Битката за Англия - дата, година, предизвиква, разбира се, на етапите, ефектите, резултатите, което означава, уики

опити за преговори

Хитлер издава две поуки от опита на Първата световна война. На първо място, че България може да спечели войната. На второ място, на войната в Западна Германия е загубен дължи главно на Англия, тогава ще трябва да се избегне война с последния. Хитлер се позовава на английски неутралност, но си спомни, че военноморските надпреварата във въоръжаването принуден Великобритания до война. Ето защо Хитлер смята, че по-интелигентни и далновидни, за да не позволи на състезанието на военноморските въоръжения, системно решаване на проблема с разширяването на "жизнено пространство" в източната част на България. През 1935 г. Хитлер подписва договор с Великобритания за флота, която е отказала надпревара във въоръжаването в морето. Въпреки това, британците все още се противопоставя на Съветския завладяването на Германия, опасявайки се, че Германия ще се превърне в най-могъщата държава в света.След неуспешни опити за помирение с британците, Хитлер започна да се подготви за битката за Британия. Германците започна операция "Адлер" - масивна бомбардировка на британските градове. Битката за Британия е била използвана инструменти като подводници и въздух блокада на Британските острови.В небето над Великобритания Луфтвафе се срещна с решаваща отпор. Британският успя да спечели въздушни битки, благодарение на добрата организация, героизма на пилотите, както и естествените предимства (разстояние ограничени германската авиация).

В резултат на това "Адлер" с неизправно Хитлер отказва кацане на Британските острови - без господство във въздуха не е имало шанс за успех. Поражението в Битката за Британия, показа, че победата на Запада не е да завърши на Хитлер, и той не може да се обърне срещу Съветския съюз, всички налични сили, като упорит и инат враг, с подкрепата на САЩ, е бил в задната му.

Закон за наем-заем

Британският решимостта си да се бори срещу Германия засили военното снабдяване на САЩ: след поражението на Англия и САЩ континент са подписали споразумение за доставка на оръжие и в резултат половината от производството на американския самолет стигна до Великобритания.

Ковънтри Blitz

Поради сигнални ракети, пусна към парашут, наземни цели са ясно видими и непрекъснато бомбардиране на Ковънтри бе продължено в продължение на 11 часа. Някои от тях са насочени към промишлени обекти, намиращи се в околностите на града, но много други в центъра на града, създаване на опустошителното огнена стена.

Снимки (снимки, снимки)