Алексей Кортнев - биография, информация, личен живот, снимки, видео

Алексей Кортнев

Алексей Кортнев за това

Отец - Анатолий Василиевич Кортнев, учен, секретар на Департамента по информатика на RAS, професор, Институт по стомана и сплави.

Майка - Ирина Сергеевна Zotova, конструктор, създаден ракетни двигатели.Алекс беше единственото дете в семейството. Родителите му разглезени син и мечтали, че той е учен.

Кортнев учи в английско специално училище в Москва, има 7 клас започва да пише първите песни. Аз го научи да свири на китара един съсед да свидетелства Александър Любимов.

През 1983 г. той влезе Московския държавен университет с цел да стане специалист в областта на механиката и математика. Скоро той отиде да слуша Учебния театър на Московския държавен университет, където се срещна с Валдис Pelsh. Семинарът бе организиран съвместно с група, с която "Злополука". Скоро членове на общността са нараснали до четирима души.

През 1987-1988, той играе за отбора на КВН MSU.

През 1987 г., след изгонването от Московския държавен университет, с цел да се избегне участие, получих "бяла карта".

Следени телевизионни проекти "Debiliada", "Blue Night", "Pilot", "злополука" и др ..

Алекс Кортни младежта

Алексей Кортнев за това

Дълго време Кортнев комбинирана игра в Studteatre MSU, представления и обиколки на "инцидента", за да работят в киното и телевизията.

Сред постиженията Alekseya Kortneva включва превод на български език на снимачната площадка на представления, които сега са поставени в различни театри в страната - "Вещиците от Истуик", "Котки", "Красавицата и Звяра". Той пише музиката за най-популярните младежки филмите "Radio Day", "деня на изборите", предаването "Моето семейство", "не играят", обяви в преведената версия на анимационен филм "Кошмарът преди Коледа" (сценарист от Тим ​​Бъртън) Джак Лорд Pumpkins ,

Romashov изпя ария от българската мюзикъла "Норд-Ост" в концерт "Норд-Ост - ние сме с теб."

Той съобщи в преведената версия на комикса "Кошмарът преди Коледа" (сценарист от Тим ​​Бъртън) Джак Лорд Pumpkins.Алексей Кортнев (аварии) - Започнах живот в бедняшките квартали на града.

Тя пя и пише текстовете на много телевизионни предавания: "Моето семейство", "В себе си режисьор", "Смешни животни" и др.

Той пише саундтрака за Нова Година лирична комедия "Пенсии" Приказка "Александър Zhigalkin, е един от директорите на комедийния сериал" Дъщеря на бащата. "

Алексей Кортнев (катастрофа) - Ако не беше за вас

Социална и политическа позиция Alekseya Kortneva

Алексей Kortneva Височина: 188 cm.

Личен живот Алексей Kortneva:

Три пъти женен.

Първа съпруга - Ирина Bogushevskaya. певец и поет. Те се срещнаха през 1984 г., играе заедно на сцената на Учебния театър на Московския държавен университет, и там се влюбва в. Ирина постъпва в университет с него, но това е - във Факултета по философия и той механика и математика.

Женен син Артьом е роден през 1988 година.

Както стана известно, той е бил солист на "Злополука", скоро започва на деяния по телевизията: "Уау!", Музикалната кариера на Ирина също се качи на хълма, той е талантлив певец, композитор и поет. "Като цяло, ние и двамата скоро става известен и богат, креативно наистина помогна един от друг, за да бъда честен :. Много повече време за работа от семейство и дори на същите и чести страните с музиканти, като цяло, се стегна бохемския си живот. . Ира скандали не се прехвърлят брака ни три години след сватбата, естествено избледнели в някакъв момент да напусна къщата, Айра преместен на родителите. "- каза художник.

Алекс Кортни Ирина Bogushevskaya

Алексей Кортнев за това

Алекс Кортни Джули Rutberg

Алексей Кортнев за това

След развода си от Rutberg известно време е бил в една връзка с актрисата и телевизионна водеща Елена Лански, който му роди син, Никита.

Елена Lanskaya - бившата съпруга на обичайното право Alekseya Kortneva

Алексей Кортнев за това

Двамата имат три деца: синовете Арсений и Атанасий, както и дъщерята на Aksinya.

Алекс Кортни Амина Zaripov

Алексей Кортнев за това

Алекс Кортни Амина Zaripov с деца

Алексей Кортнев за това

С амини, те издигнат огромен селска къща в покрайнините на града, но живее в Москва, тъй като децата ходят на училище.

Дискография Алексей Kortneva (група "Злополука"):

Филмография Алексей Kortneva:

Вокал Алексей Kortneva:

Алексей Kortneva сценария:

Алексей Kortneva работи като композитор: