимо дали това е дипломен проект или доклад. Тази статия обсъдени основните моменти за това как правилно да се организира покривния лист.

Как да се организира абстрактно заглавие на страница
Осъществяване на покривния лист за есето в колеж (извадка)

Как да се организира абстрактно заглавие на страница
Нюансите декорация защитно фолио за лекцията в училище (извадка)