Аз не искам майка ми

Майка ми да крещи по мен. Когато се опитам да си, или нещо друго да ви помогне, за да затворите до нея, тя крещи. Тя казва, че аз съм глупав, глупав. Че ще остане един от факта, че аз не учат. Сега съм у дома. В училище, аз винаги учи добре. Но това никога не е било достатъчно. Тя не обръща внимание на мен. Имам го в известна степен се разбере, защото тя живее с много тежък човек. Сергей живота ни и ни дава тук 7 години. Той постоянно и става ме niggles. Когато му отговори, той нарича майка си! Това е много рядко да ме защити! Дори когато съм прав. Ако тя не се види как той се е вкопчил в мен това означава, че аз съм виновен! Аз разбирам, че имаме трудна ситуация в семейството, но това не е причина да се забрави за мен. Направих много за да привлече вниманието й. Написах своите мисли за живота, боядисани за нея. Учила е за нея. Сега остава нищо. Все по-често тя се развиква на мен. По-малко одобрено, аз не разбирам. Тя ми иска да щастие, но аз не го вярвам вече. Често сънувам си отиде. Бягство към вече не чувам нейните възпитанички! Струва ми се, че ако умра, тя ще бъде по-щастлив, отколкото сега. Нямам нужда от него.


Оценка:

Varyushka, мед, аз разбирам, че сте станали като сирак с живи родители: мама ти нещастна, а не папа. Аз бях в подобна ситуация, така че аз мога да ви дам един съвет, който може да ви помогне, ако го разбирам правилно. Всички ние имаме Отец - Бог, който ни обича, без значение какво. Той ни е създал, защото сте за него - най-полезните и най-доброто момиче! Погледни се в огледалото, той трябва да има план за бъдещето си: можете да научите, да си намерят работа, да се оженят и да се опитаме да не се повтарят грешките на родителите им, които сте оставили на мира! Майка ти - за съжаление, това не се е случило в първия брак, а във втория, както можете да видите, също не работи. Повдигнете чучура, мила моя, и да се спре на живо за това! Говори с прости думи към Бога, който обича и защитава хора като вас!Трябва майка си. В противен случай тя не би трябвало да ви осигури много отдавна изхвърлени на улицата б. Ако не го направи, тя има нужда от теб, ти си част от него. Тя просто не е силата на вас, това не е изпълнено с любов, и затова не ти дам любовта си, така че имате нужда! Ти се моли със свои думи към Бога, за да ви помогне да бъдем приятели! Той е над всички кавги, и да може да ви помогне!

Аз също ви съветваме да гледате филма "прекомерен оптимист." В него се разказва как едно момиче е в състояние да се радвам, въпреки всичко, и научи за другите. Има няколко добри филми: "A Little Princess", "Саманта:. Почивка американско момиче" Надяваме се, че ще ви помогне психически с тази ситуация.

Жалко е, че не мога да говоря лично с вас, но наистина вярвам, че всичко ще бъде наред! Дръжте се, мила моя, ще го направя!

Варя, аз споделям с вас. Разбира се, не оставяйте опити да оздравее отношения с майка си, опитайте отново с нея да се говори сериозно. Научете за себе си в бъдеще, в противен случай до края на живота си ще бъде виновен за майката на неизправности с изследване / работа. Намери кой друг да говори с около вашата ситуация, като вашия друг братовчед, психолог, учител или свещеник. Не дръжте себе си. И за да се избяга, той е най-добре да отиде в колеж в друг град и да живее в общежитие. Повече аз, за ​​съжаление, не знам какво да съветва. Желая ви здраве и търпение!

Анализ на поведението на майка ти. Вземете един лист хартия, напишете заглавието "Мама ме обича", а под рекорда тези действия, които тя показва (например, "майка ми каза, че съм най-скъпият за нея"). Вземете друг лист хартия и напишете заглавието на "Майка ми пази", по-долу по отношение на документирането на действие (например, майка ми ми каза, че не се кандидатира в непосредствена близост до машината). Третото парче хартия с титлата "Майка ми дава", по-долу (например, майка ми ми купи нов чифт ботуши) .Чрез известно време ще ви събера писмени доказателства за това как майка ти лекува.
Вие не сте виновен за това, че майка ми се развиква на вас и малко похвала. Причината за лошите си настроения могат да бъдат фактори като умора, липса на сън, хранене, главоболие, тревожност над здравословни проблеми на семейството.
Когато майка ми следващия път, ще бъде трудно за вас плаче за някаква глупава причина, според вас, да й кажа следното: ". Мамо, аз съжалявам за това, което аз живея до теб"

Нямам нужда