Blender - какво да изберем, ревюта и цени

Съвременните домакини използват за факта, че в магазина можете да си купите някоя оборудване за готвене, чистене, пране. Това не е изключение и пасатор - универсално устройство, без което нищо в кухнята. Като се има предвид тази популярност, производителите се опитват да угоди на всички на цена и гъвкавост, изберете устройство, от което не е толкова лесно.Как да изберем блендер

Ако не знаете как да си изберете блендер за дома, следните съвети са точно за вас. Съществуват няколко вида на тази кухня устройство - потапяне или стационарен. Включени са и голям брой различни съвети, които със сигурност ще дойде по-удобно по време на готвене. От броя на дюзи, материали и енергия зависи от цената, но производителят също играе важна роля.

Immersion пасатор - кой е по-добре да изберете

Какво потапяне пасатор да избера? Първо, трябва да се обърне внимание на материалите, използвани в производството на кухненски уред. Пластмасови че правим сега служи като качествен и той имаше дълъг, все още не е заместител на метал. Следете тези модели, в които основната дюзата е изработена от неръждаема стомана. Тази опция точно ви служи по-дълго и няма да абсорбира миризмата на храна, защото трябва да се готви различни ястия с него, включително и горещо.

Как да изберем блендер

Blender стационарен - кой е по-добър

Редовен пасатор е устройство, с дълбока купа и на контролния панел. Не е нужно да държите устройството в ръката си, и само ще трябва да хвърлят храна в купата и да натиснете бутона. Можете да бъдете сигурни, че частиците на храните няма да се пръснат по целия кухнята се дължи на плътно притиснати капака, обаче, такова устройство ще отнеме малко повече пространство, отколкото компактен потопяема.

Blender стационарен - кой е по-добре да изберете? Обърнете внимание на следните параметри и сравни:

 • Материал - много по-щадящи околната среда и по-практично да се използва стъклена купа, въпреки че той може да бъде счупен. Но тя не абсорбира много различни вкусове и лесни за почистване.
 • Формата на ножове - важно е, че всички продукти, които ви хвърлят в хеликоптера, лекувани с нож, или да имат постоянно да изключите устройството ръчно да се разбърква.
 • Мощност - колкото повече, толкова по-добре.
 • Режими или брой цени.
 • Наличието на допълнителни чаши и ножове, за да разберем по-добре как да изберете стационарен блендер.

Коя компания да изберем блендер

На пазара на домакински уреди сега пълна с огромно разнообразие от производители, така че не се осъществява непосредствено блендер коя фирма да изберете. Ясно е, че най-популярните марки са по-скъпи, но качеството на изграждане и материалите, от които често са по-високи от грозните китайски партньори. Ако не искат да плащат два пъти, а след това се обърне внимание на тези производители, които правят оборудване за живот, и най-вече за кухнята не е първата година. Изборът на миксера може да остане в тази класация:

Как да изберем блендер


Каква е силата да изберем блендер

Както и при избора на всеки друг домакински уреди, ел играе важна роля, тъй като на този показател ще зависи от времето, прекарано и качеството на приготвената храна. Колкото по-висока е стойността, толкова по-добре. Устройствата с висока мощност са по-скъпи, но отплаща веднага след включване - супа или млечен шейк подготовката за секунда. В допълнение, мощни инструменти за справяне с замразени продукти, а слабите ще спре или дори по-лошо, ще се съборят. Така че не трябва да има много внимателни, когато купуват, така че не се отказвайте.

Blender каква сила е по-добре да изберете:

 • 500 W - прави супа, млечен шейк с пресни плодове или плодове;
 • 600-800 W - смила ядки, замразени плодове;
 • 800-1500 вата - може лесно да се направи плънката, мелене лед.

Как да изберем блендер за коктейли

Любителите млечни шейкове или шейкове, също възниква въпросът: блендер за коктейли - кой е по-добре да изберете? Ако сте сигурни, че ще трябва да се готви само за себе си, а след това е съвсем обичайна потапяне. Ако собственикът ще трябва да привличам коктейли на огромна компания, тогава има по-добре да бъде полезна стационарен апарат, защото купата е имал повече, толкова полезна напитка достатъчно за всички. Мощност трябва да съответства на това, което ще го смила: ако това е замразени плодове, трябва да изберете блендер поне 600 вата. Запознайте се с разнообразие от рецепти -като подготвят шейкове в блендер.

Как да изберем блендер

Преглед блендери

Скъпи и евтини смесители - преглед на модела:

 • Bosch MSM 66050 - потопяема устройство, което разполага с всички качества на един добър готвач помощник. Качествени материали, остри ножове, допълнително чаши за смилане. Купи или поръчате устройството може да бъде във всеки магазин уреди.
 • Браун JB 5160 - мощен стационарен уред, който замества храна процесор ще ви помогне да се готви най-вкусните ястия. Много функции позволяват лесно да се работи любовница, и стилен дизайн не се развалят интериора на дома ви. Хеликоптер ще се разпадне дори ядки и миксер направи пюре въздух.
 • Scarlett SC - идеален за тези, които не искат да плащат много, но мечтите на пълния блендера с много допълнителни съвети и възможности. Само положителни отзиви в резултат на изготвянето на шейкове, да смила. Всичко е в този комплект на цена от 1800 рубли. Купи Scarlett SC може да бъде в магазина Eldorado.
 • Vitamix - професионални устройства, които могат да превърнат всяко ястие в шедьовър. Цените са скай-високи, и ги купуват, може да бъде само в специализирани отдели, но тези, които се ценят и за кого готвене е изкуство - ще оценят това устройство.

Аз използвам това устройство за дълго време и нямате представа как в кухнята може да направи без него. Беше два евтин, вече е взето решение до вилицата и погледна рейтинг, блендер по-добре. Оказа се, че Редмънд. Стилен, високо качество направени, приятна на допир, много удобно в ръката. Ако не знаете кой да изберете потапяне пасатор, Препоръчваме Ви да прочетете отзиви и признания.

Анатолий, 44-годишен

Аз просто обичам да пия шейк от плодове и зеленчуци, така че няма пасатор тук по никакъв начин. Купих си стационарен и е доволен: много функции, дори и месо плънка смила или смазва лед. Спряно на марката Tefal като напълно доверие на този производител. Повечето от оборудването в кухнята на марката, а сега и жена ми и аз се избере потапяне блендера, това е по-удобно.

Валентина, на 26 години

Благодаря на човека, който дойде с блендер! Кук бебешка храна в рамките на няколко секунди, и това е толкова важно за младите майки. Съпругът ми ми купи евтин Скарлет, но аз съм напълно удовлетворен. За моите пари устройството изпълнява всички функции, които обещанията на производителя, като по този начин се почиства лесно и много компактни. Аз съм лудо влюбен!

Кристина, 34-годишен

Въпросът беше: пасатор - кой е по-добре да изберете? Аз предпочитам неподвижната версия, защото използването на тях повече, а хеликоптерът е по-удобно, отколкото тази на потапяне. Харесва ми това, че в кухнята не се изцапаш, продуктите не летят във всички посоки по време на работа. Варени, измити, почистени - красотата! Вкъщи имам силна компания Bosh устройство. Избрах оценени най-добрите и беше доволен!