5 начина да разпределят шаферите

За Bridesmaids винаги помня, но за шаферите понякога се забравя, вярвайки, че "това е твърде много", "никой няма да забележи", "това е твърде трудно", както и за много други причини. Нека да видим дали тя наистина е толкова трудно, или просто не се стигна до тази ръка? Един добър сватбен агент ще ви помогне да получите съвет и да направи вашите приятели стилен и елегантен!1. пеперуди и вратовръзки.

Това е най-лесният и най-популярен начин да "украсяват" шаферите, освен че е евтин. Но е важно да се разгледа една уговорка, че да изберат неутрален цвят връзки или пеперуди рисковано - вашите приятели ще се слеят с тълпата от гости, така че цвета на приставката трябва да бъде изключително. Подходящи пастелни нюанси на мента, праскова, кафе, синьо, сребристо. Или ярки акценти, ако цветовата схема на вашата сватба позволява: червен, зелен лимон, зелен, корал, индиго и други смели решения. Важно е да се помни, че такова извънредно цвят не се вписват в нито костюм, така че е препоръчително да се избере "неутрална", който е в гардероба на всеки човек: тъмно синьо, сиво или черно.

Един приятел на младоженеца

2. костюми / панталони / жилетка.

Важно е, че шаферите на костюми, като основа за аксесоарите са едно и също, но тя става все по-скъпо опция. Често най-добрите приятели живеят в различни държави или просто много заети хора. В този случай, можете да изберете марка костюм мрежа, която може да се купи във всяка страна, и да зададете специфичен цвят. Възможност да се улесни тази задача са същите жилетки, които могат да направят по поръчка, и при тях лесно съвпадащи панталони от същия цвят - за панталони, за да си купите много по-лесно и по-евтино, отколкото с костюм!Един приятел на младоженеца

Този метод е подобен, за да изберете един куп приятели на младоженеца и булката изглежда много елегантна. Както в случая с букета, че е важно да илици приятели не са идентични с илиците на младоженеца, но те трябва да са в общия стил и цветова схема сватбата. В идеалния случай, бутониери са допълнителен аксесоар сватба за предходните две точки, може, но не е задължително. комбинация на умения и дава впечатляващи резултати, ако се поддържа чувство за стил.

Един приятел на младоженеца

Един от вариантите за разпределяне на бюджетните шаферите - една и съща риза и / или скоби. Ризи, не трябва да бъде с естествения си цвят, красиво изглеждаше клетка, ленти или ризи с щампи. В допълнение към или отделно от ризата можете да си спомните жартерите - стилен модерен мъжки повишаване. Но затягането е по-интересен вид с естествения си цвят ризи. По желание можете да се допълват стилните жартиери пеперуди или една и съща точка.

Един приятел на младоженеца

Този аксесоар е много малко хора идват на ум, но и изглежда много стилно. Разбира се, това не е толкова затруднен, като всички останали, но когато се комбинира със същите връзки, чорапи говорят за вашето добро чувство за хумор, дълбока загриженост за приятелите и задълбочена подготовка за сватба!

Един приятел на младоженеца