Защо хората казват хубави думи, без да разбират тяхното значение

Вашият въпрос ме върна 10 години за бившия ми работно място. Ние имаме една дама много "хубав", за да се каже, много от "vumnye" лозунги и всички я слушаше внимателно, без въпроси)). А гледката е, че е много умен))). Просто не е за мен)). Работихме в същия офис, и след като започнах да задавам въпроси си в отговор на неговата "умен" и "красив" реч и какво мислите? Аз я представи на скърцане на спиране, защото тя не е в състояние да каже нещо разбираем.Защо той казва, без да разбира думите? За да се покаже в най-добрата светлина, според нея. Демонстрира това, което тя е умна, и т.н. Налице е много лесно да се постави "е кацнала", все още и се смее)))

Хората, използвайки собствените си закриват хубавите думи, чакащи за компенсация под формата на красивата, но всеки разбира думи. Или мълчалив възторг.Въпреки това, преди да обвини някой, на това, което казва той, без да разбира какво трябва да бъде много грамотни и начетени хора. Човек, който иска да разшири своя речник, те се хвалят, със сигурност много четене. В противен случай, в който в речта си може да се появи тези хубави думи. )

Виждам две версии на историята:

1. Ние го зададете въпрос за пълнене и се радвам, че той отговори неуместно. (Joy доста съмнителен съгласен: да се забавляват по този набор човек в неудобно положение)

2. задавате въпроси и се засипват. (И най-вероятно част от историята)

Ето защо, независимо от целите не са водени krasivogovoryaschy, защо не и да го наричаме похвална мотиви?

Отговор. развива речта си; навик; чака комплимент; Той смята доцент; Той обича българския език, но не е добре чете.

Защо хората казват,