Цветовата палитра от най-добрите цветове за коса снимките и имената на професионалните нюанси

Всяка жена се отнася до външния й вид с голяма самокритика. По принцип, всеки от представителките на нежния пол находки, които да подобрят настроението ви, можете да използвате нова прическа, а някои просто да промените цвета на косата.


Помислете за най-различни цветове за коса с палитра от цветове, познати.

Предлагаме огромен брой

За жените е по-лесно да изберете правилния нюанс на боята, всеки производител има своя собствена цветова палитра. за боядисване на коса трябва да се избира внимателно, тъй като, за да промените тона на нишките в някои случаи на сериозно.

Цветовата схема дава възможност да се разбере какъв цвят воля и дали ще ви е удобно. Обикновено стандарт колекция е събрана в една голяма картонена книга. За по-голяма яснота, че сте го поставили изкуствени нишки, боядисани в определен тон.

Палитрата от цветове за коса

Защо да покажат цветове се използват не-естествени материали? Само изкуствени нишки се характеризират с висока якост и устойчивост. Това има своите предимства:

  • Демонстрации и предават цвят;
  • те могат безопасно да бъдат докоснати от ръцете и не се страхувайте, че цветът ще бъде изтрит;
  • вдигане на кичур коса с цвят, можете да научите на играта в светли тонове;
  • ясно видими всички полутона.

В професионален палитра от бои за цвят на косата всички проби са поставени в правилния ред. В горната част на палитрата са най-светли тонове. Преместването надолу каталога, има повече от тъмните цветове. Тази схема помага да намерите най-подходящия нюанс бързо.

отделен тон

Paint цветове за блондинки, червенокоси и брюнетки са разположени на земята на хотел. Ако знаете кой схема са косата си, не забравяйте да изберете един нюанс по-скоро, отколкото тон за началото. За да бъде правилно избор, трябва да се започне от вида на външния им вид. Правилно подбрани цветове осигурява хармонично.

Ако принадлежите към нежния пол, които предпочитат студени цветове, палитра от цветове за коса отговарят пепелив тон. Важно е да се знае, че боята за домашна употреба ще промени цвета си само за няколко точки.


Професионална линия е разширена операции. Тук, за да се получат желаните цветове могат да се използват различни окислители. Нашите читатели препоръчват също боя палитра за коса L'Oreal и Garnier.

стилове Блондинка

Както костюм следните нюанси вижда на снимката, от професионален палитра от цветове за коса цветове:

Изборът да се направи, като се започне от външния му вид.

  1. Златни руси красавици пасват с светли очи и вид на външен вид "пролет".
  2. Ако типът жена на външен вид, "лято", красотата на перфектно акцентират русо сянка.
  3. Ситуацията с представители на студено екстериора tsvetotip поберат нахален платина.

Ако те е грижа за здравето на косата и не искам да го нарани отново, по-добре е да се използва златен или пепеляво руса.

Палитрата от цветове за коса

Палитрата от цветове за коса

Палитрата от цветове за коса

нюанси за брюнетки

Кулминацията на палитрата са следните нюанси:

Ако искате да получите ефекта на мистерия и тайнственост, то е по-добре да изберете:

Сред всички бои палитра от цветове намери популярните нюанси на косата:

Екстремни жените в цветовата палитра от цветове за коса за брюнетки подхождат червени нюанси - снимка палитра е представен по-късно. Ако попадне в студена tsvetotipu външен вид, че е необходимо да се разгледат светло-кафяви нюанси. Жените с топли цветове в екстериора ще отговарят на цялата гама кафяви.

огнено червено

Ако крайният резултат искате да получите скромен и суров, най-добре е да изберете нюанси на кафявото. Вземете най-ярка коса, като на снимката, ще помогне на цветовата палитра от цветове за коса:

Помислете за по-подробно цялата палитра от цветове за бои за коса могат да бъдат в снимките по-долу.

Палитрата от цветове за коса

Палитрата от цветове за коса

Палитрата от цветове за коса

Преглед на популярни производители

Днес в магазините се срещне с широка гама от цветове за коса. За да се постигне желания ефект, което трябва да знаете името, и изглежда, че опаковките. Това ще помогне на снимки. В следващата таблица са съставени селекция от най-добрите производители: