Амулети за къщи и тяхното значение във всички сфери на живота

Това е нормално човешко желание

Как да защитим дома
- да защити не само своя живот, но и собствения си дом. Всеки един от древните хора се събраха склад на талисмани за дома, голямата част от които трябва да се извършва на ръка. Само такава къща вратарят на е в състояние да ви бъде верен другар и покровител. Вашата енергия се инвестира в създаването на стойност не е благоденствие, което е най-желаната за вас.Направи домашно сексапил - доста сложна задача. Важно е да се разбере, героите, за да ги направи по-ефективни в работата за вашето благополучие. Повечето елементи и компоненти, използвани за талисман, - са прости и ясни. Необходимо е само да ги комбинирате, както желаете, в съответствие с правилата.

Най-мощният и популярен амулет - метла щастие и просперитет

Един от най-често срещаните у дома метли прелестите разгледани. Той получи легитимен слава, и вече има свои правила за създаването и неговата символика.

Как да защитим дома
Метла настойник - силна защита от препирня, бедност и всяко бедствие. В него са събрани при съблюдаване на определени правила. Първоначално тя се тълкува като инструмент на труда, което трябва да насочи къща поръчки в къщата.

 • Оптималното и правилния брой части талисман - дванадесет. Това е броят на благосъстояние в къщата. Затова избора на компоненти в героите ABC се ръководим от тези, които са най-необходими и ценни за вас.
 • Събирай по приоритет. Над, върху дръжката на метла е свързана най-важни за вас символи талисман, намалявайки по-голямо значение на дъното.
 • Създаване на отделение е необходимо да притежавате само ръце. Това даде възможност да помогне само някой във вашето домакинство, семейство или домакинство. В крайна сметка, силата им се отразява и на атмосферата и благополучие в дома си.
 • За да направите правилния амулет, а след това се размахване също е по-добре да направите сами. Закупените от страната, дори и да е нова, тя стига до заключението, чужда сила. Нейната къща се чувстват и ще отхвърли, те няма да се възстанови реда в дома си.
 • Амулет метла - символ на чистота, творчество, следователно предпоставка за създаването на нарастващата фаза на Луната.

Важно! Никога не правете дом отделение на намаляващата луна. Фаза отслабва нощни светлини ще направят вашия район, така че всички отдава значение значението му ще се стопи и да падне, колкото и самата луна.

Правилник място талисман на щастието

Това е един много глуповат и добре обосновани правила и наредби. Тяхното изпълнение - ключът

Как да защитим дома
успех талисман.

 • Pen, за да се мотае изключително извън дома. Така например, на входната врата или над него. Но тъй като само се мотае в частни домове. И наистина, като талисман далеч от дома, ние по този начин даде възможност да враговете си и завистлив ни навреди. Ето защо, този метод, въпреки че има, но тя се препоръчва особено от съображения за сигурност.
 • Pen нагоре. Метлата на къща висеше точно така. В тази позиция, това е правилно функцията на прочистване и атракция.
 • Над входа на делата за пречистване - къщата с метла помита лоша енергия, кавги, недоразумения, собствениците на лошо настроение, ревност и тъга у дома.
 • Срещу входната врата - приветства входящи. Това се превръща в бариера около отрицателните - нежелани гости, завистливи, злосторници, крадци.
 • В кухнята - е собственик на дома. По този начин, къщата се превръща в инструмент в ежедневието. Важното е да се поддържа реда в къщата, разумно домакинството, готварски умения любовница.

Поличба! Смята се, че входящото зло враг или повреди вашите лоши мисли заплете размахване метла. И като влязоха в дома ви, той се чувства неудобно, объркан. И къщата си, междувременно, мете лошо от къщата.В АБВ за създаване на отделения за дома

Чрез амулети, купен в сувенирните магазини, общественото мнение се отнася много скептично. Те се считат за сувенири, красиви дрънкулки, но не очаквайте чудеса от тях. Правилна вратар се направи у дома, че той е надарен с енергията на този, който го е създал, поставяйки определена стойност във всеки детайл.

Стойност елементи OBEREG:

Как да защитим дома

 1. Зърното, зърнени храни, бобови растения - просперитет у дома, добре нахранени живот, добро финансово състояние.
 2. Къщата - цифра, направена от солено тесто и се пече във фурната. Символ на мира в семейството, взаимното разбирателство между хората в домакинството, комфорт.
 3. Сандали - може да бъде член при извършване на метла талисман със собствените си ръце и самостоятелно заети лица талисман. Символизиране приятна атмосфера у дома, желанието да се върнат в техните стени.
 4. Монети - са важни за привличане на финансов просперитет, от просяк защита съдба.
 5. Чесън - защита на дома от зли духове. Също така, ако се отхвърли магически компонент на чесън употреба е оправдана от силната си миризма, предназначени да се справят с домашни вредители.
 6. Суха пипер шушулка - за собственика на дома трябва да символизират плодородието си, мъжество и сила на действие.
 7. Сушени дива роза - символ на женственост. Жените плодородие дава енергия, сила, за да се раждат деца.
 8. Слънчогледовите семки или тиква - символизират добра и здравословна потомство, много деца.
 9. Зърна от царевица - вид защита, плодородието, облекчение в труда, смяна на поколенията.
 10. Дафинов лист - победи и успехи в работата и дела.
 11. Ядки - за здравето на всички членове на семейството, роднини крепост сближаване.
 12. Сушени плодове - решиха да затвори, за да подслади живота си, го напълни с лакомства.
 13. Гевреци - гостоприемство, много приятели, щедрост, състрадание.
 14. Червени панделки или нишки - любовта, чувствата, лоялност. Пазете сърцето привързаността им собственици.
 15. Зелената лента - за привличане на финансови потоци, подобряване на материалното богатство в къщата.
 16. Жълт лента - радост, добро чувство за хумор, добри.
 17. Цветя - дълголетие и младост.
 18. Игли и щифтове - защита срещу повреда и уроки.
 19. Сушени треви (мащерка, пелин, коприва) - пазител на магията влиянието на враговете.
 20. Парче кора - хармония в домакинствата на домакините, спестовност, пестеливост и практичност.
 21. Бел, звънец - детски смях, плодородието на собствениците на жилищата. Трябва да помогне в ситуация, в която собствениците с проблеми при раждане на дете.

Подреждане на тези елементи в своите амулети, ние се въведе някакъв код и смисъла на това.

Поличба! Когато домакините постоянно се роди момиче отдава повече бобови култури у дома амулет, можете да рисувате раждане енергия момче.

Charms на народните традиции на славяните

Освен метла, има и други сексапил, а не широко разпространени в съвременния свят. Независимо от това, те са голям успех обслужва нашите предци благосъстоянието на верните пазачи в къщата.

Pot богатство

Как да защитим дома
Ако купите нов голям керамичен съд. В такива традиционно съхраняват зърнени култури и брашно в къщата. От миналото щедра реколта се излива в саксия селективен пшеница. Тя служи като основа за талисмана. После добави някои детайли на героите, изброени в азбуката.

Тъй като символиката на части и елементи, сходни по смисъл, тя отговаря на почти всички региони. Древните племена обикновено се различават малки елементи стойност, така че да ги избират, както желаете.

 • Броят на стоките обикновено - три, седем, дванадесетте.
 • Избраните елементи трябва да бъдат скрити в изсипва зърното.

Това гърне става на мястото, където в къщата ще запази духа на вашия дом. Затова е прав, когато Ward ще стоя на печката или в килера - символично място за вашата невидим помощник.

Как да защитим дома
Бастет - амулет за семейно щастие

За да се направи такъв талисман, достатъчно, за да си купите декоративни Lapotko. Но допълването им с някои подробности, можете да получите напълно функционален и ефективен талисман за дома.

Баст daryatsya дух на вашия дом, до къщата е щастлив и отговори на вашите собствени усилия. Те поставят няколко знака по ваша преценка за кодиране, за да изпълняват различни задачи.

Поличба! Обичайно е било сандали, висящи на прага на червена панделка. Това е като ритуал, който домакинята държи заедно връзката към дома на мъжа си. Където е имало един човек, той все още ще дръпне в дома си в семейството.

Този собственик амулет пази по пътя от изкушенията, направена силна връзка със семейството си и дома си. Особено, когато един мъж красив и известен, добър шеф, а след това се опита да направи талисман, че никой не Позар и се е оттеглил от любовница на мъжа си.

Нови ботуши за сладки

Как да защитим дома
Този амулет в стил резонира с начина, по Нова година в други народи висеше обувка за подаръци. Също така нашите предци има свой Новогодишни пазители - ботуши.

За да го направите, трябва да се сложи ботуши моркови, монета и шепа жито. Сложете го в ъгъла близо до печката - традиционно място, където се намира къщата. Това трябва да послужи като коледен подарък, който cajoles дома си вратар, а той ще се върне към вас нежно, няма да е палав и да навреди на своите домакини. Да направим такъв талисман, все още се надява, че можем да разберем къщите на скритото съкровище, ако къщата е до вас да се други собственици са живели.