Защо един ден и аз реших да отслабнете

Тя ще изглежда, защо да поиска от лицето, което е с наднормено тегло, защо той реши да отслабнете? В края на краищата, отговорът, и така е очевиден: защото има излишните килограми!

Никога не съм бил много тънък, но се е възстановил още повече след неуспешен хормонална терапия. Оттогава съм имал една единствена желание - да отслабнете.И сега, че моя опит на загуба на тегло и поддържане на хармонията е на 10 години, мога да кажа, че все едно тънко ми да бъде по-добре. Но това е само моето възприятие за себе си - аз не съм по никакъв начин да отслабнете. Това е само на моите мисли и спомени :)

Но защо, реших да отслабнете, тъй като много много лесно да живее с наднормено тегло? Причините за това са няколко.

Защо и за какво?

Може би основната причина - това е самостоятелно възприятие. Въпреки това много Опитах се да се приеме за които е, нищо не се е случило. Не можех да погледна отражението си в витрините на магазините - 20 кг допълнителна тежест ме накара да изглежда като кок. Но аз бях само на 20 години!

Честно казано, доста се зарадва мнения, дискусия, въпроси и коментари за моята пълнота. И от разговорите, които най-важното - той е богат вътрешен свят и не се интересуват как изглеждат другите, аз се почувствах още по-зле. Моето самочувствие е на нула, и че за да се чувстват поне малко привлекателна - не може да има никакво съмнение.

Понякога се обърне внимание на момичетата в тялото - не развалят пълнотата на тяхната форма - те имат красива форма - и бедрата, гърдите и високо, и те могат да си позволят да се сложи на кратко Сукмани.Аз нямам никаква форма - аз бях просто мазнини. Аз също съм имал огромен корем, че някои са поискали - ако съм бременна? И какъв вид Сукмани или дебнещ тениски! Всичките ми дрехи са монотонни и по-скоро напомня на кориците на резервоара.

И да си купи нови дрехи, аз по принцип мразеше - стори ми се, че продавачите ме гледаха със съчувствие, когато те се предлагат гардероба за 60-годишни дами, защото при мен всичко друго и не се вписват. Младежки носят големи размери е невъзможно да се намери.

И си спомням лятото ... Това е за мен, това е просто тежък труд - аз бях безумно горещо и трудно, изпотяване и постоянно се втрива ми пухкавите бедра. И ужасен целулит - по бедрата, корема, дори и в ръцете и краката. На плажа не може да отиде по-говор.

Като реших да отслабнете
Като цяло, дискомфортът беше ужасно - физическо, психическо и нравствено.

180 градуса

Но когато аз загубих ... Промених не само външно, но и вътрешно. Недоволството е отишъл, аз започнах да се усмихва и да се наслаждавате всеки ден.

Не ме е страх да се взира в отражението си в прозореца. Мога да нося къси панталони, къси поли, тениски и туники. Харесва ми да се купуват дрехи - всичко това ме nalezaet! А и не изглежда като слон в стъкларски магазин. О, и моя конкретен страст беше спалното бельо - красива, коприна, дантела. И накрая, аз не можех да си го позволя;)

Здравето е също значително подобрена. Не се втрива бедрата й, без недостиг на въздух, не се нарани коленете си, когато ходя много, се изкачи на 7 етаж без проблеми.

Като цяло, за никакви пари, аз не искам си "добър" обратно. Сега съм много по-добре и се чувствам страхотно. Освен това, допълнително тегло може да предизвика сериозни здравословни проблеми, както и да намалите теглото си, аз значително намалява риска от настъпването им.

Желая ти успех по пътя на хармония!

На нашия сайт има бъдеще, и вече са се случили stroynyashkoy чиито теми съм приятно четене :) Share и защо да отслабнете?