Alerana мнения спрей

  • висока цена
  • Бутилка е достатъчно един месец

Alerana спрей е предназначен за хора, страдащи от алопеция, тоест, прекомерна загуба на коса. Тъй като в определен момент в живота, моята ситуация е много подобен на този, реших да се опитам Aleranu.Отзиви лак за коса alerana

Спрей продават в аптеките в две изпълнения - 2% и 5%. 5% спрей използва в по-тежки случаи. Реших да започна с 2%. Е доста скъпо, цената на една бутилка от 800 рубли.
Alerana продаден в картонена кутия с инструкции и специална удължена дюза приложен. Ако косата ви е къса, можете да използвате дозатора, който е монтиран на спрей, ако дълга коса ще бъде по-лесно да се прилагат спрей с помощта удължена дюза спрей.

Отзиви лак за коса alerana

Използвайте спрей е много удобно. Тя трябва да бъде два пъти на ден, Spritz спрей върху проблемните зони - за 7 докосвания.

Отзиви лак за коса alerana

Използвах спрей за около два месеца. В рамките на няколко седмици, за да се чувстват резултатите - косата става наистина здраво, падна много по-малко и външно изглежда по-здрави.
Единственото нещо, което не ми хареса - Спрей напълно нерентабилна. Една бутилка е достатъчно само за един месец. Най-общо, лекарството е ефективно. Но аз все още ще препоръчваме спрея след известно време дори и той назаем специален шампоан Alerana за консолидиране на резултатите. На добър час!

Беше ли ви полезна прегледа?

Липсата на цена

Беше ли ви полезна прегледа?

Коментари: 0, бързо. 9

да се спре загубата на коса
няколко месеца започват да се появяват нови косми

В спрей косопад от Alerany дойдох случайно. Тъй като времето, отиде в аптеката, за да изберете добро средство за коса, за да спре тяхната прекомерна загуба. Мислех, че за да купуват това, което някои витамини.
Но, за моя късмет, мисля, че това е така, в аптеката само в момента се извършва представяне на инструмента. Ние трябваше да купя две бутилки спрей, те са били в една и съща опаковка и струва 1200 рубли. но им се издават като подарък шампоан им серия.
Купих този инструмент и не съжалявам за в бъдеще.
Приложено е дълго на върха и е много удобно да се направи инжекции в засегнатите райони, защото всички ние имаме различни косата пада, някой цяла глава, а някой има джобове на загуба.


Има строг лимит, можете да направите 6-7 инжекции в корените на косата - това е еднократна доза за употреба.
Тази процедура трябва да се повтаря два пъти на ден в продължение на най-малко един месец, двете ми мехурчета достатъчно за два месеца.
Бях много щастлив, когато те започват да се появяват в нови места изтъняване косми по-слаба.
За да възстановите напълно скалпа, е необходимо дълго време, за да се прилага тази спрей. Купих четири пакета, но за едно нещо.
Там има pugalka инструкции, които могат да растат окосмяване по лицето, но за мен това не се случи, въпреки факта, че взех най-мощният спрей от 5%.

Беше ли ви полезна прегледа?

След празниците, проведени в южната вероятно пресъхват коса. Те започнаха да падат просто ужасно, не бях малко уплашена. I се препоръчва Alerana спрей, използвах 5%. Все още има 2%, но по-добре е да се прилага с по-леки случаи.
През първите две седмици на косата започва да се изкачи още по-, но предупреждава, инструкции за употреба на лекарството, така че не се страхува и продължително лечение. Около месец е спрял да пада. Но най-важното, тя започва да расте нова коса, с толкова активен, че остава на косата ми точно като стои на края се дължи на новата четка расте обратно. В продължение на четири месеца си възвърнах много и подобрена косата ми.
Чух за ефекта на привикване и затова вече не се използва спрей, веднага след като ситуацията се е подобрила. Твърдо мога да кажа - аз не бях пристрастяване, и всичко останало. постигната по време на периода на лечение, оцеля

Беше ли ви полезна прегледа?

Коментари: 0, бързо. 58

О, ако не бяха за оттегляне.

След спиране на лекарството всичко се връща
висока цена

Беше ли ви полезна прегледа?

Коментари: 0, бързо. 4

Той ми даде увереност

  • лесен за използване
  • Това могат да бъдат закупени в аптеката
  • достъпно за всички

Здравейте всички, искам да споделя моята история. Преди две години, случайно открили в главата му не е големите обезкосмени участъци, разбира се ужасно изплашени, първата мисъл е взет херпес или. нещо подобно. Естествено се обърна към клиниката, преминал всички тестове, е бил диагностициран с алопеция ареата, лечение се прилага и, но резултатите са нулеви. Коса едва започва да падне и вече формира голяма плешива глава, изпада в депресия. Мисля, че всички край, започва да се мисли за закупуване на перука, но сега звучи смешно, но след това беше ужасно. Съпругът й се поддържа, утешава, е търсил за различни инструменти в интернет и един ден попаднах на един спрей Alerana. Решихме да се опитаме честно дори не е мечтал за такава. Само на 20 дни по-късно слезе върху използването на мястото, където е паднала коса, един месец вече започна да расте здрава коса, с недоказана и дебел, резултатът надмина всички мои очаквания. Благодарение на спрей Alerana сега имам красива коса по целия скалп. Аз също искам да отбележа. че дори и след като спрете да използвате спрей всичко остава нормално.

Беше ли ви полезна прегледа?

Страхувам се от косата падат, и имаше голям храм на главата му. Косата ми беше буквално навсякъде. Бях много притеснен и се страхува плешив. Веднага се втурнаха към болницата. Лекарят след проучване препоръчва да използвате този спрей. И да пият витамини.
В аптеката ми предложиха да си купя този спрей шампоан и балсам от една и съща марка. Измих главата ми веднъж на два дни. Резултатът е положителен за три седмици. Къде съм попаднала спрей започва да расте рядка косми, а косата й започна да пада по-малко. Тя се обработва в продължение на три месеца. Лекарят също не се препоръчват на всеки шест месеца, за да го използва за профилактика. Казаха, че ако се използват заедно, чувството ще бъде повече. Реших да се опитам да го купи. Има и още някакъв вид действие е, когато купувате шампоан и балсам климатик във втори подарък. Цялата покупката ми струва около хиляда рубли.

Беше ли ви полезна прегледа?