9 начина да се стоплят къщата ефективно и без отопление

Ако смятате, че вашата вентилатор е предназначен само за горещо, влажно дни, след което можете грешат много. През зимата, вентилатор на тавана е включен към създаването на горното течение (обикновено по часовниковата стрелка на свой ред), и този трик кара да се чувстваш по-топла по-дълго.Как се затопли къщата
Промяна на посоката на вашия вентилатор на тавана

За да остане топло, докато спи, се уверете, че вашето легло в добро състояние. Олекотените завивки и възглавници са по-добре абсорбира топлината, като че ли го примамват в тяхната "капан". Електрически одеяла в този смисъл винаги работят, но те не са толкова безопасни, да ги използват всеки ден.

Когато слънцето грее на лицето си, опитайте да натиснете завесите, че лъчите могат да достигнат до стъклото и да се създаде една малка затоплящ ефект. През нощта да се изолират от студа, по-добре да затворите завесите. Тъмните нюанси и термична подплата също ще ви помогнат да запази топлината.Не позволявайте на студения въздух, за да получите чрез тези малки процепи, като чужд в нощта. Всичко, което трябва да блокират достъпа до студен въздух, който вече имате. Направете си собствени змии плат, пух, пера или вълна, и ги поставете под вратата.

Знаете ли, че топлината могат да избягат през дървения под? За да се предотврати това, използвайте килими, изработени от материи, които да изолират и запазват топлината. Килими и повече предимство е, че е много приятно да ходят боси.

Как се затопли къщата
мокет

Кръшни програмируеми устройства ще ви помогнат да се използва топлината в къщата по-ефективно, намаляване на температурата във ваше отсъствие с няколко градуса.

Ако живеете в частен дом, а след това за всичко, което се случва в горната част, ще трябва да заплатите в долната част. С други думи, дъжд, сняг и отломки може да увреди не само сайдинг, но и здравето си, защото студен въздух проникнал в къщата - това е не е шега.

Леонардо ди Каприо бръснат брадата си

Люси Lyu стана майка

Офис Стил: Бизнес 9 изображения с обрат

9 неща, които не смеят момиче, но които обичат момчета

10 начина за поддържане на здравето на сърцето си

Най-обещаващите синове на техните звездни бащи

6 невероятни идеи за Хелоуин костюми за любителите

7 продукти, които ви кара да се чувствате гладни