10 филма, които не са си струва да гледам преди полет

10 филма, които не са си струва да гледам преди полет

Много е възможно, че вече сте видели стар филм с Харисън Форд и Гери Oldmenom в главните роли. Ако смятате, че историята на филма изцяло, се оказва, че въздухоплавателното средство без българските терористи на борда - истинско чудо. Между другото, британски учени са успели да се изрази в числа опасността да хване самолета, които могат да бъдат изложени на терористична атака. Оказа се, че дори ако терористи, определени да улови един лайнер в седмицата, личната възможност да докаже на всички, на борда на въздухоплавателното средство, е около 135 000 към едно.Какво да търсите в самолет

Самолетът е отново заловен от нападателите, които, освен това, не може да се определи коя от тях е по-важно. Светът вече е виждал "Turbulence-2" и "Turbulence-3", така че обектът да е ясно популярен.

Друг отвлечен самолет с пътници, така че дори и с биологични оръжия на борда. Шансовете за това развитие, които познавате, фантастичен малък. Вероятно, за да открие себе си в една и съща равнина с пълен набор от звездите на филма: Стивън Сегал, Kurtom Rasselom и Helli Бери - и след това много повече. Между другото, Стивън Сегал стреля добре не само по филмите, но в реалния живот, така че с него да лети просто наистина не е голяма работа.Какво да търсите в самолет

Какво да търсите в самолет

Парцел, терористите и отвличане момичета - кой няма да се страхуваме? Но, изглежда, добре, когато човек може да изчезне от борда на самолет? Въпреки това, има характера на Dzhodi Фостър е много загадъчен ситуация, и като зрителят дори повече се страхуваше от истории "летателни апарати" ужас.

Шанс да получите в самолетна катастрофа е един от 11 млн. В този случай, вероятността от смърт е 1 на 5000 в автомобилна катастрофа. По този начин, рискът за автомобили обитатели е значително повече от пътнически самолети пътниците. Това често се каже на своите пациенти да психолози в aerophobia на лечение. Филмът "Отхвърлете" в лечението е малко вероятно да помогне: има не само на главния герой попада в самолетна катастрофа, но резултатът се оказва на пустинен остров. Каква е вероятността да стане друг Робинсън, не се анализира един. Но малко - това е сигурно.

Какво да търсите в самолет

Този филм може по принцип да гледате и преди полета, но само ако не се страхуваш да улови линейните непознати: от картинката по тяхна вина самолет пада. Покажи редовността, знаете ли, никой не се е опитвал още, защото никой не е доказал съществуването на извънземни.

Тези, които се бояха бунт превозни средства, не гледате този филм преди полет. Недостатъци могат да се появят в оборудването действително (ясно, че много рядко и обикновено незначително), но представляват контрол на въздухоплавателното средство до автопилота точно улови по-рано.

RBC материали