Ckazal искате! вашата реакция - половинки архив - дискусионен клуб

За да го кажа в лицето на нещо толкова просто rubanut до рамо =)
Започнете прелюдия, а реакцията й ще разберат какво трябва да направите, за да спрете или да продължите.

За да го кажа в лицето на нещо толкова просто rubanut до рамо =)


Започнете прелюдия, а реакцията й ще разберат какво трябва да направите, за да спрете или да продължите.
По принцип да, но у дома postoyayano някой там. Да, и аз бих искал вечерта в интимна обстановка, така че да не се бърза \ защото той е отворен всеки делничен ден до 18-00 \ така, че гредата бе съкратен. У дома тя прави. така че наред с други неща, че е необходимо да се изчака за момента - и не ще има нещо моето малко семейство през нощта. най-малко три от вила sezdit \ майка баща брат \ на 100 км от. и Када ще дойде на брат си за мобилни устройства ще са предупредени. Нека най-бързо приключи _______). или%)

Това зависи от самата момичето. Някой би могло боли, и някой напротив :) Ти си най-добрата си с нас. Но в писмото. защо не пишат. Когато сте заедно, толкова по-добре, за да просто да я разбирам. Ако тя наистина иска да каже тази фраза), казват, че това не е точно (между пъти), а след това, когато ви погали и да я целуне;) Успех!

Ами мен никой в ​​лицето не каза: "Искам те". Аз дори не знам какво да кажа за това.
Обикновено човекът започна да се движи от целувки за повече.

случай на живот: SMSka идва от един приятел:
- Искам те! Мога ли?
- Ти ме искаш? Разбира се, че можеш!
: D в този дебат е затворена: D

Мъжете са щастливи да чуят тези думи от момичето. И момичетата също :) Червени тях или нещо такова :)

Срещнах една жена по интернет. В писмо написах за нея като обикновен текст = Искам те. Чудя се как ще реагира на това. В крайна сметка, като него.


Вие също съжалявам, но ми се струва,. просто glupinky. Въпреки, че в този случай тя може да бъде различен reagirevat. Кой е на момичето в писмото, изпратено :) Добре щеше да се срещна спал и вие говорите. това, което искате, или в армията, които ви изпращат Писмо :) Знаете ли възможност да бъде с нея. ласка. целуне, и т.н. Има ли videmo смелост не е достатъчно. Ако тя се запознава с вас за една и съща цел, то е съвсем нормално reaktsyya може да не реагира на него. това, което пишете. Но vseravno UTB може да се справи тежък удар. Граф мислех. "Е, тъй като сега отидете на nimu. Знаейки, че той иска от мен. Не не си отивай, атомите биха си помислили. Аз BD". Ние трябваше да говоря с нея лично, дори ако не е зоологическа :) Има щеше да каже нещо подобно, не е време. или ще трябва да почака. И след това. Oooo. Ами тук също трябва да се вземе под внимание неговата vozvrast и целта на запознанства. Neodchaevaysya винаги има изход. Ако все още не е вън situatsyya лидер пишете на Ася) 285-190-552 Ако ще обясня тук, че любовта ми ще ме убие: слънце:

приятелят ми никога не ми каза: "Искам", само защото. и винаги ми казва, че не е в лицето, и нежно му прошепва в ухото ми, и в същото време, целува нежно, прегръдки и т.н. и естествено аз отговарям за него в замяна. А понякога дори и думите не са необходими, както чувствам, че ние искаме, по мое мнение, няма нищо подобно. но в писмото, според мен, като нещо, което не много. въпреки че хората са различни. така че да е леко шепна в ухото. и преди, че трябва да се целуват, прегръщат, някои конци романтична атмосфера (въпреки че понякога това не е задължително най-малко;))

И какво е това? Това са истинските чувства на хората, които не трябва да се скрие. но. Време ли е за това.
Когато бях на приятеля ми казва, че той иска от мен, и да му каже по същия начин и след това. След това всичко се случва: скок:

Някак си всеки път, когато отидете с без думи.
- някак си всичко това намирисва на содомия. Човек се отличава от животните, които имат изразителен реч, какво ще се повишат шансовете за женския оргазъм. Да! Да! За мнозина това може да изглежда странно, но основната причина за бързото женския оргазъм не е между краката на жените, а в главата й. Ако по време на правенето на любов ще ви каже хубава жена. Ако намерите важна тема за нея - й оргазъм ще бъде фантастично!

Ако намерите важна тема за нея - й оргазъм ще бъде фантастично!

Нека поговорим за заетостта ми - наистина в момента важна тема за мен))): хаха:

Съгласен съм с Гордо - е възможно, без да разбират думите на любим човек. И това, което е повече - трябва да се научите да го направя))

Безсмислена. Дамски автомобилистите и жени, които търсят работа, не са в състояние да изпитат бурните оргазми.

hmm3rulez
Всяка жена в живота му е "женски шофьор" или "жени, които търсят работа", или и двете, и нея. И като се има предвид броя на момичетата и жените зад волана днес. Mdaaa. И никой от тях не изпитва бърз оргазъм.


Наистина, сър, най-забавен! Позволете ми да не се съглася и от името на момичетата и шофьорите, които търсят работа, за да заявя, че не са прави)))

Докато половината казват, че не могат. така, че тя не съществува. Но си спомни миналото взаимоотношения. Има ли алтернатива?))) Разбира се, Toko положителна реакция!
Нека да се появи в живота си, и един млад мъж твърди, че е постоянна MCH, романтични срещи, целувки. и след това той казва: "Искам те!"
Това е момента, в който имате?


Obazhaet израза "Искам те".: Kruto:
А nelyublyu като "Е, аз те обичам, Hotsu / Hotu" с лице на малко дете: бебе. или "Искам те" - с нас? Кой има :? Объркани:

Може би фразата "Искам" Ти веднъж каза граф, херцог или Господ?
Това беше в замъка или старото имение на семейното имение. хаха:
В този случай, вие сте представени златна диадема, украсена с диаманти?
И вие, като благородна, недостижим дама, изсумтя и хвърли настрана тиарата, възкликна, че мръсник напълно отсъства чест, избяга от залата на огромно стълбище, се втурна на леко повдигната прекрасна рокля се публикува с вашето бързам леко шумолене на скъпи тъкани, оказа се, на чист въздух. Скрити в каретата си, нареди на шофьора да се състезава от това място в ада. хаха :: хаха :: хаха:
Разбира се, модерен момиче по-скоро приемам: "Искам те!"
Но фразата на знатен миналото също е много романтично. Не е ли?

Безсмислена. Дамски автомобилистите и жени, които търсят работа, не са в състояние да изпитат бурните оргазми.
Орд РСР. Може и да я за двигателите с променлива фаза на газоразпределението и за разделяне на колянов вал зъбно колело, за усъвършенстване на цилиндъра. И тя го направи. Харесва и се интересуват от темата.
Или друг проблем - момиче ineteresno на, да речем, на немската философия на 19 век. И човекът, дори завърша в института точно преди Френската 17-ти. Вероятност за оргазъм - абсолютно никакъв.

Може би фразата "Искам" Ти веднъж каза граф, херцог или Господ?
Безспорно принцове и лордове, които харесваме мръсотия. във всеки ъгъл на момичетата чакаха със златен диадема и брави хамбар. Фразата "Искам" звуци, разбира се невероятно благородно, но в наше време за такива разговори обикновено отида след като връзката се пусне за вас. Или случайна връзка - не е причина за запознанства?

- някак си всичко това намирисва на содомия. Човек се отличава от животните, които имат изразителен реч, какво ще се повишат шансовете за женския оргазъм.
И ако си спомняте как да крещи в пролетните котки, страстна копулация на на тревата под прозореца. Articulate реч изглежда, че няма, но drat! И да крещи и вероятно изпитва оргазъм.
Вероятно не, чувствайки, че жената е стигнал до кажа нещо й като: знаете ли, че основната причина е, че не са между краката и главата.

Нека да се появи в живота си, и един млад мъж твърди, че е постоянна MCH, романтични срещи, целувки. и след това той казва: "Искам те!"
Това е момента, в който имате?

Ами, на първо място, аз съм предишния пост Говорих за млад мъж, който вече е мой) Не за нищо тема е - "Реакция половинки"))) Е, ако смятате, че предложената ситуация - много нюанси. И моята реакция може да бъде различна. Но дори и ако кажа, че той е нахален и да се чудя шина моя вътрешен свят, аз все още ще бъде хубаво: D Да, това е почти винаги Priya - osoznvat че хората признават, че съм привлекателна и желана)

Орд РСР. Може и да я за двигателите с променлива фаза на газоразпределението и за разделяне на колянов вал зъбно колело, за усъвършенстване на цилиндъра. И тя го направи. Харесва и се интересуват от темата.
Или друг проблем - момиче ineteresno на, да речем, на немската философия на 19 век. И човекът, дори завърша в института точно преди Френската 17-ти. Вероятност за оргазъм - абсолютно никакъв.
: Хаха:

Доколкото разбирам, под влиянието на тази тема и темата "Какво мога да кажа за момиче vreyam секс с" ([Само регистрирани и активирани потребители могат да виждат линкове]) бе създаден.
Така че тук, нека да не го обсъдим.

Ако по - zavismosti реагира в настроение. Реакцията може да бъде доста по-различно от смях да отговорите "И аз те обичам."

Защото това беше за секс тя обединява хората и ги прави най-близките и скъпи един на друг. И тогава не се страхува от всеки bytovuhi и проблеми. Въпреки, че има и изключения. Например имате нужда от жилища или пари - тогава просто го направи и раздялата ще е болезнено. Но той все още ще бъде.
Започната за здравето, завърших за мъртвите.
Да, не за кончината на това е по-добре да се озове в тази дивизия, както и чувството на безсилие мнозина няма да избяга :) И за bytovuhu и "кексче" Аз ще кажа това: тук е този мръсен баба-bytovuha на развалени крака и с пронизващ поглед дърпа костеливата му ruchenki гърлото на влюбените да ги удуши, че отдава на романтика отношения. Вие се съгласявате, че датата е много по-добре да се проведе в спокойна атмосфера уютна стая, със свещи, хубава музика и красиви дрехи, а не в "общински" с всякакви роднини, стрелкащи се тук и там :(, крещи бебета: crygirl: и мисли за сякаш за да издържат до следващото обучение заплата .:
Така че не bytovuha зависи от "тортата" и "тортата" на вашите условия на живот. IMHO

Сега е този мръсен баба-bytovuha на развалени крака и с пронизващ поглед дърпа костеливите си любовници ruchenki до гърлото й, за да ги удуши, че отдава на романтика отношения.
- Добре известен факт.
Но аз не bytovuha развалят любовта ми към MCH. Да, това е трудно да се живее с родителите си, арогантен си майка постоянно наблюдение на процеса, че ми отне много сили, които използват, за да учат и да живеят по правилата на къщата, старецът се наруши възможно най-малко - и по този начин те имат. и т.н. и т.н.
Защото, когато затворих вратата на стаята ни и ние бяхме сами - аз веднага се успокои, защото до мен е най-близък и скъп човек за мен.
И романтиката ние в момента се организира и са много доволни. И никой не bytovuha не успя да ни всички тази бъркотия. VOT. )

И между другото това е, благодаря на Бога, аз не ми каже - "Искам те". Аз просто го почувствах. Думи ние не се нуждаят.

Струва ми се, че фразата "Искам те, или дали искате да ми" може да развали всичко, не ми харесва фразата, подобно на действието.