черна котка

Две черни котки

Не се притеснявайте, това не е банда, това е сладка и загадъчна, лукав и нежно любимата си британски котка или черна котка. Цвят дълбоко, по магически начин се крие в нощта, светли и блестящи като черен диамант ден. Много от суеверията преследва черна котка, огромен брой добра воля, за да им помогне да комуникират с външния свят.Но както се казва на собствениците на черни котки, начина, по който да ги преместите от сутрин до вечер, и наляво и надясно. Знакът не се сбъдне, или тя работи само когато котката умишлено го искам? Друг koshkozagadka. Съществува мнение за лош характер е котка на този цвят, отново според личните наблюдения на животновъди, не се наблюдава тази връзка. Както и котките на други цветове те оближе черно им shorstku, плюе черни бучки от вълна, и повишаване на техните черни котета. То може да бъде малко по-страстен за шикозни своите черни котки. Колко котки и символи и да изградят идилия в детската стая, която би била удобни всички котки и всички хора, една от целите на селекционера. Да, потвърждавам, котка черен цвят може да отприщи по-загадъчна или повече схванат-натрапчив оглед траур, в зависимост от нуждите на ситуацията или на броя на откраднатите месо (счупен кристал) в апартамент, попълнете маската на тайна. презрение към всичко в света, върху техните муцуни се оказва по-добър от синьо, лилаво, или дори мрамор.

черен цвят

Цвят отнася до твърдо вещество (твърдо вещество), означен с "п" в документите, е доминиращ цвят. За доминиращите котки, сив цвят палто отговаря на две пигменти: еумеланин и феомеланин, съответно, като жълто и черно цветове. Стана, след като мутация поради нарушение на разпределението на феомеланин и доведе до появата на черна котка. Откъде идват от нашите исторически черни красавици? Това е много стара история ... Много отдавна, котки, са взети от Египет като Mouser.

Две черни котки

Черен цвят на някои от тях - отлична маскировка той позволи спокойно да открадне до производство, което прави ловци особено успешна и продуктивна. Разбира се, популярността на черни котки последователно отглеждат при хората. High "рейтинг" в комбинация с правилното хранене е довело до факта, че населението на котки от този цвят започва своето триумфално шествие из Европа. Както често се случва в живота, възходът бе заменен от нелепо падане: средновековната инквизиция обяви черните котки зъл дух помощници и да я разруши. По-късно заменен от Инквизицията дойде вярвания за предполагаемо магическа сила на мъртви черни котки. Сега те са убили обикновените граждани, които искат да донесе късмет на къщата и да се отърве от всички болести. По този начин, човек отново и отново нахлува естествения процес на подбор, превръщайки го в един изкуствен. Perevernom и тази тъжна страница от историята.Порода черна котка

Черен цвят се намира в много породи котки: персийски, Бирма, американският късокосмести, ангорски, мейн кун, на Курилските бобтейл, ориенталски, абисински, и разбира се на британска късокосместа. която е посветена на нашия сайт. Сред обикновените домашни породисти котки също са много черен цвят, но в обвивката намери бели петна. Очите черна домашна котка зелени и черни британски - жълто, в съответствие със стандарта на британските котки от плътен цвят.

Факти за черни котки

Две черни котки

Сега, за щастие, единственият оцелял наследството на тъмния период в историята на черни котки е знак за една котка пресичане на пътя, а това превозвач нещастие. Но понякога има смисъл да се промени до противното.

 • На Изток се смята, че черна котка докосване лекува различни заболявания и помага при риболов.
 • В Шотландия, черната котка, който посети къщата, дава богатство и просперитет.
 • Британските жени с черна котка, освобождаване от феновете няма да бъде.
 • Ирландски Чувствам се късметлия черна котка пресичане на пътя или да влезе в къщата.

  Днес, много учени препоръчват поддържане у дома черна котка: високата си енергия, черни котки лесно да общуват с хипертонична, като излишък на отрицателна енергия. Те най-вече обичам да спя на гърдите или главата на собственика, който може да се предписва като лекарство 10-15 минути преди лягане ще премахне главоболие и умора.

  Каквото и да е. нашата любов на черни котки не се основава на всяка наука или истинският знак, обичам, защото обичаме, защото по никакъв друг начин. Ние се възхищаваме на дълбоки и копринена, сериозни възрастни дула и детски лудории на всяка възраст. Желание да намерите вашата котка или черна котка носи късмет, топлината на черни крака и голяма топлина и обич на сърцето малка котка.

  Британските черни котета

  Две черни котки

  Две черни котки

  Две черни котки

  Две черни котки