Черна котка 2 сезон (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Series) серия гледат онлайн безплатно HD като

Две черни котки
Оригинално заглавие. Черна котка Сезон 2
Държава. България
Feature. серия, история, престъпността
Качество: HDTVRip
Директор. Антон Sivers
В ролите. Игор Петренко Константин Lavronenko, Екатерина Гусева, Гела Meskhi, Мария Андреева, Алексей Шевченко Юрий Chursin Юлия Галкина, Александър Лобанов Дмитрий Solomykin Денис Druzhinin Игор SkripkoОписание. Съветският съюз, Московска област, Красногорск, през първата половина на 50-те години. Населението на страната е постепенно привикване към цивилния живот. Мнозина в паметта все още ярки събития от годините на войната, но съзнателни граждани разбират само честен и съвестен работа всеки от свое работно място е в състояние да направи разликата. Трудности се превърне в добър стимул за честни мъже и жени, които ежедневно изпълняват професионалните си задължения. Имаше много напреднал производство, което трябва да бъде колеги. Въпреки това, обикновените граждани не са били наясно, че не всички "героите на труда" като кристално честен и спазват закона.Няколко години по-членове на престъпната група, която по-късно е наречен Митин банда успели да ангажират въоръжени нападения срещу магазини в предградията града. Направете служителите на реда дори не е имал представа, че действията, извършени от граждани, които се представят за умело всичко. През деня на бандитите, които успешно работят в завода, изпълнение на плана, те взеха активно участие в обществения живот. През нощта те са били взети за друг случай. Крадците не се колебайте да споделите с оръжие. Те многократно са били жертви на полицията, продавачи, колекционери, странични лица. За най-опитните оперативни MUR залавянето на престъпници е станал въпрос на чест.

Трябва да видите:

Новият сезон на поредицата, се срещнем отново с неуловим престъпник, обединени в опасна банда. Трудности при намирането им се състои в това, че никой не би могъл дори да си представим, които всъщност са престъпници.

Бандитите са харесали името твърде "Черната котка" е трудно да се каже. Само една котка или дори див тигър няма да сближи хората толкова много страдание, как много от членовете на бандата, която нарича себе си черна котка. Този пакет на чакали и плъхове.