Цялата истина, как да се вози и за пътуване с автомобил не се изчиства (отговорите)

След като прочетете всички по-горе, може да попитам, така че все още можете да се вози на тези коли и ако да, как?
В отговор на този въпрос има 5 опции. Ние считаме, че всички тях)))Как да се вози в такава кола, вариант 1
Няма начин!)))))) По закон, гражданин на Република България има право да не predvigatsya rastomozhennom кола, можете да започнете тази! За да ви хвърлят в затвора за това със сигурност не е изпратен в затвора, но колата е конфискувана от 1000% или премахване на номера, отнемат всички документи и ще ви даде колата обратно, и той ще трябва да се изправи като вечен спомен, но ПЛАЩАНЕ ...))))

Как да се вози в такава кола, вариант 2
Всичко е съвсем проста. Това изисква лице, което има разрешение за Европейския grazhnastvo пребиваване в България. Или напротив, човек трябва да е българско гражданство и разрешения за пребиваване в Европа. Вторият фактор е желаната регистрирано в това лице, което някога фирма в нашата страна, тя може да бъде една голяма компания, и точка за стъкло, това няма значение. Такъв човек не е проблем да влезе на територията на България, без да rastomozhki кола, а дори и по-точно за временен внос за лична употреба. Какво се случва след това, можете да направите като служител на фирмата, просто се вписва в общата пълномощно под формата на временен внос и можете да преминете България в кола без никакви проблеми. Защо?
Тъй като вие сте на документите, които не сте собственик на машината. ти си просто един човек, а по-скоро служител чужд компания, които в момента са поверили управлението на този автомобил,))) това не е забранено от закона. Колко дълго може да се вози на такъв автомобил? До края на временния внос. Oformlyaetsya временен внос за срок от 1 месец и до 3-5 години, в края на временния внос на превозното средство, трябва или да се върне обратно в страната, където той е бил внесен или удължаване на временното допускане и ако лицето, на което при вноса не е предназначена за територията на България uedit внос може да бъде удължен за вечен принцип, и можете да се вози на тази кола, дори цял живот. Предимства на този автомобил: Вие по принцип са за не много пари, получаване на голям автомобил с възможност за движение в България (като например наем))!
минуси:
Първо временен внос винаги трябва да се поднови, и ако загубите контакт с лицето на която проверява в този автомобил е да се разшири вноса, не можете и колата ще бъде мъртво тегло (което по-късно приемане), или ще трябва да се търсят хора или фирми, които се съгласят да удължат временен внос (на двойна тарифа). Друг минус (основна), където не виждате! Вие не можете да законно продават този автомобил, ако изобщо можеш))).
Казано по-просто ще бъде "без дом в чужда кола")))

Как да се вози в такава кола, вариант 3
Коли prigonyaetsya на вашите документи. Например, имате кола, който е бил по време на произшествие, има сериозна автомобилна катастрофа, или това е просто един много стар и лош. Поръчвате nerastomozhennoe автомобили на документите си, да ви избави от кола, а след това има 2 опции.
първи
Хората, които създават своите документи, малко регулиране, с което в старите данни TCP за новия автомобил, вие поставяте на държавата. брой на стария си автомобил без проблеми шофиране наоколо в тази кола, в която искате и когато искате.
вариант 2
вие никой korektirkuet просто сложи си номера, да вземе документите от стария колата и просто шофиране наоколо. Предимства на този автомобил е много плюсове, и най-важното е, че колата ще бъде в правните на 50%, не го направите, когато аз нямам проблеми с никого, и че ако "podkorektirut" документи, тази кола без никакви проблеми, можете да продавате.
има недостатъци:
100 000% ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Изборът на автомобили на вашите документи е изключително ограничени!)))

Как да се вози на такъв автомобил?


вариант 4
Авто документи по "Дружеството". Тази опция е най-изгодно. Вие не се ограничава в избора, можете да поръчате всяка кола. Как се случва това? Можете да поръчате кола без rastomozhki ви се поберат в желания автомобил, а компанията, където сте поръчали кола тя прави всички документи, или, което търсите за хора като нас, които могат да направят документацията. Компанията се прави при тази кола нов PTS, извлича кола във вашия регион, тя поставя за сметка на ваше име и вие сте без никакви проблеми шофиране наоколо в този автомобил в рамките на Руската федерация. Въпреки факта, че колата не е rastomozhen имате под ръка, ще бъде пълен пакет от документи, PTAs, STS, застраховка, тези. инспекция. С тези dokumetnami вие ще бъдете в състояние да премине проверка и направи stahovku, никой не проверява от инспекторите не са показали никакви проблеми с колата. Така че професионалистите колата: Можете да получите малко пари за нова кола почти. Вие ще бъдете в състояние да се движи безпроблемно на територията на Русия. Авто 90% е законно и няма да имате никакви проблеми с КАТ. Минус в тези автомобили е само един!
Вие не правите, когато не може да продаде една кола законно (и това е престъпление), само на части или ген. пълномощно, тъй като най-често това е коли близнаци, които имат български ПТСР, но не е в списъка в трафик на TCP и преминаването на процедура дерегистрация може да е, че колата ти просто няма (или отвличане Моло вероятно, но има ...)
Как да се вози в такава кола, вариант 5
С цел да се движат свободно на територията на България в автомобили митническата декларация може да си позволи да направи разрешение за пребиваване в Европа. Откриване на разрешението за пребиваване, не е толкова страшно и сложна процедура, тъй като може да изглежда. В днешно време има много фирми, които могат да разкрият за вас разрешение за пребиваване. Можете просто да напише пълномощно, което дава на компанията да се справи с всички въпроси от ваше име. Компанията се събира и предоставя всички необходими документи и да направи всички необходими процедури, максимумът, който ще ви бъде поискано това няколко пъти, за да се появи в тази компания или посолството на формалностите по регистрацията. Удоволствие е със сигурност не deshovoe и може да струва около 1500 и 2500 евро, а не е толкова бърз, от 4 до 6 месеца, но си струва.
Първо ще бъде в състояние да се движи без проблеми, които не са rastomozhennom автомобили.
На второ място, можете да го направите без проблеми да дойдат в Европа, купуват и да карам всеки автомобил в България, така че да се движат по него, без да rastomozhki си струва да го прави или не, ние разгледахме подробно в друг раздел, но все пак такъв vozmozhnot щете.
Трето, можете без никакви визови проблеми и ще бъде в състояние да пътуват извън Руската федерация, както и чрез вземане на такова разрешение за пребиваване в Латвия например, можете също без проблеми да присъстват повече от 180 страни на Европейския съюз, както и на живо, учат и работят там.
Имам изброени всички възможни варианти и обясни по-подробно за всеки от тях. Независимо дали искате да общувате с такива коли, или не ги искате, или не е до теб.
АКО вижте помощта с всяко изпълнение)

Разбира се, много от способността на системата по очевидни причини не бяха оповестени публично, но дори и това звучи впечатляващо!

Как изглежда. На огромен монитор ситуационен център на Москва КАТ цялата карта на града, осеян с малки сини кутии с номера. Тази полицейска патрулни коли в реално време, които се движат из града. И не само полицейски коли по пътищата, но също така и други полицейски служби. Мига оранжев кръг. Вече на монитора пред инспектора има данни, че в областта на фотографски изображения на камерата има кола, която вероятно се издирва. Инспекторът незабавно да информира най-близко до мястото по онази улица за такава движеща се кола, номер еди, такъв и такъв бранд, спряно регистрация. Спрете и вижте какво вече казах и.

Колата беше чист, водачът също. Но такъв контрол е никога повече, отколкото не.

"Web", за да се изчисли крадени коли още преди отвличането декларират собственика на колата. Тази идея се реализира на базата на нетипичен поведение на автомобила. Например, една камера имам Toyota Corolla, определен брой. Но системата знае, че колата с номера в областта не влиза напоследък. И системата веднага изпраща сигнал, че тази машина трябва да бъдат проверени. Изведнъж някой я е откраднал и стаите са неутрализирани?
Друга възможност е "интернет"
Обикновено човек, ако той не е таксиметров шофьор, кара някои маршрути. В продължение на месеци, а дори и повече години, неговото движение е повече или по-стандартизирана. От дома си - да работи, да работи в магазина, в магазина - у дома. Понякога да добавите маршрут към вилата и гърба. "Web" знае стандартните маршрути на всяко превозно средство, за да продължи да се движи на града
В един момент, изведнъж колата отиде по грешен начин, а не по нормалния маршрут. След това системата дава сигнал. И това е повод да се спре колата и да провери документите на водача. В този случай ние не говорим за разкриване на лична информация. Какво се случва в електронните мозъците, никой не знае. Специално, ако не се извършват дейности, оперативно-търсене, никой не следи за всички автомобили в един ред. Просто в един момент, мониторът показва оранжев кръг, а инспекторите следят информацията, че колата е струва да пробвате.

Но по отношение на оперативно-издирвателни дейности, тогава нещата стават още по-интересно
На добър час на пътя, брат