Ако човек има дете от първия си брак, психология на отношенията

Той има едно дете какво да правя

Не забравяйте основното правило: този, който се появи в живота на един човек, по-късно, това означава, че трябва да спазва това, което са били преди, това е, първата му съпруга. Дори и при липса на чувства на един човек във връзка с нея, те са свързани с един много важен факт - детето. Колкото по-рано го поясни, толкова по-силен ще бъде вашият брак. Има бивши съпруги, но не и бившите деца. С ръката си ще изисква търпение и разбиране.И така, какво трябва да се подготви:

Ако съдбата е такава, че детето трябва да живее с вас, вие трябва да следвате някои съвети, за да не падне в очите му, мащехата:

  1. За известно време остави съпруга и детето прекарват заедно без теб. Със сигурност те са теми, които при вас би било неудобно да обсъдим. Да не говорим, отидете на кино, да излиза. Дали започна съвместната си занимание, но го направи внимателно, за да не мисля за желанието си да "се отърве" от тяхното общество.
  2. Съветвайте се с мъжа. Това е като никой не знае детето си и, следователно, ще бъде в състояние да ви посъветва как да се постигне своето местоположение и да намерят общ език. Мъжът се чувства чувство за вина към детето, защото отношенията с майка му не работи, така че той ще бъде двойно по-доволен, че се стреми да се доближи до детето си и да стане пълноправен семейство.
  3. Не купувайте местоположението на детето. Ако искрено искам да се угоди и да даде подарък - да го направи. Но не се запълнят си играчки на всеки 2 дни. Децата не са глупави, и всеки се чувства. Покажи грижи и внимание за детето, но не умишлено. Ще видите как разположението си, за да можете постепенно да се променя.
  4. Останете с детето заедно. Изпрати на човек за кратко време в магазина. През това време да се говори с детето си, да помоли за помощ във фермата, посъветва какъв подарък да направи баща рожден ден. Покажете на детето си, че мечтая за взаимно доверие, и че не сте си враг и зло леля, и двата от ужасната приказка.


Възможно е, че ще се изправи пред факта, че майката на детето ще го настроите срещу вас, защото на неговото негодувание и завист. Не обръщайте внимание на това, обясни на детето си, че майка му е била разстроена, но с течение на времето може да промени мнението си. Тя никога не кажа негативни неща за майка си.

Внимателно подход за намиране на детето, не му позволи да се държи като собственик на къщата, и поведе, че имат никакви права. Не го направи постоянни забележки, което води до отрицателен, но също така показват, че в тази къща имате достатъчно права, за да се счита с вашето мнение. Само не се придържаме пъти, а след това той ще започне да се чувства гост, а ти любовница, като по този начин се отдалечава от вас.

Малко вероятно е, разбира се, вие и вашето дете да стане най-добри приятели, не може да замени собствената си майка, както и за какво става дума. Постепенно детето се примири с вашето съществуване в живота на баща си, той просто не е имал друг изход. В професионалистите търсят: чужд дете можете да "репетират" и да се пробвате в ролята на родител. И твоят човек вече има безценен опит на бащинството, а след това не е нужно да се боря с това как да се намери добър баща на нероденото дете. Тъй като не всички от мъжки получава положителна и грижовен баща, а вие в това отношение вече е късмет.