деца

Как да отглеждане на деца с увреждания

Повишаване на деца - инвалиди

Деца - това е щастието. Но раждането на бебе с увреждания (ЗЗО) е предизвикателство за семейството. За съжаление, на условията на живот в страната ни не позволяват на децата да се научат специфичен безгрижно и щастливо детство. Родителите на деца - инвалиди трябва да положат всички усилия, за да отгледа дете със специални нужди. Понякога изглежда непоносимо цена: не е достатъчно пари и усилия. Много зависи от структурата на дефекта. Например, повишаването на сляпо дете, да се различават съществено от образованието на детето с нарушения на опорно-двигателния апарат. И все пак, независимо от дефекта, родителите да поемат отговорност за детето с увреждания и, във всеки случай, те ще бъдат изправени пред огромен брой проблеми.Какво може да бъде трудностите при отглеждане на дете с увреждания


Как да отглеждане на деца с увреждания
Раждането на специална дете променя традиционния начин на живот на семейството. Родителите обвиняват себе си за това, дори и ако те не са виновни. Често децата с увреждания се провежда в семейства с един родител. баща на детето се измества цялата отговорност върху майката и листата. Тази ситуация е много често (в основата на това твърдение - статистика). Оставени сами с дете, една жена често не се чувстват подкрепата на близки, роднини често дават съвети да даде бебето си в институция (в училища-интернати, домове за деца). Това се случва, че напротив, да вземе роднини на детето, но го намерих не твърде често. Отглеждане на дете се пада изцяло върху майката. Трудности при отглеждане на дете с увреждания често са свързани с отношението на обществото към хората с увреждания. Най-трудната (и за съжаление често срещан) Проблемът е, изолацията на семейството конкретен дете. Нормативни деца, възрастни, не винаги са в състояние да разберат проблемите на семейството. Семейства на деца с увреждания да имат затруднения при парично изражение. Разходите за детето значително надвишават ползите. пенсии. Такова дете изисква постоянно наблюдение, грижи, така че майките не винаги имат възможност да печелят достатъчно пари. В нашето ежедневие няма място с увреждания, и ние не се стремим да се промени това положение. В много градове, твърде малко специални поправителни институции, където някои никаква. Много работодатели не приемат хора с увреждания да работят. В големите градове, има специални деца повече възможности за себереализация.проблеми по отглеждане на децата с ЗЗО


Как да отглеждане на деца с увреждания
Най-важното и най-важна задача на отглеждане на дете с увреждания е социализацията на нейното общество и неговата адаптация към живота. За да направите това, да коригира проблемите на детето. Това се постига в рамките на правилното и навременно лечение и образование. Kid с увреждания трябва да получат пълната грижа и внимание на родителите си. От ранна детска възраст, детето трябва да се внуши, че неговият дефект - не е проблем, това е функция. Необходимо е да се социализира детето, не му попречат от обществото. Тя трябва да научи детето основни умения за самообслужване. Децата с увреждания могат да бъдат проведени в институции или в насипно състояние (всичко зависи от дефекта). В бъдеще, специални децата могат да бъдат преподавани в институции за висше образование, професия и работа като всеки нормален човек. Характеристики на образованието и обучението на детето ще зависи от дефекта. Деца с умствена изостаналост се обучават в институциите под специалната програма, под контрола на oligophrenopedagogs, логопеди, психолози. Има специални институции за глухи и слепи и хора с увредено зрение. Тези институции са добре оборудвани, което ще позволи на децата в удобен начин да придобиват знания.

Специална детска образование в съвременния свят


Как да отглеждане на деца с увреждания
Лечение на деца с увреждания се променя към по-добро. В момента по-малко и по-малко родители отказват специални деца, докато Срещу лицата имат по-голям шанс да бъде обичан в ново семейство.

Трябва да прочетете това

Отлична подготовка! Незаменим инструмент за началния комплект. Помогнах с изгореното. Аз разлято горещ чай над себе си, е претърпял тежки изгаряния на.

Cure остеоартрит на коляното е възможно без наркотици и друга физическа интервенция. Съвременната медицина е за съжаление много често.

Самият аз не пия, защото - просто не hochetsya.Po младежта алкохол на черно. Лично аз прочетете статията Джуно, където тя каза, че е 50 грама. нето.

Обикновено, местни центрове за заетост, за да помогне да си намерят работа, но не всички работодатели са готови да наемат човек с увреждане, като се има предвид, че за него.

Е, аз разбирам, че не са налице възможности за самостоятелно лечение в този случай, нали? Аз не съм най-големият фен на разходка из болницата, но, все пак.

Безспорно е, че използването на диня е трудно да се надценяват, но тя трябва да се забравя, че има противопоказания за употребата на това зрънце. Много.

Да, такава перспектива е, разбира се, не се хареса. За да се определи нивото на холестерол в кръвта има кръвен тест. Ако не за медицински преглед инча

Преди няколко години аз обърна внимание на факта, че първият папилом, образувана по тялото ми. Аз не придават някаква стойност, но след няколко.

Когато здравословни проблеми: някъде kolnot че вземете, аз все още съм в началото търсят в интернет. Какво би могло да бъде? После се обърна.

Наскоро ви боли много оставен под предния ръб, аз помислих, че е на сърцето и подготвени за това, че имам проблем с него.

Лекарства и билки