Боксова круша прави със собствените си ръце да се бавя

В днешния свят няма нищо, което не можете да си купите в магазина. Но има и фенове, които са готови и в състояние да направи необходимото нещо на ръка. Няма значение дали става дума за оранжерия в страната или на някои спортни съоръжения. В тази статия, ние ще се съсредоточи върху сака за пробиване.Мисля, боксова круша прави със собствените си ръце, не е толкова добър, колкото е купил в магазина.

Материалът за тази спортна екипировка може да служи на старите кожени елементи, като якета, палта, палта, ботуши. С една дума, всичко, което имате.

Кожата е доста здрав материал, не е елен, а ако това се случи така, че е лесно да се почистват. Когато се кандидатства за него бие, ръцете остават непокътнати, което означава, че те не се появяват синини.

В допълнение към този материал, боксова круша с ръцете си той може да бъде направен от дебел плат, платно или други подобни материали. Но ние ще се фокусира върху кожа круша.

Първо трябва да се подготвят материали за 1500 мм дълъг и една метра широк, разбира се, може да бъде повече, той е до вас. Сгънете го на половина и да се съединят вертикални шевове. Не трябва да има две или три. Шевовете са пришити като два или три пъти. Освен това периферно зашит дъно. Необходимо е да се направи това да се случи във формата на полукръг. След подготовката по същия начин още две чанта, но всяка следваща чанта трябва да бъде по-малко от предходния от 0.5-1cm, тъй като чантите са вмъкнати една в друга. Това се прави за сила и да се предотврати появата на прах. За да се подсигурите, можете да залепите по шевовете.

Следващ въпрос: Как да се запълни една боксова круша, как да изберем пълнител? Тук също, тъй като те работят вашето въображение. Възможно е да се използва като пълнител не са остри малки камъни, камъчета, нарязаните гуми от каучук. Но, тъй като експертите препоръчват, най-добрите, подходящи камъчета. За да се запълни резервоара е необходимо, за да не оставят празно място. За тази цел, пясъка. Тъй като в насипно състояние, след това се смесва с камъчета дават добър резултат. Круша получи твърд, тежък и труден. За уплътняване на цялата маса на няколко пъти драстично понижаване на чантата и го удари по пода.Горната част е зашит круши монтажен пръстен, който впоследствие чрез пружинни куки ще бъде закрепена в кабел или верига.

Сега, помислете прикачения файл за боксова круша, тя трябва да бъде надежден.

Ако искате да се мотае на крушката в апартамента, тя трябва да бъде по-малък от размера, споменато по-горе, по този начин определянето няма да бъде толкова трудно да се произвеждат.

Възможно е да се произвеждат чрез заваряване плоча заваряват пръстен и да четири дупки за закрепване към тавана.

Боксова круша прави със собствените си ръце, не трябва да развалят интериора на вашия дом, така че е желателно да се мотае на специално място. Най-оптималното решение - монтаж на спортна екипировка в гаража. Къде можете да окачите бродерия, в близост до параметрите на професионална боксова круша. Прикрепете към тавана трябва да е така. А се пробива отвор в тавана плоча на достатъчен диаметър, за да може да се вмъкне 25 мм диаметър на тръбата. Обикновено, кухи основни плочи, така че тръбата няма да бъде трудно да се вмъкне. След това, след монтирането на тръбата, се пропуска през верига, която е прикрепена към круша. Това е най-надеждно закрепване: боксова круша прави със собствените си ръце, за да покажат, ще мине доста време, докато не се спука кожа капак.

Има и друг вариант за производство на круши малка стая. Това боксова круша във формата на тази круша, монтирана на стенд. Само взети кожа материал, зашити пликове се вкарват една в друга и са пълни с камъчета и пясък.

Избрани хром тръба, закрепена към единия край на круша. Другият край на тръбата трябва да се фиксира в силна основа. Каква е ползата от тази опция? Крушата може да се мести от място на място.

Боксови чували с ръцете си

Боксови чували с ръцете си

11 неща, които тайно се убиват сексуалното си желание Ако започнете да усещате, че вече не иска да прави секс, тогава определено трябва да се намери причина за това.

Боксови чували с ръцете си